Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    03. Travanj 2020. 16:20

Ako ne dode svakako napravim u ponedjeljak i kojo god ishod bio zovem ginića.. Teško mi je kad ne znam zbog neredovitih ciklusa koliko  mi kasni. Jedinl znam da je zadnji odnos bio prije cca 18 dana. Možda je onda i rano za test😪

buhtlica23
    04. Travanj 2020. 19:00

Pozdrav curke,
    Naime u zanimljivoj sam situaciji.. imam neredovite mc, gin mi je prepisala duphaston i pila sam ga od 14. do 21.03, M i dalje nema. U 2 mj sam dobila M nakon sto mi je prepisala tablete. Pokusavamo vec godinu dana ali za sada nista.
    Prije cc8 dana sam imala bas jake bolove u jajnicima i ledima, naravno prisutna nervoza bubuljice, zelja za slatkim, mislila sam sad ce ali nista. Prije 5 dana sam radila test negativan.
    Danas kao da imam blagu mucninu vise ne znam da li sam to umislila ili ne. Stavljam i sliku iz mog kalendara za 2 i 3 mj. Tu di su 💗 su spolni odnosi.
    Prema kalendaru bi danas trebala dobiti, ali prema onom sto mi je gin rekla treba mi doci do 10 dana od zadnje popijene tablete, a to je proslo. Pricekat cu jos par dana ako ne dode naruciti cu se na pregled. Postoji li mogucnost da je ipak trudnoca u pitanju ?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    04. Travanj 2020. 19:06

Ne zeli mi nesto ucitati slike

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Napokon 2804
    04. Travanj 2020. 19:22

buhtlica23

Ne zeli mi nesto ucitati slike

Odi na ibb.co tamo ucitaj sliku i vamo kopiraj link... Ako ne dobijes za 2 dana, ponovi test, i obrati se svakako ginekologu 

buhtlica23
    04. Travanj 2020. 19:32

https://ibb.co/KxvDt9m

https://ibb.co/5h1mrQc

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Napokon 2804
    04. Travanj 2020. 19:36

buhtlica23

https://ibb.co/KxvDt9m

https://ibb.co/5h1mrQc

Po meni ponovi test uskoro. Za nekakve prevelike simptome je još rano... Bez obzira što test rekao svakako se javi ginicu da se vidi situacija. Iskreno se nadam da ce biti plus

buhtlica23
    04. Travanj 2020. 19:37

I ja isto, ne znam tko bi bio sretniji muz ili ja 😊
    Hvala 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Napokon 2804
    04. Travanj 2020. 19:53

buhtlica23

I ja isto, ne znam tko bi bio sretniji muz ili ja 😊
    Hvala

Sretno i javi 
    ☺️☺️☺️

buhtlica23
    05. Travanj 2020. 09:28

Pozz, nazalost, neprijateljica je danas dosla 😥😥 taman sam se bila ponadala da je to to, kad evo ujutro vidim skroz svijetlo roza na wc papiru, i sad ima dosta krvi,ovaj mj nista nadamo se iducem 😊
    Koliko su me jajnici bolili prije par dana ocekivala sam ju tada, a i sise su me ubijale dok sam oblacila grudnjak sam plakala, doslovno.Uvijek su bolne ali tako nije bilo nikada.
    A i s obzirom da pijem taj duphaston vec jedno vrijeme pa sam imala pauzu, 3 mj sam dobivala  uredno,nakon toga je stalo i u 2 mj mi ga je opet prepisala. Nikad mi nije trebalo toliko vremenski da dobijem, nekad sam znala dobit jos dok sam pila tablete. Skroz me to zbunilo ovaj mjesec.
    Nadamo se da ce iduci biti taj 👶👶 iako nakon toliko negativnih testova vec mi je muka. Kako ste se vi nosili sa tim ? Mislim da sam unazad godinu dana napravila bar 30 testova, uvijek se nadam da je prerano za vidit pa ponovim jos koji put  i uvijek me obuzme neka tuga nakon toga .😭😭

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Napokon 2804
    05. Travanj 2020. 11:30

buhtlica23

Pozz, nazalost, neprijateljica je danas dosla 😥😥 taman sam se bila ponadala da je to to, kad evo ujutro vidim skroz svijetlo roza na wc papiru, i sad ima dosta krvi,ovaj mj nista nadamo se iducem 😊
    Koliko su me jajnici bolili prije par dana ocekivala sam ju tada, a i sise su me ubijale dok sam oblacila grudnjak sam plakala, doslovno.Uvijek su bolne ali tako nije bilo nikada.
    A i s obzirom da pijem taj duphaston vec jedno vrijeme pa sam imala pauzu, 3 mj sam dobivala uredno,nakon toga je stalo i u 2 mj mi ga je opet prepisala. Nikad mi nije trebalo toliko vremenski da dobijem, nekad sam znala dobit jos dok sam pila tablete. Skroz me to zbunilo ovaj mjesec.
    Nadamo se da ce iduci biti taj 👶👶 iako nakon toliko negativnih testova vec mi je muka. Kako ste se vi nosili sa tim ? Mislim da sam unazad godinu dana napravila bar 30 testova, uvijek se nadam da je prerano za vidit pa ponovim jos koji put i uvijek me obuzme neka tuga nakon toga .😭😭

A vidi ja sam 24 godine, od toga je bilo god i pol pokušavanja, operacija Endometrioze, hrpa tableta na prirodnoj bazi, cajevi, cudesa, kod ginekologa doslovno bila svaka 2 tjedna, jer me nonstop nesto bolilo ovo ono... I na kraju tog svega eto ostala trudna kad sam sve pobacala i jednostavno prestala razmišljati o tome... Tako da vjerujem da je kod mene najveći problem bila psiha. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.