Dali je neka od vas pravila test s kaladontom za zube? Ja napravila i ima puno mjehurica ali nije poplavilo .izludit cu vise
Hmm ne znam bas za ovaj test, ne vidim.
A sa pastom, to ti ne funkcionira.
https://ibb.co/vXXj2dG
https://ibb.co/hDzR5dd
Bas neznam ni sama . Pricekat cu jos 2-3 dana pa cu vidit ocu dobit normalnu menstruaciju . Posto od jucerasnjih nekoliko kapi vise nista nije bilo
https://ibb.co/090RGc8
Ovako test izgleda kad sam ga otvorila tj podila foliju
Nakon onoga testa ClearBlue Digital koji sam radila i postavila vam sliku, evo danas je treci dan kako mi kasni menstruacija, strah me je uzeti test da ne bude negativan .. Pricekacu jos neki dan i iskreno se nadam da ce biti plus kao kuca !
Pozz svima. Planiram trudnocu,imam dosta simptoma a 3 puta sam radila test "Clear Blue" i pokazuje negativno. Nije mi jasno da li je moguce da imam toliko simptoma a test pokazuje negativno? Inace,nemam redovne menstruacije tako da se na to ne mogu uzdati. Simptomi koje imam su:umor,bol u donjem delu ledja,vrtoglavica,mucnina sad sve cesce,gasovi,madut abdomen I povecane dojke,nedelju dana su me bas i bolele I bile osetljive bradavice na dodir.cesto mokrenje traje nekih par dana takodje. Proslu memstruaciju sam završila 15og marta I prokrvarila sam 11aprila ali nije bilo kao redovan ciklus nego krace i nije obilno bilo. Zavrsilo se 15og aprila posle cega mi se poceo pojavljivatu braon iscedak. Danas sam uradila ponovo test i bio je negativan. Ne znam sta da radim,da li sam trudna ili je nesto drugo u pitanju? Koja provera je najsigurnija i kolko da cekam da bih saznala pravi rezultat..jer ne znam kad mi je tacno bila ovulacija jer nemma redovan ciklus. Pomagajte 🤗😇
Pozz svima. Planiram trudnocu,imam dosta simptoma a 3 puta sam radila test "Clear Blue" i pokazuje negativno. Nije mi jasno da li je moguce da imam toliko simptoma a test pokazuje negativno? Inace,nemam redovne menstruacije tako da se na to ne mogu uzdati. Simptomi koje imam su:umor,bol u donjem delu ledja,vrtoglavica,mucnina sad sve cesce,gasovi,madut abdomen I povecane dojke,nedelju dana su me bas i bolele I bile osetljive bradavice na dodir.cesto mokrenje traje nekih par dana takodje. Proslu memstruaciju sam završila 15og marta I prokrvarila sam 11aprila ali nije bilo kao redovan ciklus nego krace i nije obilno bilo. Zavrsilo se 15og aprila posle cega mi se poceo pojavljivatu braon iscedak. Danas sam uradila ponovo test i bio je negativan. Ne znam sta da radim,da li sam trudna ili je nesto drugo u pitanju? Koja provera je najsigurnija i kolko da cekam da bih saznala pravi rezultat..jer ne znam kad mi je tacno bila ovulacija jer nemma redovan ciklus. Pomagajte 🤗😇
Izvadi betu ili cekaj bar 14 dana od zadnjeg odnosa pa ponovi test.
Pozz svima. Meni kasni 11 dana, a danas napravila test i negativan, a simptoma ima...
Pozz svima. Meni kasni 11 dana, a danas napravila test i negativan, a simptoma ima…
Izvadi betu i javi se ginekologu bez obzira na betu. Da se u slučaju negativne bete utvrdi razlog kašnjenja
Sortiraj odgovore
Najstariji