Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marijab94
    12. Veljača 2020. 12:09

Napokon 2804

marijab94

Napokon 2804

marijab94

Napokon 2804

marijab94

Tako ću i uraditi, a videću da izostanak malo sa posla sutra pa da uradim betu. Jeste da bih volela da bude pozitivno ali ovako sam stvarno realna.
    Baš me buni ovo blago krvarenje i kašnjenje 3 dana.
    Inače od kada dobijam je tačno na 24 dan. 😊
    Hvala ti što si me saslušala, znači razmenili iskustva.
    Posle koliko je tebi test pokazao pozitivno?

Ja sam ti skroz smela sa uma mengu i nakln 3 dana onak kasni, i tad mi je bio prvo pozitivan test, pa onda jedva vidljiva crtica… Moguce je da je bila kasna ovulacija i zbog toga si dobila negativan test… Najbolje ti je betu izvadit, tad si najmirnija

Hehehe, baš te je obradovalo 😊😊😊
    Bude mi puno srce kada čujem tako nešto. 😊😊😊🍀🍀🍀🍀
    Pa i ja mislim da je beta najbolji pokazatelj ❤

Je, i onda ju za 2 dana ponovis da vidis da li se pravilno dupla i bude presretna
    😍

Hehehe, imam osecaj sa će to biti + 🍀🍀🍀
    Ne znam zašto, možda zbog prevelike želje ali opet nešto mo govori da treba da proverim opet 😊
    U svakom slučaju kako bude samo da bude sve dobro 😊

Držim fige i javi 😍🙏

Dala sam betu jutros. Pošto radim poslaću mi email posle 19h sa rezultatima 😊

• marijab94
    12. Veljača 2020. 19:00

marijab94

Napokon 2804

marijab94

Napokon 2804

marijab94

Napokon 2804

marijab94

Tako ću i uraditi, a videću da izostanak malo sa posla sutra pa da uradim betu. Jeste da bih volela da bude pozitivno ali ovako sam stvarno realna.

Ja sam ti skroz smela sa uma mengu i nakln 3 dana onak kasni, i tad mi je bio prvo pozitivan test, pa onda jedva vidljiva crtica… Moguce je da je bila kasna ovulacija i zbog toga si dobila negativan test… Najbolje ti je betu izvadit, tad si najmirnija

Je, i onda ju za 2 dana ponovis da vidis da li se pravilno dupla i bude presretna
    😍

Ne znam zašto, možda zbog prevelike želje ali opet nešto mo govori da treba da proverim opet 😊

Držim fige i javi 😍🙏

Nisam trudna draga. Rezultat bete mi je < 0.1

Napokon 2804
    12. Veljača 2020. 21:47

marijab94

marijab94

Napokon 2804

marijab94

Napokon 2804

marijab94

Napokon 2804

marijab94

😍

Držim fige i javi 😍🙏

Nisam trudna draga. Rezultat bete mi je &lt; 0.1

E jebiga... Bas sam se bila ponadala

tamica0002
    17. Veljača 2020. 11:37

Pozdrav, kasni mi menstruacija 3 dana, jucer sam radila test i bio je negativan. Inace imam redovite cikluje 28-30 dana. I imam cudne simptome koje do sada nisam primjetila, probadanje u janicima povremeno, mucnine ujutro i prije spavanja (ali bez povracanja), brzo umaranje, bezvoljnost, bolovi u ledjima, glad svakih 2 h i onda se najdem i mucnina mi. 
    Jako bi voljela da sam trudna, ali tolko me je obeshrabrio ovaj test, jer sam se ponadala jer mi jnace stvarno rijetko kasni, to se desi jednom u godinu dvije. Radimo na trudnoci vec par mjeseci i ovo je prvi put da mi kasni. Mislite da je moguce da je test prerano napravljen. Molim Vas pomagajte 🙏

Pipin
    17. Veljača 2020. 11:44

tamica0002

Pozdrav, kasni mi menstruacija 3 dana, jucer sam radila test i bio je negativan. Inace imam redovite cikluje 28-30 dana. I imam cudne simptome koje do sada nisam primjetila, probadanje u janicima povremeno, mucnine ujutro i prije spavanja (ali bez povracanja), brzo umaranje, bezvoljnost, bolovi u ledjima, glad svakih 2 h i onda se najdem i mucnina mi.
    Jako bi voljela da sam trudna, ali tolko me je obeshrabrio ovaj test, jer sam se ponadala jer mi jnace stvarno rijetko kasni, to se desi jednom u godinu dvije. Radimo na trudnoci vec par mjeseci i ovo je prvi put da mi kasni. Mislite da je moguce da je test prerano napravljen. Molim Vas pomagajte 🙏

Ako je negativan, onda i moze i ne mora biti da si trudna. Moze biti da ti je ovulacija bila kasno i onda kasni i implantacija i beta je kasnije krenula rasti. Koji test si radila?

Moze biti i da kasni od stresa oko zaceca..

tamica0002
    17. Veljača 2020. 12:09

Radila sam onaj First Sign iz dm-a.
    Bas sam zbunjenja jer ovako neke izrazene simptome nisam imala prije menstruacija. Molim Boga da je bio lazno negativan. 24.2. imam zakazano kod ginekologa. Jako bi voljela biti trudna, ali onda se bas razocaram kad mi dodje 😔 ali bas dugo mi nije ovako kasnila uvijek dodje ranije cak nego kasnije. I imam bas pojacan mlijecni (bez mirisa) iscdjedak. Citila sam ovaj forum i vidim da je svasta moguce 

Pipin
    17. Veljača 2020. 13:17

Mlijecni isjedak i kasnjenje menstruacije je svakako dobar znak. Ali po mojem iskustvu test bi sad već trebao biti pozitivan. Drzim palceve da se radi o kasnijoj ovulaciji :) javi nam

tamica0002
    17. Veljača 2020. 17:54

Hej cure evo opet mene, upravo sam napravila Clearblue test i na prvom prozorcicu se nadzire plus s tim da je jedna crta jako vidljiva a druga golim okom lagano vidljiva a ne mogu je sad uslikati kad nemam dnevnog svijetla, ali me zanima kakva vi knate iskustva s tim testovima, ja njega prvi put radim. Tolko dam uzbudena da vise ni neznam dal mi se prividja 🧐

tamica0002
    17. Veljača 2020. 19:00

Cure, vrag mi nije dao mira i isla sam napraviti jos jedan test i sad je plus bas jasno vidljiv, neznam zasto mi ne zeli ucitati sliku i bas me strah veseliti se, pa bih htjela da vi vidite slike. Posto imate vise iskustva sa Clearblue testovima.

17. Veljača 2020. 19:19

tamica0002

Cure, vrag mi nije dao mira i isla sam napraviti jos jedan test i sad je plus bas jasno vidljiv, neznam zasto mi ne zeli ucitati sliku i bas me strah veseliti se, pa bih htjela da vi vidite slike. Posto imate vise iskustva sa Clearblue testovima.

Odes na stranicu ibb.com i tamo stavis sliku i link koji dobijes kopiras ovdje u komentar. Taki cemo vidit sliku pomocu linka. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.