Molim za pomoć menzis mi danas kasni 7 dan već sam drugi test napracila i opet ništa trbuh me jako boli koda ću svaki ćas procurit a ništa grudi jako osjetljive
Pozdrav :) Zanima me da li je itko od vas imao ovu situaciju ne znam koliko vidite da se pokaze minus i da preko njega ima obrub bijeli od plusa .. sta mislite o tome? P.s. Tako želimo bebu i nadamo se pozitivnim odgovorima :)
Tako je bilo i meni isto prije cc 2tj i sad ovako
https://photos.app.goo.gl/R3dS72mtU9iga9id6
Ali i dalje nezz nista,dali moze biti tako lazno pozitivan sa svjetlom crtom???🤔🤔🤔🤔
Ja sam imala istu situaciju sa digitalnim i to je meni bio negativan... Najbolje da ponovis za dva tri dana opet...
Malacrna123 po meni je to pozitivan test, ovisno kada je bila ovulacija tj koliko je dana prošlo od nje... Trebala bi tamniti... Isto je najbolje ponoviti za dva tri dana, tada vi trebala biti dosta tamnija
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Drage moje evo mene opet.
Vec drugi put pokusavamo dobiti bebu.
Danas sam dobila mjesecnicu 3 dana prije sta se nikad do sad nije dogodilo .
Zanima me dali je iko imao takvu situaciju a da je bila rjec o trudnoci ?
Bas mi je nekako cudno nemam bolove ni nista nit sam predosjecala kao inace.
Test je negativan juce ali pise da je dan nakon izostanka event 4 dana prije zena u ljekarni rekla da nije bas pouzdan kad je napravljen prije
Test je negativan juce ali pise da je dan nakon izostanka event 4 dana prije zena u ljekarni rekla da nije bas pouzdan kad je napravljen prije
Mozda je implatacijsko krvarenje? Probaj napraviti test kad prode.
Drzim fige da bude +
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ocu , obavezno. I mi se nadamo + bas jako zelimo bebu.
Nikad mi ovako nije bilo od jutros samo 2 kapi na ulosku i malo kad se obrisem a krv je bas tamno smeđe boje šta nije nikad bila .
Meni je digitalni test pokazao negativno, rastvorila ga i vidla slabu crticu, puno zena piše da je to "normalno" da je druga crtica uvijek tu- nebi se složila. Nakon 4 dana test 10mIu je bio pozitivan😀 taj digitalni sam isto radila prije izostanka.... Sretno!
Svakako cu napravit nivu test ako krvarenje bude kao i do sad. Jer krvarenje mi je previse cudno . Nikad nije tako tamno i slabo
Sortiraj odgovore
Najstariji