Ja cu za 2 mj 23 god muz 24, god, ali jednostavno ne ide, pocela sam piti vrkutu unazad mjesec dana, nadam se da ce bar to pomoci. Ali mislim da me najvise ubije to sto svi oko mene ostaju trudni, a ja koja to toliko zelim ne ide. Frendica u godinu i pol 2 puta ostala trudna ni jednu trudnocu nije htjela, ali evo za par mj ce po drugi put roditi. Mislim da me to ubija u pojam neko ko ne zeli ostane trudan bez problema.
Muz me tjesi kaze ni ovaj mjesec nije bio nas,ali doci ce. Mislim mladi smo i da za 10 godina ostanem trudna i dalje cu bit mlada. Ali ja sad zelim i osjecam da sam spremna skroz. 😭😭😭
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ja cu za 2 mj 23 god muz 24, god, ali jednostavno ne ide, pocela sam piti vrkutu unazad mjesec dana, nadam se da ce bar to pomoci. Ali mislim da me najvise ubije to sto svi oko mene ostaju trudni, a ja koja to toliko zelim ne ide. Frendica u godinu i pol 2 puta ostala trudna ni jednu trudnocu nije htjela, ali evo za par mj ce po drugi put roditi. Mislim da me to ubija u pojam neko ko ne zeli ostane trudan bez problema.
Muz me tjesi kaze ni ovaj mjesec nije bio nas,ali doci ce. Mislim mladi smo i da za 10 godina ostanem trudna i dalje cu bit mlada. Ali ja sad zelim i osjecam da sam spremna skroz. 😭😭😭
Ja sam pila konopljiku i folnu kiselinu, i baby Planung caj... Mjerila temperaturu, lh trakice, ciljali odnose... Bez obzira sto kaze mladi ste, ako u roku od god i pol praćenja se ništa ne dogodi svakako odite na daljnju obradu...
A gdje si kupila taj caj? U Dm, ljekarni?
Meni je tesko racunati plodne dane kad su mi neredovite, zato i imam taj moj kalendar on racuna po prosjeku, a i ja racunam nekako nakon M smo najaktivniji gledam da nakon M svaka 2 dana imamo odnose, koristila sam i lh trakice ali ni to nije pomoglo.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
A gdje si kupila taj caj? U Dm, ljekarni?
Meni je tesko racunati plodne dane kad su mi neredovite, zato i imam taj moj kalendar on racuna po prosjeku, a i ja racunam nekako nakon M smo najaktivniji gledam da nakon M svaka 2 dana imamo odnose, koristila sam i lh trakice ali ni to nije pomoglo.
Narucila preko amazona... Onda si počni mjeriti temperaturu, ujutro prije nego ustanes iz kreveta svaki dan otprilike u isto vrijeme, ili koristi lh trakice. Meni je ovulacija setala, a ciklusi su od 28 do 30 dana bili... A ovulacija nekad 10dc, nekad 18dc... Obrati se u grupu lh trakice 2, cure tamo ce ti objasnit sve o trakicama i bazalnoj Temperaturi
Buhtlica a zasto imas neredovite mjesecnice da ti treba Duphaston? Ja sam na hormonima od 13e godine zbog PCOS, a ciklus sam si na kraju regulirala s najobicnijim Evinim kapima (vrkuta i konopljika).
Isla sam provjeriti horme oni su ok, prosla sam sve testove i to 3 puta (isla u dnevnu bolnicu ) imala sam male cistice po jajnicima ali gin kaze da je to sve okej, da to pukne sa M,jedino sto imam malo kg viska i njima je to sve najjednostavnije reci da moram smrsaviti. A koliko zena ima koje su deblje od mene i imaju redovne M cak su i rodile i to po 3 djece. Ne znam nisam pametna.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Isla sam provjeriti horme oni su ok, prosla sam sve testove i to 3 puta (isla u dnevnu bolnicu ) imala sam male cistice po jajnicima ali gin kaze da je to sve okej, da to pukne sa M,jedino sto imam malo kg viska i njima je to sve najjednostavnije reci da moram smrsaviti. A koliko zena ima koje su deblje od mene i imaju redovne M cak su i rodile i to po 3 djece. Ne znam nisam pametna.
Buhtlica..
Evo ti moje iskustvo.. Osijećala sam se spremna baš kao ti odaaavnooo.. sada imam 38, i tek sada sam zatrudnila. Bez ikakvih problema a znaš kako.. samo nisam mislila na to.. baš sad kad je ova korona uzela maha.. vjeruj mi nisam mislila na trudnoću.. čak sam u veljači izjavila svom mužu : Bolje da nemamo djece sad, pa jeli vidiš što se dešava.. da imam dijete samo bi poludila od brige..
I eto, ostala sam trudna. A da ti ne govorim, da smo taj mjesec baš možda par puta opa cupa :) zbog posla mog muža.. NEMOJ MISLITI NA TRUDNOĆU.
Sigurno sad mislis e lako je svima vama govoriti.. pokušaj nečim se zokupiraj.. probaj prvo tako a sve drugo imaš vremena izviditi.. puno ti ohrabrenja šaljem.. i ja sam tako kao ti stalno mislila to je to, pa razočarenje. nemoj..Samo strpljivo i biti će sve u reduuuuu.. Moj muž i ja smo 8 godina na ovo čekali
Mojamrvaa
Pozz cure je li ovaj test negativan? Ne znam zasto minus nije skroz ispunjen? Je li to tvornicka greska ovo je 22. dan od odnosa. Ne mogu ucitati sliku pa evo link https://ibb.co/56qSYhK helppp!!!!
Pozz cure je li ovaj test negativan? Ne znam zasto minus nije skroz ispunjen? Je li to tvornicka greska ovo je 22. dan od odnosa. Ne mogu ucitati sliku pa evo linkhttps://ibb.co/56qSYhKhelppp!!!!
Po meni je ovo negativno. Svakako ponovi sa nekim drugim testom
Ovo je vec ponovljeni test prvi je bio skroz ispunjen minus. Ne znam jeli ima smisla radit treci
Sortiraj odgovore
Najstariji