Jutroooo cureee, juce sam vam pisala o negativnom testu i menstruaciji cudne boje koja je dosla 3dana prije.
Juce ujutro sam dobila krvarenje ali skroz tamno smeđe boje
Na ulošku dvije kapi i kod brisanja malo više od toga, jutros se ustajem na ulošku ništa niti kod brisanja.
Kada bi opet mogla napraviti test?
Šta vi mislite o tome i dali je neko imao takvo iskustvo?
Držite fige da bude +
Jesi kupila neki test koji moze prije izostanka?
Smedarenja su cesta i normalna u ranoj trudnoci, pa eto moze biti trudnoca ako ne krene vise. Sretno!
Kupila sam trakicu pise da moze do 4 dana ali u ljekarni zena rekla da nije pouzdano prije izostanka. Test je bija negativan 4 dana prije i odma sam sutra dan dobila krvarenje samo malo i vec nista . Bas sam zbunjena nadam se da necu ostat razocarana
Kupila sam trakicu pise da moze do 4 dana ali u ljekarni zena rekla da nije pouzdano prije izostanka. Test je bija negativan 4 dana prije i odma sam sutra dan dobila krvarenje samo malo i vec nista . Bas sam zbunjena nadam se da necu ostat razocarana
Tako sam i ja prosla, samo sto sam ja pila duphaston za izazivanje M. Ne znam znas li za te tablete ali ugl pijes ih i najkasnije 10 dana od zadnje popijene tablete trebas dobiti. Ja pila od 14. Do 21.3 trebala dobiti najkasnije 31.03 nisam dobila radila test negativan. 5.4 ujutro dobijem. Imala sam krvarenje dan i pol nakon toga samo neka sluz. Vecinom mi M traje od 4 do 5 dana nikad nije dan i pol. Jucer sam opet radila test ali jje negativan. Mogu reci da sam totalno razocarana. Ali nadam se da ces ti ugledati svoj +. Odnosno da cemo svi koji to zelimo u skorije vrijeme ugledati 😀
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ja ne pijem nikakve tablete . Imam normalnu menstruaciju. Nikad do sad mi se nije ovo dogodilo
Sortiraj odgovore
Najstariji