Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lena2
    13. Travanj 2020. 11:12

Ova prva linija je skoroz na pocetku lagano roza pa zato neznam . 😰

• lena2
    13. Travanj 2020. 11:52

Dali je neka od vas pravila test s kaladontom za zube? Ja napravila i ima puno mjehurica ali nije poplavilo .izludit cu vise 

Marta14
    13. Travanj 2020. 12:04

Hmm ne znam bas za ovaj test, ne vidim. 
    A sa pastom, to ti ne funkcionira. 

• lena2
    13. Travanj 2020. 12:06

https://ibb.co/vXXj2dG

https://ibb.co/hDzR5dd

Bas neznam ni sama . Pricekat cu jos 2-3 dana pa cu vidit ocu dobit normalnu menstruaciju . Posto od jucerasnjih nekoliko kapi vise nista nije bilo

• lena2
    13. Travanj 2020. 13:33

https://ibb.co/090RGc8
    Ovako test izgleda kad sam ga otvorila tj podila foliju

• mamaM97
    17. Travanj 2020. 14:27

Nakon onoga testa ClearBlue Digital koji sam radila i postavila vam sliku, evo danas je treci dan kako mi kasni menstruacija, strah me je uzeti test da ne bude negativan .. Pricekacu jos neki dan i iskreno se nadam da ce biti plus kao kuca ! 

• Maki90
    18. Travanj 2020. 09:55

Pozz svima. Planiram trudnocu,imam dosta simptoma a 3 puta sam radila test "Clear Blue" i pokazuje negativno. Nije mi jasno da li je moguce da imam toliko simptoma a test pokazuje negativno? Inace,nemam redovne menstruacije tako da se na to ne mogu uzdati. Simptomi koje imam su:umor,bol u donjem delu ledja,vrtoglavica,mucnina sad sve cesce,gasovi,madut abdomen I povecane dojke,nedelju dana su me bas i bolele I bile osetljive bradavice na dodir.cesto mokrenje traje nekih par dana takodje. Proslu memstruaciju sam završila 15og marta  I prokrvarila sam 11aprila ali nije bilo kao redovan ciklus nego krace i nije obilno bilo. Zavrsilo se 15og aprila posle cega mi se poceo pojavljivatu braon iscedak. Danas sam uradila ponovo test i bio je negativan. Ne znam sta da radim,da li sam trudna ili je nesto drugo u pitanju? Koja provera je najsigurnija i kolko da cekam da bih saznala pravi rezultat..jer ne znam kad mi je tacno bila ovulacija jer nemma redovan ciklus. Pomagajte 🤗😇

Napokon 2804
    18. Travanj 2020. 10:00

Maki90

Pozz svima. Planiram trudnocu,imam dosta simptoma a 3 puta sam radila test "Clear Blue" i pokazuje negativno. Nije mi jasno da li je moguce da imam toliko simptoma a test pokazuje negativno? Inace,nemam redovne menstruacije tako da se na to ne mogu uzdati. Simptomi koje imam su:umor,bol u donjem delu ledja,vrtoglavica,mucnina sad sve cesce,gasovi,madut abdomen I povecane dojke,nedelju dana su me bas i bolele I bile osetljive bradavice na dodir.cesto mokrenje traje nekih par dana takodje. Proslu memstruaciju sam završila 15og marta I prokrvarila sam 11aprila ali nije bilo kao redovan ciklus nego krace i nije obilno bilo. Zavrsilo se 15og aprila posle cega mi se poceo pojavljivatu braon iscedak. Danas sam uradila ponovo test i bio je negativan. Ne znam sta da radim,da li sam trudna ili je nesto drugo u pitanju? Koja provera je najsigurnija i kolko da cekam da bih saznala pravi rezultat..jer ne znam kad mi je tacno bila ovulacija jer nemma redovan ciklus. Pomagajte 🤗😇

Izvadi betu ili cekaj bar 14 dana od zadnjeg odnosa pa ponovi test. 

• lelaa_
    18. Travanj 2020. 12:24

Pozz svima. Meni kasni 11 dana, a danas napravila test i negativan, a simptoma ima...

Napokon 2804
    18. Travanj 2020. 14:41

lelaa_

Pozz svima. Meni kasni 11 dana, a danas napravila test i negativan, a simptoma ima…

Izvadi betu i javi se ginekologu bez obzira na betu. Da se u slučaju negativne bete utvrdi razlog kašnjenja 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.