Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    31. Ožujak 2020. 23:23

nely

Pozdrav curke 🤗🤗
    Ja sam nova. Kasni mi tri dana menga i danas sam radila test clearblue, ali je bio negativan. Inace mi nikad ne kasni, uvijek je dan dva prije. E sad, nemam neke simptome, a radimo na trudnoci. Da li je rano za test da bi pokazao? 😏🙁
    Hvalaaaaaaa
    💕

Možda je bila kasna ovulacija... Pričekaj jos koji dan. I svakako se javi ginekologu, ako bude kasnila duže od tjedan dana, a test bude negativan, odnosno ako bude pozitivan da za kazes prvi pregled 

• nely
    01. Travanj 2020. 00:12

Napokon 2804

nely

Pozdrav curke 🤗🤗
    Ja sam nova. Kasni mi tri dana menga i danas sam radila test clearblue, ali je bio negativan. Inace mi nikad ne kasni, uvijek je dan dva prije. E sad, nemam neke simptome, a radimo na trudnoci. Da li je rano za test da bi pokazao? 😏🙁
    Hvalaaaaaaa
    💕

Možda je bila kasna ovulacija… Pričekaj jos koji dan. I svakako se javi ginekologu, ako bude kasnila duže od tjedan dana, a test bude negativan, odnosno ako bude pozitivan da za kazes prvi pregled

Hvalaa punoo, nadam se pozitivnom 😀

• Mojamrva
    01. Travanj 2020. 06:08

nely

Pozdrav curke 🤗🤗
    Hvalaaaaaaa
    💕

Draga, nemoj misliti na simptome.. jer npr. ja ih nisam imala, nikakve..osim malo grudi, ali isto kao i svaki mjesec kad bi trebala dobiti.. kažu nam da osluškujemo svoje tijelo, ali ne valja previše.. 
    Jedini naj naj simptom je upravo izostanak menstruacije.. Napravi svakako još jedan test.. 
    Meni je pet dana kasnilo, šesti dan ujutro odma trk u apoteku...kupim tri testa.. halo.. tri.. hahaha.. ka jedan za sad, jedan ću ujutro opet ako ovaj sad bude neg.. i jedan digitalni.. da vidin koliko... hahaha.. a bože dragi, čuda samnom.. došla doma.. popiškila se i ej.. u roku odmah je nastao plus vidljiv iz aviona!!
    Volila bi da se javiš za dan dva sa sretnim vijestima!!!!!!! 

Mojamrvaa

Dea23
    01. Travanj 2020. 09:46

Pozdrav, radimo na trećoj bebi. Nismo bili pretjerano aktivni jer nam nije do ničeg u ovoj situaciji, ali imali smo odnos prije otprilike dva tjedna. Radila sam jutros test i negativan je. Da li je radno za test? Menge nema već 37. Dan. No ciklusi mi jesi neredoviti, ne mogu se baš u to pouzdati. 

• nely
    01. Travanj 2020. 10:44

Mojamrva

nely

Pozdrav curke 🤗🤗
    Hvalaaaaaaa
    💕

Draga, nemoj misliti na simptome.. jer npr. ja ih nisam imala, nikakve..osim malo grudi, ali isto kao i svaki mjesec kad bi trebala dobiti.. kažu nam da osluškujemo svoje tijelo, ali ne valja previše..
    Jedini naj naj simptom je upravo izostanak menstruacije.. Napravi svakako još jedan test..
    Meni je pet dana kasnilo, šesti dan ujutro odma trk u apoteku…kupim tri testa.. halo.. tri.. hahaha.. ka jedan za sad, jedan ću ujutro opet ako ovaj sad bude neg.. i jedan digitalni.. da vidin koliko… hahaha.. a bože dragi, čuda samnom.. došla doma.. popiškila se i ej.. u roku odmah je nastao plus vidljiv iz aviona!!
    Volila bi da se javiš za dan dva sa sretnim vijestima!!!!!!!

A jooooj super 😍 
    Ja se javim obavezno, u iscekivanju sam. Hvalaaaa dragaa 😘

Napokon 2804
    01. Travanj 2020. 12:18

Dea23

Pozdrav, radimo na trećoj bebi. Nismo bili pretjerano aktivni jer nam nije do ničeg u ovoj situaciji, ali imali smo odnos prije otprilike dva tjedna. Radila sam jutros test i negativan je. Da li je radno za test? Menge nema već 37. Dan. No ciklusi mi jesi neredoviti, ne mogu se baš u to pouzdati.

Ti se svakako trebaš javiti ginekologu radi ne redovitih ciklusa i pokusat ih regulirati, moguće je da ti kasni jer je bio antiovularni ciklus ili jednostavno hormoni... Ponovi test za 2 dana, i bez obzira na ono što je na testu, javi se ginekologu 

Dea23
    01. Travanj 2020. 13:56

Hvala na odgovoru. Takvi su mi ciklusi oduvijek nažalost. Unormale se, pa podivljaju.. A ne znam ni sama, donji dio leđa me doslovce rastura! Ponovit ću u petak. Hvala još jednom.

• amal
    01. Travanj 2020. 16:17

Pozdrav svima 🙂
    Zabrinuta sam zbog kasnjenja menstruacije. Zadnju menstruaciju imala sam 28.02., ciklusi su redoviti 29-30 dana. Imala sam nezasticeni spolni odnos s deckom 14.03. u noci na 15.03., ejakulirao je u mene. Pred menstruaciju uvijek imam 3,4 dana smedi iscjedak i  blago krvarenje.    
    Sada mi je 34. dan, nema nikakvih naznaka za dolazak menstruacije. Imam samo bijeli iscjedak nekad vodenast a nekad malo gusci, s time da sam 2 dana imala blijedo zuti iscjedak i osjecala sam blagi svrab no prestalo je. Noge me bole od drugog dana nakon odnosa sve do danas i pecka me u bradavicama uz lagano probadanje u jajnicima (cesce u lijevom) i trbuhu. Danas ujutro sam napravila test za trudnocu koji je bio negativan. Zanima me da li postoji mogucnost trudnoce iako je negativan test? Imam osjecaj da se nesto desava i mislila sam da se radi o trudnoci, ali ovaj negativan test me bas razalostio 😣 molim vas za vasa iskustva i misljenja. Bas sam zabrinuta. 

• Mojamrva
    01. Travanj 2020. 17:27

amal

Pozdrav svima 🙂
    Zabrinuta sam zbog kasnjenja menstruacije. Zadnju menstruaciju imala sam 28.02., ciklusi su redoviti 29-30 dana. Imala sam nezasticeni spolni odnos s deckom 14.03. u noci na 15.03., ejakulirao je u mene. Pred menstruaciju uvijek imam 3,4 dana smedi iscjedak i blago krvarenje.
    Sada mi je 34. dan, nema nikakvih naznaka za dolazak menstruacije. Imam samo bijeli iscjedak nekad vodenast a nekad malo gusci, s time da sam 2 dana imala blijedo zuti iscjedak i osjecala sam blagi svrab no prestalo je. Noge me bole od drugog dana nakon odnosa sve do danas i pecka me u bradavicama uz lagano probadanje u jajnicima (cesce u lijevom) i trbuhu. Danas ujutro sam napravila test za trudnocu koji je bio negativan. Zanima me da li postoji mogucnost trudnoce iako je negativan test? Imam osjecaj da se nesto desava i mislila sam da se radi o trudnoci, ali ovaj negativan test me bas razalostio 😣 molim vas za vasa iskustva i misljenja. Bas sam zabrinuta.

Ja mislim da si ti trudna. Napravi još jedan test..eto igrom slučaja.. meni je isto zadnja m. bila 29.02.-4.03.Također imam redovite cikluse od 28 dana.. čim je kasnilo tri dana.. ja sam znala.. jer su uvijek redovite.. od simptoma nisam imala ništa, osim malo veće cike.. ali ništa drugačije od pms a..
    Meni je test odmah pokazao plus, isti tren.. 
    Po svemu što si opisala, ja mislim i navijam za tebe da si i ti trudilicaaaa

Mojamrvaa

• Tina1507
    01. Travanj 2020. 17:43

Bok cure, zene, majke a i kraljice. Evo ovako pisala sam i prije ali ponovno cu. Za 5 dana trebam dobit M, naime ja i dragi smo radili na bebici, jucer mi se na gacicama ujutro pojavio rozkast iscjedak i dok sam se brisala tokom dana neka kapljica je bila, danas nije bilo nicega napravila sam test pojavila se samo kontrolna crta ali nakon 15 min sam ponovno pogledala bilo je nekih naznaka ali samo ako se dovoljno zagledas. Zanima me ima li neko iskustva s time da je napravio test prije ocekivane M, kupila sam test onaj na koji se moze otkriti prije ocekivane  M, jel neko imao iskustva? I oprostite na predugom postu! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.