Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Veljača 2020. 19:19

Pardon ibb.co 

tamica0002
    17. Veljača 2020. 19:23

https://ibb.co/F86Sqys 
    Eto linka nadam se da sve vidite sto i ja 🥰

tamica0002
    18. Veljača 2020. 13:50

Evk cure slike od testa jutros, crtice se bas dosta vidim, nadam se da je to to, kaj vi velite? 
    https://ibb.co/WPhBM3y

Napokon 2804
    18. Veljača 2020. 14:43

tamica0002

Evk cure slike od testa jutros, crtice se bas dosta vidim, nadam se da je to to, kaj vi velite?
    https://ibb.co/WPhBM3y

Čestitam 😁😁😁

• seliin_14
    20. Veljača 2020. 21:30

Pozdrav svima!
    Posljednju menstruaciju sam imala 14.01.2020. i od tada ni traga ni glasa novoj. Od 15. do 22. dana ciklusa sam imala smeđi iscjedak, ništa previše, ali dovoljno da se vidi na dnevnom ulošku. Nikakvih bolova, simptoma, ma ništa... 14.02. i danas (20.02.) sam radila test i oba puta je bilo negativno. Planiram ginekologu u ponedjeljak, ali ova neizvjesnost me ubi. Znalo mi je kasniti, ali ne ovoliko i nikada ne sa smeđim iscjetkom u toku mjeseca. Šta vi mislite?

Napokon 2804
    20. Veljača 2020. 21:32

seliin_14

Pozdrav svima!
    Posljednju menstruaciju sam imala 14.01.2020. i od tada ni traga ni glasa novoj. Od 15. do 22. dana ciklusa sam imala smeđi iscjedak, ništa previše, ali dovoljno da se vidi na dnevnom ulošku. Nikakvih bolova, simptoma, ma ništa… 14.02. i danas (20.02.) sam radila test i oba puta je bilo negativno. Planiram ginekologu u ponedjeljak, ali ova neizvjesnost me ubi. Znalo mi je kasniti, ali ne ovoliko i nikada ne sa smeđim iscjetkom u toku mjeseca. Šta vi mislite?

Najbolje je ginekologu da odes jer je suludo davati ikakve savjete, masi zena je kasnila, testovi negativni, a bile trudne... Ako se zelis smiriti i vidjeti da li je trudnoca u pitanju, odi izvaditi betu sutra ujutro da se smiris... Ja se nadam onome sto ti priželjkujes

• seliin_14
    20. Veljača 2020. 21:39

Sve ja to razumijem, aliiiii žensko 

Napokon 2804
    20. Veljača 2020. 21:42

seliin_14

Sve ja to razumijem, aliiiii žensko

Ujutro u laboratorij, dati ruku, ubodu te, kazu nalazi za 2 sata... Najsigurnije i najpouzdanije... Izvadi betu da se smiris i preko vikenda i da ti bude lakse... A u ponedjeljak svakako odi ginicu, bez obzira na betu. 

24. Veljača 2020. 17:18

Ovako curke moje sitacija je sljedeca 
    Mjesecnicu sam trebala dobit ima 5 dana nisam znaci kasni… 3 dana prije ocekivane M dobila sam iscjedak smedi nista srasno samo kad se obrisem… 
    Jucer sam bila na pregled medutim rekao je da je suvise rano da se ista vidi na ultrazvuku, sinoc sam imala malo krvi nakon pregleda i odnosa to je ubrzo stalo vec ujutro nije bilo nista… Test sam pravila prvi na slici 5 dana prije ocekivane drugi 3 dana prije ocekivane i ovaj zadnji 2 dana kasne… Sacekat, cu jos koji dan pa cu ponovit opet…danas yam pravila primatest oko 4 sata i bija je negativan sad sam vise luda🤦‍♀️🤦‍♀️🙄🙄
    https://ibb.co/PMp6yZZ
    Mislite li mozda da one mogu poplavit iz nekih drugih razloga… 
    Ili ono poplavi samo ako ima hormona u mokraci… 
    Hvala puno curke
    I skuzajte na povelikom postu 
    Ljubim vas 😘😘

Napokon 2804
    24. Veljača 2020. 17:29

NeverGiveUp55

Ovako curke moje sitacija je sljedeca
    Mjesecnicu sam trebala dobit ima 5 dana nisam znaci kasni… 3 dana prije ocekivane M dobila sam iscjedak smedi nista srasno samo kad se obrisem…
    Jucer sam bila na pregled medutim rekao je da je suvise rano da se ista vidi na ultrazvuku, sinoc sam imala malo krvi nakon pregleda i odnosa to je ubrzo stalo vec ujutro nije bilo nista… Test sam pravila prvi na slici 5 dana prije ocekivane drugi 3 dana prije ocekivane i ovaj zadnji 2 dana kasne… Sacekat, cu jos koji dan pa cu ponovit opet…danas yam pravila primatest oko 4 sata i bija je negativan sad sam vise luda🤦‍♀️🤦‍♀️🙄🙄
    https://ibb.co/PMp6yZZ
    Mislite li mozda da one mogu poplavit iz nekih drugih razloga…
    Ili ono poplavi samo ako ima hormona u mokraci…
    Hvala puno curke
    I skuzajte na povelikom postu
    Ljubim vas 😘😘

Vjerojatno je bila kasna ovulacija. Izvadi beta hcg on je najbolji pokazatelj... Ako je beta veca od 1000 trebalo bi se vidjeti nesto na uzv, i naravno ponovit betu za 2 dana da se vidi da li se pravilno dupla... Meni je sa 4 dana kašnjenja beta bila 265, isto kasna ovulacija 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.