Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Veljača 2020. 10:07

analukačević

Ćao curio mi smeđi iscjedak a ja napravit test ono negativno da li je to lazno test pokazo ili sam prerano napravila test pozz

Koliko ti kasni

Napokon 2804
    27. Veljača 2020. 10:12

analukačević

Ćao curio mi smeđi iscjedak a ja napravit test ono negativno da li je to lazno test pokazo ili sam prerano napravila test pozz

Iz ovoga ne moze ti nitko nikakav savjet dati... Kad ti je bila zadnja menga, kad ovulacija ako je pratis, koji ti je dan ciklusa... Bar nekakvu informaciju da bi mogli reći aha mozda je implantacija, pre rano je za test, mozda je ovo, mozda je ono...
    Ali recimo ako ti je nakon ovulacije npr izmedu 6 i 12 dana, moguce je da je implantacija, pa ako ne dobiješ ponovi test za 2 dana 

• Miha2509
    27. Veljača 2020. 13:29

Pozz mame.. Zadnja menstruacija bi je 17.1.kasni mi sad 8 dana, napravljen test.. Šta da radim? 

Napokon 2804
    27. Veljača 2020. 14:15

Miha2509

Pozz mame.. Zadnja menstruacija bi je 17.1.kasni mi sad 8 dana, napravljen test.. Šta da radim?

Odi izvaditi betu ona je najbolji pokazatelji stanja, i svakako se javi ginekologu 

• Miha2509
    28. Veljača 2020. 08:00

Napokon 2804

Miha2509

Odi izvaditi betu ona je najbolji pokazatelji stanja, i svakako se javi ginekologu

Dva dana za redom smeđi-crvenkasti iscjedak, dva gesta pozitivna i oba rađena ujutro, danas se probudim i dobijem M? Mame help

Fluffy
    28. Veljača 2020. 10:23

Miha, mozda je bila biokemijska trudnoca a mozda je neki drugi problem. Naruci se ginekologu!!! Ne mozemo ti mi pomoci nikako

• Miha2509
    28. Veljača 2020. 10:44

Evo bila kod ginica.Bila je biokemijska, nažalost. ☹️☹️

29. Veljača 2020. 07:57

Curke koliko nakon implantacije da radim test?? 

Marta14
    29. Veljača 2020. 18:04

Meni je bio pozitivan 2 dana prije menstruacije.
    Kada trebas dobiti? 

Napokon 2804
    29. Veljača 2020. 19:05

NeverGiveUp55

Curke koliko nakon implantacije da radim test??

2 dana nakon implantacije se moze radit test. Rekla sam ti s obzirom na tvoju situaciju izvadi betu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.