Hvala na brzim odgovorima cure!;) I naravno, čestitke plusićima!;))
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
MalaD čestitam!! Predivne vijesti!! 😍❤️
Može sad sastavak, kako, šta, koliko, kad su se počeli pojavljivati simptomi i ostalo 🤔🤗😂🤷♀️
05.12.2022 💗
Pozdrav, nisam se javila dugo vremena, bila sam aktivnija na temi tko planira i radi na bebi. Inace imam pcos i inzulinsku rezistenciju, pijem glucophage. Zelim vam samo reci da sam nakon godinu dana jučer ugledala pozitivan test, i to 2 dana prije ocekivane menstruacije. Beta je dobra. Sve stima iduci utorak prvi uzv. Osjecam se dobro. Ne gubite nadu, vrijedi cekanja i izdrzite. Meni sad ostaje borba sa strahom i nadam se ljepsi dani. Pozdrav svima 💞
20.12.2020. D <3
05.01.2023. +
pcos, IR.
P. S. Nisam isla na nikakve folikulometrije ni nista jednostavno se desilo samo od sebe 😍
20.12.2020. D <3
05.01.2023. +
pcos, IR.
P. S. Nisam isla na nikakve folikulometrije ni nista jednostavno se desilo samo od sebe 😍
Prekrasno. Od srca cestitam. Neka bude sve uredu dok me uzmes bebuljicu u ruke.
06/20 blighted ovum 8tt.
Prekrasno. Od srca cestitam. Neka bude sve uredu dok me uzmes bebuljicu u ruke.
Hvala puno od srca ❤️
20.12.2020. D <3
05.01.2023. +
pcos, IR.
Nikolina cestitam od srca!
Hvala svima na cestitkama!🌹❤️
Sex noc prije jutarnjeg pika, i dan poslije pika,
Simtomi kao grcvi i bolne grudi od negdje 5/6 dan od ovulacije, mislim da je implatacija bila u noci 8 dan. Jer sam tu noc imala bas jake grceve, jak umor, od 9 dana stalno sila na wc, grcici, zatezanje napetost u sredini donjeg djela trbuha, leda me sad vec dva dana bole i kao da se ujutro ukoce kao sto mi je bilo prije menge ili kod ovulacije.. I tako.. Hrpa toga..
Nikolina cestitam❤️❤️❤️
Kolko imas godina,jesi uzimala sta od vitamina 😘
MalaD predivne vijesti!!! Cestitam i super krenulo je sa plusicima.
Nadam se da ce se i mama cekalicama posrecit. Meni je danas 11dpo. Trbuh me bas ubija, grci mi se. Sve upucuje da vjestuca dolazi sutra ili prekosutra....
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Nikolina cestitam 🙃 ocekujemo i tvoj izvjestaj 🤣 simptomi i cijeli proces do plusa 😊
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji