Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marijab94
    11. Veljača 2020. 23:30

Drage zenice ❤ 
    Treba mi vaše mišljenje. 
    Poslednju menstruaciju sam imala 16.01 moja je sasvim normalno trajala 5 dana. Nakon toga sam imala blago krvarenje 31.01 to je 16 dan ciklusa i trajalo je svega 3 dana, samo kada se obrišem. Mogla sam ceo dan da nosim dnevni ulozak i da ima samo crta na kraju dana. Normalnu menstruaciju sam trebala dobiti 09.02. Ako ne računamo to blago krvarenje koje ne mogu ni da nazovem menstruacijom. Inače imam bolne menstruacije, tada ništa nisam osetila, jedino bih primetila kada se obrišem. I sada je ova normalna menstruacija 9.2 preskočila. Danas je treći dan kako mi kasni, uradila sam test i bio je negativan. Radili smo na trudnoći. Pa me zanima da li je neko imao slično iskustvo i da li je možda to lažan rezultat. Nemam nikakav simptom da ću dobiti. 
    Jedino što mi se dešava je da sam previše nervozna, sve mi smeta, čini mi se da samu sebe ne mogu da iskontrolisem ❤
    HVALA VAM PUNO NA SVAKOM ODGOVORU

Napokon 2804
    11. Veljača 2020. 23:33

marijab94

Drage zenice ❤
    Treba mi vaše mišljenje.
    Poslednju menstruaciju sam imala 16.01 moja je sasvim normalno trajala 5 dana. Nakon toga sam imala blago krvarenje 31.01 to je 16 dan ciklusa i trajalo je svega 3 dana, samo kada se obrišem. Mogla sam ceo dan da nosim dnevni ulozak i da ima samo crta na kraju dana. Normalnu menstruaciju sam trebala dobiti 09.02. Ako ne računamo to blago krvarenje koje ne mogu ni da nazovem menstruacijom. Inače imam bolne menstruacije, tada ništa nisam osetila, jedino bih primetila kada se obrišem. I sada je ova normalna menstruacija 9.2 preskočila. Danas je treći dan kako mi kasni, uradila sam test i bio je negativan. Radili smo na trudnoći. Pa me zanima da li je neko imao slično iskustvo i da li je možda to lažan rezultat. Nemam nikakav simptom da ću dobiti.
    Jedino što mi se dešava je da sam previše nervozna, sve mi smeta, čini mi se da samu sebe ne mogu da iskontrolisem ❤
    HVALA VAM PUNO NA SVAKOM ODGOVORU

Najpouzdanije ti je izvaditi betu... Nadam se da je trudnoca u pitanju 

• marijab94
    11. Veljača 2020. 23:36

Hvala ti puno na odgovoru. 
    A koje je ovako tvoje mišljenje, da li je trudnoca moguća a da test nije pokazao. 
    Ja bih je vec uradila nego radim prvu smenu, i nikako da se uklopi. Ako ne uspem tek onda sledeće nedelje. Jer kod nas ovde ginekolog radi samo do 14h a krv isto se radi privatno i to sve prepodne. 🙁🙁🙁 
    Takodje što sam primetila već 2 dana je da me bole mišići na rukama, i kičma. 
    Hvala ti još jednom. Divna si❤

Napokon 2804
    11. Veljača 2020. 23:39

marijab94

Hvala ti puno na odgovoru.
    A koje je ovako tvoje mišljenje, da li je trudnoca moguća a da test nije pokazao.
    Ja bih je vec uradila nego radim prvu smenu, i nikako da se uklopi. Ako ne uspem tek onda sledeće nedelje. Jer kod nas ovde ginekolog radi samo do 14h a krv isto se radi privatno i to sve prepodne. 🙁🙁🙁
    Takodje što sam primetila već 2 dana je da me bole mišići na rukama, i kičma.
    Hvala ti još jednom. Divna si❤

A vidi meni ti je recimo u istom danu na različitim testovima plus bio kao kuca, pa se na drugom je sva vidio... Pokusaj napraviti drugi test ali gledaj njegovu osjetljivost, sto veca. Osjetljivost to bolje... A u slučaju da ne stigne a test i dalje negativan idi ginekologu... 

• marijab94
    11. Veljača 2020. 23:52

Tako ću i uraditi, a videću da izostanak malo sa posla sutra pa da uradim betu.  Jeste da bih volela da bude pozitivno ali ovako sam stvarno realna. 
    Baš me buni ovo blago krvarenje i kašnjenje 3 dana.
    Inače od kada dobijam je tačno na 24 dan. 😊
    Hvala ti što si me saslušala, znači razmenili iskustva.
     Posle koliko je tebi test pokazao pozitivno?

Napokon 2804
    11. Veljača 2020. 23:57

marijab94

Tako ću i uraditi, a videću da izostanak malo sa posla sutra pa da uradim betu. Jeste da bih volela da bude pozitivno ali ovako sam stvarno realna.

Ja sam ti skroz smela sa uma mengu i nakln 3 dana onak kasni, i tad mi je bio prvo pozitivan test, pa onda jedva vidljiva crtica... Moguce je da je bila kasna ovulacija i zbog toga si dobila negativan test... Najbolje ti je betu izvadit, tad si najmirnija

• marijab94
    11. Veljača 2020. 23:59

Napokon 2804

marijab94

Tako ću i uraditi, a videću da izostanak malo sa posla sutra pa da uradim betu. Jeste da bih volela da bude pozitivno ali ovako sam stvarno realna.

Ja sam ti skroz smela sa uma mengu i nakln 3 dana onak kasni, i tad mi je bio prvo pozitivan test, pa onda jedva vidljiva crtica… Moguce je da je bila kasna ovulacija i zbog toga si dobila negativan test… Najbolje ti je betu izvadit, tad si najmirnija

Hehehe, baš te je obradovalo 😊😊😊 
    Bude mi puno srce kada čujem tako nešto. 😊😊😊🍀🍀🍀🍀
    Pa  i ja mislim da je beta najbolji pokazatelj ❤

Napokon 2804
    12. Veljača 2020. 00:04

marijab94

Napokon 2804

marijab94

Ja sam ti skroz smela sa uma mengu i nakln 3 dana onak kasni, i tad mi je bio prvo pozitivan test, pa onda jedva vidljiva crtica… Moguce je da je bila kasna ovulacija i zbog toga si dobila negativan test… Najbolje ti je betu izvadit, tad si najmirnija

Pa i ja mislim da je beta najbolji pokazatelj ❤

Je, i onda ju za 2 dana ponovis da vidis da li se pravilno dupla i bude presretna 
    😍

• marijab94
    12. Veljača 2020. 00:11

Napokon 2804

marijab94

Napokon 2804

marijab94

Je, i onda ju za 2 dana ponovis da vidis da li se pravilno dupla i bude presretna
    😍

Hehehe, imam osecaj sa će to biti + 🍀🍀🍀
    Ne znam zašto, možda zbog prevelike želje ali opet nešto mo govori da treba da proverim opet 😊 
    U svakom slučaju kako bude samo da bude sve dobro 😊

Napokon 2804
    12. Veljača 2020. 00:20

marijab94

Napokon 2804

marijab94

Napokon 2804

marijab94

😍

Hehehe, imam osecaj sa će to biti + 🍀🍀🍀
    Ne znam zašto, možda zbog prevelike želje ali opet nešto mo govori da treba da proverim opet 😊
    U svakom slučaju kako bude samo da bude sve dobro 😊

Držim fige i javi 😍🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.