Ćao curio mi smeđi iscjedak a ja napravit test ono negativno da li je to lazno test pokazo ili sam prerano napravila test pozz
Koliko ti kasni
Ćao curio mi smeđi iscjedak a ja napravit test ono negativno da li je to lazno test pokazo ili sam prerano napravila test pozz
Iz ovoga ne moze ti nitko nikakav savjet dati... Kad ti je bila zadnja menga, kad ovulacija ako je pratis, koji ti je dan ciklusa... Bar nekakvu informaciju da bi mogli reći aha mozda je implantacija, pre rano je za test, mozda je ovo, mozda je ono...
Ali recimo ako ti je nakon ovulacije npr izmedu 6 i 12 dana, moguce je da je implantacija, pa ako ne dobiješ ponovi test za 2 dana
Pozz mame.. Zadnja menstruacija bi je 17.1.kasni mi sad 8 dana, napravljen test.. Šta da radim?
Pozz mame.. Zadnja menstruacija bi je 17.1.kasni mi sad 8 dana, napravljen test.. Šta da radim?
Odi izvaditi betu ona je najbolji pokazatelji stanja, i svakako se javi ginekologu
Odi izvaditi betu ona je najbolji pokazatelji stanja, i svakako se javi ginekologu
Dva dana za redom smeđi-crvenkasti iscjedak, dva gesta pozitivna i oba rađena ujutro, danas se probudim i dobijem M? Mame help
Miha, mozda je bila biokemijska trudnoca a mozda je neki drugi problem. Naruci se ginekologu!!! Ne mozemo ti mi pomoci nikako
Curke koliko nakon implantacije da radim test??
2 dana nakon implantacije se moze radit test. Rekla sam ti s obzirom na tvoju situaciju izvadi betu
Sortiraj odgovore
Najstariji