Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dusica
    02. Ožujak 2020. 11:46

kasni ki dva dana radila test negativan

Napokon 2804
    02. Ožujak 2020. 11:55

Dusica

kasni ki dva dana radila test negativan

Sacekaj jos 2 dana, ponovi test, ako je i dalje negativan izvadi betu i javi se ginekologu 

Napokon 2804
    03. Ožujak 2020. 20:07

Zole19

Pozdrav,
    Ja i dečko imamo spolne odnose (logicno) ali nikad ne koristimo zaštitu, inače to traje već 8 godina. E sad, m mi varira u dan do dva dana ovisi o stresu, ali ovaj mjesec je to ovako izgledalo. Pitam vas za savjet jer ste iskusnije,a da budem iskrena ja vam uopće nemam pojma računat te plodne ne plodne itd. Imala sam zadnju 02.02-08.02. i 28.02 mi se pojavio smeđkasti iscjedak koji je trajao 2 dana. Sljedeća m mi je trebala doć jučer međutim nije. Ja sam danas napravila test koji je negativan. Doktorica mi se ne javlja naravno..ko je to vidio javljat se :@ a nemam vremena da odem direkt. Pa ako znate što plizz pomagajte..Inače taj smeđkasti imam nakon m,nikad nisam imala prije. Sorry na ovako dugom postu..

Ako ne dobijes za koji dan odi izvadit betu, i svakako se javi ginekologu 

• maja1107
    17. Ožujak 2020. 19:16

Pozdrav Curke ! 
    Nova sam u grupi ali sam citala vase postove i zanima me vase misljenje ! 
    Ovako zadnja menga mi je bila 10.2 i trajala je do 16.2 
    28 .2 su mi poceli plodni dani.   Imala sam odnose s deckom sa svrsavanjem u meni. Takodjer smo ponovili to isto 1.3. 
    5.3 sam primjetila smeckasti iscijedak koji se pretvorijo u svijezu krv, trajalo je do 8.3 ali bilo je samo malo krvi na ulosku. Uopce nisam trosila normalne vec samo dnevne uloscice. Trebala sam dobiti mengu 15.3 ali nista. Inace menstruacija mi je jako obilna i bolna. Osjetila sam blage grceve u jajnicima i u maternici i imam osjecaj kao da cu dobiti a ono nista.Grudi su mi tek od nedjelje postale blago otecene, ledja me bole , imala sam par blagih mucnina i vrtilo mi se u glavi. Radila sam test tri dana prije menge bilo je negativan i radila sam jos jedan na dan kada sam trebam dobiti . Sutra sam naruce kod doktora za pregled pa me sada nesta strah. 
    Sta vi mislite jesam li trudna ili ne?? Hvala unaprije

Napokon 2804
    17. Ožujak 2020. 20:35

maja1107

Pozdrav Curke !
    Nova sam u grupi ali sam citala vase postove i zanima me vase misljenje !
    Ovako zadnja menga mi je bila 10.2 i trajala je do 16.2
    28 .2 su mi poceli plodni dani. Imala sam odnose s deckom sa svrsavanjem u meni. Takodjer smo ponovili to isto 1.3.
    5.3 sam primjetila smeckasti iscijedak koji se pretvorijo u svijezu krv, trajalo je do 8.3 ali bilo je samo malo krvi na ulosku. Uopce nisam trosila normalne vec samo dnevne uloscice. Trebala sam dobiti mengu 15.3 ali nista. Inace menstruacija mi je jako obilna i bolna. Osjetila sam blage grceve u jajnicima i u maternici i imam osjecaj kao da cu dobiti a ono nista.Grudi su mi tek od nedjelje postale blago otecene, ledja me bole , imala sam par blagih mucnina i vrtilo mi se u glavi. Radila sam test tri dana prije menge bilo je negativan i radila sam jos jedan na dan kada sam trebam dobiti . Sutra sam naruce kod doktora za pregled pa me sada nesta strah.
    Sta vi mislite jesam li trudna ili ne?? Hvala unaprije

Moze bitu i trudnoca ili da se ciklus poremetio... Vjerojatno ce te doktor poslati vaditi betu ako nista ne bude vidio na uzv. 

• maja1107
    18. Ožujak 2020. 16:58

Pozdrav Curke! Bila danas kod ginekologa i napravio mi vaginalni ultrazvuk kaze nije vidio nista 
    Odi kuci i cekaj da dobijes slijedecu mengu ,ako ne dobijes dodji ponovno 

Napokon 2804
    18. Ožujak 2020. 18:00

maja1107

Pozdrav Curke! Bila danas kod ginekologa i napravio mi vaginalni ultrazvuk kaze nije vidio nista
    Odi kuci i cekaj da dobijes slijedecu mengu ,ako ne dobijes dodji ponovno

Jel ti rekao koliki je endometrij?  Spominjao da vadis betu? 

• maja1107
    18. Ožujak 2020. 20:49

Nista samo mi je dao neke tablete kao neki vitamini i rekao da dodjem slijedeci mijesec ako ne dobijem mengu. Ostala sam sokirana

Napokon 2804
    18. Ožujak 2020. 20:53

maja1107

Nista samo mi je dao neke tablete kao neki vitamini i rekao da dodjem slijedeci mijesec ako ne dobijem mengu. Ostala sam sokirana

O boze... Moj savjet je onda kupi testove manje osjetljivosti od 25 mui i njih radi svaki dan sa prvim jutarnjim urinom... Bitno je da bude isti proizvođač i prati crticu, ako ona tamni po meni beta raste i to je trudnoca

• nely
    31. Ožujak 2020. 21:15

Pozdrav curke 🤗🤗
    Ja sam nova. Kasni mi tri dana menga i danas sam radila test clearblue, ali je bio negativan. Inace mi nikad ne kasni, uvijek je dan dva prije. E sad, nemam neke simptome, a radimo na trudnoci. Da li je rano za test da bi pokazao? 😏🙁
    Hvalaaaaaaa 
    💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.