Ovako curke moje sitacija je sljedeca
Mjesecnicu sam trebala dobit ima 5 dana nisam znaci kasni… 3 dana prije ocekivane M dobila sam iscjedak smedi nista srasno samo kad se obrisem…
Jucer sam bila na pregled medutim rekao je da je suvise rano da se ista vidi na ultrazvuku, sinoc sam imala malo krvi nakon pregleda i odnosa to je ubrzo stalo vec ujutro nije bilo nista… Test sam pravila prvi na slici 5 dana prije ocekivane drugi 3 dana prije ocekivane i ovaj zadnji 2 dana kasne… Sacekat, cu jos koji dan pa cu ponovit opet…danas yam pravila primatest oko 4 sata i bija je negativan sad sam vise luda🤦♀️🤦♀️🙄🙄
https://ibb.co/PMp6yZZ
Mislite li mozda da one mogu poplavit iz nekih drugih razloga…
Ili ono poplavi samo ako ima hormona u mokraci…
Hvala puno curke
I skuzajte na povelikom postu
Ljubim vas 😘😘
Vjerojatno je bila kasna ovulacija. Izvadi beta hcg on je najbolji pokazatelj… Ako je beta veca od 1000 trebalo bi se vidjeti nesto na uzv, i naravno ponovit betu za 2 dana da se vidi da li se pravilno dupla… Meni je sa 4 dana kašnjenja beta bila 265, isto kasna ovulacija
Aaa neznan vise nisan pametna, napravit cu jos jedan ujutro pa cu vidit...al sad me jos jedna muci... 21.2 sam imala odnos i kako sam bila na pregledu poteklo mi je malo krvi navecer i ja kontala dobila sam i kazem ha decku da moze zavrsiz u mene... Ee sad ako je to bila kasna ovulacija znaci postoji mogućnost da sad ostanem trudna ako se ne varam?
Mjesecnicu sam trebala dobit ima 5 dana nisam znaci kasni… 3 dana prije ocekivane M dobila sam iscjedak smedi nista srasno samo kad se obrisem…
Jucer sam bila na pregled medutim rekao je da je suvise rano da se ista vidi na ultrazvuku, sinoc sam imala malo krvi nakon pregleda i odnosa to je ubrzo stalo vec ujutro nije bilo nista… Test sam pravila prvi na slici 5 dana prije ocekivane drugi 3 dana prije ocekivane i ovaj zadnji 2 dana kasne… Sacekat, cu jos koji dan pa cu ponovit opet…danas yam pravila primatest oko 4 sata i bija je negativan sad sam vise luda🤦♀️🤦♀️🙄🙄
Hvala puno curke
Ljubim vas 😘😘
Vjerojatno je bila kasna ovulacija. Izvadi beta hcg on je najbolji pokazatelj… Ako je beta veca od 1000 trebalo bi se vidjeti nesto na uzv, i naravno ponovit betu za 2 dana da se vidi da li se pravilno dupla… Meni je sa 4 dana kašnjenja beta bila 265, isto kasna ovulacija
Aaa neznan vise nisan pametna, napravit cu jos jedan ujutro pa cu vidit…al sad me jos jedna muci… 21.2 sam imala odnos i kako sam bila na pregledu poteklo mi je malo krvi navecer i ja kontala dobila sam i kazem ha decku da moze zavrsiz u mene… Ee sad ako je to bila kasna ovulacija znaci postoji mogućnost da sad ostanem trudna ako se ne varam?
A vidi cuda su moguca... A to malo krvi moze biti ostecena zilica, ovulacijsko krvatenje, svašta, zato ti kazem izvadi betu i sve ces onda znati
Napokon kad ti je beta bila 265 kolika ti je bila sljedeca nakon 2 dana?
Hvala puno curke
Ljubim vas 😘😘
Aaa neznan vise nisan pametna, napravit cu jos jedan ujutro pa cu vidit…al sad me jos jedna muci… 21.2 sam imala odnos i kako sam bila na pregledu poteklo mi je malo krvi navecer i ja kontala dobila sam i kazem ha decku da moze zavrsiz u mene… Ee sad ako je to bila kasna ovulacija znaci postoji mogućnost da sad ostanem trudna ako se ne varam?
A vidi cuda su moguca… A to malo krvi moze biti ostecena zilica, ovulacijsko krvatenje, svašta, zato ti kazem izvadi betu i sve ces onda znati
Ma daa...
Aaa betu mogu izvadit u domu zdravlja ili moram bas ic posebno negdi?
Hvala puno curke
Ljubim vas 😘😘
A vidi cuda su moguca… A to malo krvi moze biti ostecena zilica, ovulacijsko krvatenje, svašta, zato ti kazem izvadi betu i sve ces onda znati
Ma daa…
Aaa betu mogu izvadit u domu zdravlja ili moram bas ic posebno negdi?
Ma u bilo koji labos ako se ne varam.
Napokon kad ti je beta bila 265 kolika ti je bila sljedeca nakon 2 dana?
Sutradan je bila 412 i od tog nakon 2 dana je bila 1021... Meni su bili vadili dan za danom jer sam zavrsila u bolnici zbog jakih bolova u stomaku pa su radi toga vadili tako samo da vise da li raste jer su sumnjali na vanmaternicnu i na slijepo crijevo.
Curke evo mene opet...
Ovako kao sto sam navela m mi kasni 6 dana
Ako sam imala kasnu ovulaciju i odnos 21.2
Dal je moguce da je doslo do oplodnje?
Jer jutros sam imala malo krvi na ulosku i kad sam se obrisala al ono bas izgleda svjeze s pokojom zilicom kao da su sad pukle i iscurile.. Jel moguce da se radi o iplantantskom krvarenju?
Test mi je jos rano radit jer nece nista pokazat...
Najbolje mi je mozda sacekat jos koji dan vidit kako ce to tec kojom jacinom i koliko ce trajat...
Nisan pametna...
Zdravo devojke. Poslednju m sam imala 23.1.2020. Trebala sam da dobijem 20.2.
10tog februara sam imala krvarenje, ali nista obilno, kad sam se obrisala na papiru. Uradila sam test danas, negativan. Isla kod gin. I na ultrazvuku se ne vidi nista, rekla mi je da dodjem za 10 dana ako ne dobijem. Rekla je da mi je besika prazna i nista nema ili se ne vidi.
Moze li neki savet sta da ocekujem?
Radimo na bebi vec 7 meseci.
Od siptoma imam mucnine bez povracanja, pospanost, grudi natekle. Hvala unapred :)
Zdravo devojke. Poslednju m sam imala 23.1.2020. Trebala sam da dobijem 20.2.
10tog februara sam imala krvarenje, ali nista obilno, kad sam se obrisala na papiru. Uradila sam test danas, negativan. Isla kod gin. I na ultrazvuku se ne vidi nista, rekla mi je da dodjem za 10 dana ako ne dobijem. Rekla je da mi je besika prazna i nista nema ili se ne vidi.
Moze li neki savet sta da ocekujem?
Radimo na bebi vec 7 meseci.
Od siptoma imam mucnine bez povracanja, pospanost, grudi natekle. Hvala unapred :)
Odi izvaditi betu, mozda nista ne vidi jer je sve vrlo rano
Ćao curio mi smeđi iscjedak a ja napravit test ono negativno da li je to lazno test pokazo ili sam prerano napravila test pozz
Azospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji