Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    05. Travanj 2020. 21:02

panda05

Ovo je vec ponovljeni test prvi je bio skroz ispunjen minus. Ne znam jeli ima smisla radit treci

Ako si ponavljala test i oba su negativna, mislim da je onda negativno sigurno

• panda05
    05. Travanj 2020. 21:06

https://ibb.co/mDGn8qb Ovo je bio prvi, ali sam za svaki slucaj ponovila. Btw ne znam je li netko od Vas imao iskustva s biotinom mozda? Navodno od njega moze biti nuspojava konstantno mokrenje ukoliko se uzima u prevelikoj dozi. Ja sam pila po 5mg dnevno radi ispadanja kose i uz akne i nesanicu konstantno mokrim, znam da moze biti i u trudnoci tako pa eto ako netko ima iskustva sa biotinom bilo bi mi od pomoci. Svakako cu ga prestat piti da vidim kako ce biti dalje

Vucica
    05. Travanj 2020. 22:56

buhtlica23

Isla sam provjeriti horme oni su ok, prosla sam sve testove i to 3 puta (isla u dnevnu bolnicu ) imala sam male cistice po jajnicima ali gin kaze da je to sve okej, da to pukne sa M,jedino sto imam malo kg viska i njima je to sve najjednostavnije reci da moram smrsaviti. A koliko zena ima koje su deblje od mene i imaju redovne M cak su i rodile i to po 3 djece. Ne znam nisam pametna.

Ne znam sto ti reci citala sam i ja preporuka kod PCOS da treba smrsaviti valjda postoji neki razlog samo kod mene to nije bio problem. U svakom slucaju nakon godine dana pokusavanja ne bi bilo lose napraviti malo detaljniju obradu za oboje. 
    I provjeriti da li uopce ovuliras, ako da kada. U svakom slucaju zelim vam puno srece i da sto prije ugledate plusic!! 

buhtlica23
    06. Travanj 2020. 07:12

Jao puno sreve ti zelim i skolsku trudnocu 
    Viditi cemo probati cu ne misliti, moram biti optimisticna 😁
    Hvala svima 💗

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Dea23
    06. Travanj 2020. 10:39

Na kraju došla menga. Najgora u povijesti mengi. Rasturaju me trbuh i leđa. 

Tonkica111
    06. Travanj 2020. 16:40

Meni još nisu došle… 5. dan kašnjenja a u subotu negativan test… Trbuh me boli od jutros opet, prije par dana me isto boluckao… možda dođe danas/sutra iako inače nemam baš iscjedak pred menstruaciju, a sada ga imam… No dobro… Ma samo se nadam da sam zdrava… 

• amal
    06. Travanj 2020. 16:47

Dea23

Na kraju došla menga. Najgora u povijesti mengi. Rasturaju me trbuh i leđa.

Ajooj 😔Meni jos nije dosla. Stalno samo peckanje osjecam u bradavicama i jako lagane povremene grceve i bol u kraljeznici od sredisnjeg dijela prema donjem. Neznam sta da mislim 😣

buhtlica23
    07. Travanj 2020. 11:35

Meni je prestala jucer. S obzirom da koristim M. Casicu, vidim koliko krvi ima puno bolje nego sa tamponima.
    Od jucer popodne ima samo ko neka sluz, sa bas bas jako malo krvi, npr 1 kap .
    Znaci imala sam dan i pol M. Ne znam sto to znaci no sigurno nije nista dobro. A mi  inace traje 4-5 dana.A sad je bilo bas dosta svijetlo i bas prekratko. Viditi cu jos danas i sutra sto ce biti, no mislim da je to to. Vise me ni ne boli nista i ne osjecam se kao da imam.
    Kad prode ova Korona gledati cu da odem kod gin.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Vucica
    07. Travanj 2020. 12:16

buhtlica23

Meni je prestala jucer. S obzirom da koristim M. Casicu, vidim koliko krvi ima puno bolje nego sa tamponima.
    Od jucer popodne ima samo ko neka sluz, sa bas bas jako malo krvi, npr 1 kap .
    Znaci imala sam dan i pol M. Ne znam sto to znaci no sigurno nije nista dobro. A mi inace traje 4-5 dana.A sad je bilo bas dosta svijetlo i bas prekratko. Viditi cu jos danas i sutra sto ce biti, no mislim da je to to. Vise me ni ne boli nista i ne osjecam se kao da imam.
    Kad prode ova Korona gledati cu da odem kod gin.

Obavezno... BTW sad sam skuzila da pijes uz Duphastone vrkutu, znam da sam citala da se ne bi trebalo to dvoje piti zajedno... I na mojim kapima koje sadrze vrkutu je pisalo ne uzimati uz hormonsku terapiju... Kazem ti za svaki slucaj da provjeris, nikad ne znas sto moze uzrokovati disbalans. Nadam se da ces uspjeti sto prije kod ginekologa, zbog ove situacije s koronom sve je nekako na cekanju 🤞🤞 za to vrijeme mozes probati neke druge stvari, mozda zvuci glupo ali ja sam prije nego sam zatrudnila 2 mjeseca bila na posebnom rezimu zbog problema s probavom i izbacila secer, gluten, laktozu i jos dosta toga... Dosta rigorozno i nije nista pomoglo tim probavnim problemima 🤣 Mozda nema apsolutno nikakve veze s trudnocom a mozda je utjecalo, ne mislim nuzno to ali tako neka promjena u nacinu zivota. U svakom slucaju sretno i javljaj se (nadam se sto prije s dobrim vijestima) ! 

buhtlica23
    07. Travanj 2020. 12:54

Nisam pila duphaston sa vrkutom, to sam pila u sve dane osim u periodu kad sam uzimala tablete i za vrijeme M ne pijem vrkutu.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.