Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    22. Siječanj 2020. 17:55

Evana

Bebac24

Tommyfame

anata12345

Pozdrav djevojke.Drago mi je sto jos uvijek postoje aktivni forumi kao sto je ovaj.Nikada nisam imala odnos,dosta sam neiskusna u svemu ovom iako imam 19 godina.Jednom prilikom mi je na rukama ostalo malo sperme,to se osusilo i nakon nekih pola sat/sat otisla u toalet i obavila malu nuzdu.Plasim se da li su spermiji mogli za to vrijeme prezivjeti na ruci i dospjeti u vaginu kada sam nakon male nuzde prelazila rukom po spolovilu.Misljenja o njihovom zivotnom vijeku su dosta razlicita.Neki kazu da umiru za koju minutu na zraku,a drugi da mogu prezivjeti 3 sata pa i vise.To je bilo krajem 8.mjeseca.Nakon toga sam 12.9.dobila normalnu menstruaciju,12.10.sljedecu koja je bila sto se tice boje,trajanja potpuno ista samo malo oskudnija prva dana dana.Citala sam da uzrok tome moze biti stres.Evo 9.11.sam dobila menstruaciju,istu kao i prosli mjesec,osjecam grceve u donjem dijelu stomaka.Uradila sam clearblue test za trudnocu,ne na prvi jutarnji urin koji je pokazao negativno ali sam drzala test u urinu vise nego sto pise u uputstvu pa sam odlucila ponoviti test i uradila jos jedan na prvi jutarnji urin koji je pokazao negativno.Prije 3 dana sam uradila test trakicu,pise da se rezultat ocita nakon 3 minute,a da se ne ocitava nakon 10 minuta.Prve 3 minute je stojala samo jedma crtica,ali oko 5.minute se pojavila jos jedna ali ne do kontrolne crte gdje se treba pojaviti vec udaljenije od nje.Sta vi mislite drage moje? Znam da ce nekima biti smjesno ali stvarno trudnocu ne zelim.

Trudna si! Cestitam!!!

Zasto tako odgovarate? I onda se cudimo sta mladi ne zele nista pitati i srljaju u svasta. 🙁

Zaista nije bilo razloga za takvim odgovorom, slazem se.

Zato sto ova 'mala' svako malo trolla sa ovim istim tekstom. Ocito niste toliko aktivne na ovom forumu..

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

22. Siječanj 2020. 20:23

Mimica332

Jedno pitanje, ako mi je kasnila ovulacija kolika je vjerojatnost da zbog toga kasni vjestica… Jer znalo mi se i prije dogodit da mi kasni ovulacija ili da je nema uopce pa mjesecnica dode uredno

U mom slučaju ako bi eventualno kasnila O, kasnila bi i M,a kad bi mi se nekad, rijetko, događao ciklus bez O (predpostavljam) ne bih imala klasičnu M, već samo smeđi iscjedak nekoliko dana te nikakve simptome pred M. Opet, 100 žena, 100 različitih organizama, svaka je drugačija. 🤷‍♀️

22. Siječanj 2020. 20:24

U mom slučaju ako bi eventualno kasnila O, kasnila bi i M,a kad bi mi se nekad, rijetko, događao ciklus bez O (predpostavljam) ne bih imala klasičnu M, već samo smeđi iscjedak nekoliko dana te nikakve simptome pred M. Opet, 100 žena, 100 različitih organizama, svaka je drugačija. 🤷‍♀️

• Mimica332
    22. Siječanj 2020. 21:05

Barbara198

Kod mene to nikad nije bio slucaj pa zato pitam, al eto mozda se i meni to dogodilo sad prvi put 🤷‍♀️ sad me vec peru filmovi da mi ne kasni radi neke bolesti, teski sam panicar, cekam do nedjelje a onda pravac ginekolog, testove vise necu ni radit 🤷‍♀️

22. Siječanj 2020. 21:48

Mimica332

Barbara198

Kod mene to nikad nije bio slucaj pa zato pitam, al eto mozda se i meni to dogodilo sad prvi put 🤷‍♀️ sad me vec peru filmovi da mi ne kasni radi neke bolesti, teski sam panicar, cekam do nedjelje a onda pravac ginekolog, testove vise necu ni radit 🤷‍♀️

Ne brini, možda je kakva viroza utjecala sad je ionako vrijeme kad smo svi smrkavi, bolesni, možda neki stres, ili jednostavno se poremetili hormoni, događa se to, nema brige. Ako će te smiriti odi kod njega, dat će ti nešto za izazivanje M (ako nije T u pitanju) i vjerujem slj ciklus da će se sve unormaliti. Samo opušteno, briga samo stvara grč i još više može kasniti ako udari na psihu. 

• Mimica332
    22. Siječanj 2020. 22:16

Barbara198

Mimica332

Barbara198

Ne brini, možda je kakva viroza utjecala sad je ionako vrijeme kad smo svi smrkavi, bolesni, možda neki stres, ili jednostavno se poremetili hormoni, događa se to, nema brige. Ako će te smiriti odi kod njega, dat će ti nešto za izazivanje M (ako nije T u pitanju) i vjerujem slj ciklus da će se sve unormaliti. Samo opušteno, briga samo stvara grč i još više može kasniti ako udari na psihu.

Hvala ti ❤️

22. Siječanj 2020. 22:22

Mimica332

Barbara198

Mimica332

Barbara198

Hvala ti ❤️

💖💖

• mysterious07
    24. Siječanj 2020. 22:20

Hayy drage dame
    Nova sam na forumu i isto kao i vecina imam nedoumice oko trudnoce. Naime dragi i ja ne radimo na bebi ali se nismo ovaj mjesec cuvali.. mjesecnicu sam imala 05.01. i trajala je nesto duze nego inace, do 13.01. Imali smo odnose tijekom mjesecnice dva puta, 10.01 i 11.01. Nakon toga smo opet imali odnos 17.01. Sve nezasticeni. Inace imam jako dige cikluse (od 54 do cak 60 dana) sto znaci da nisam bila u plodnim danima (bar nebi trebala). Od tada imam grceve u jajnicima i nekako kao zatezanje kao da cu dobiti, a tek mi je zavrsila. 22.01. mi se pojavilo krvarenje, onako bas blago rozo i bilo je dva puta taj dan. 23.01. mi je opet bilo krvi ali malo jace boje nego dan prije i isto tako dva puta u danu. Danas 24.01. sam imala smedi iscjedak kad sam isla na wc i to tek sada navecer. Grceve imam i dalje vec tjedan dana. Po kalendaru bi sljedecu M trebala dobiti tek 28.02 ali to kod mene nema pravila. Radila sam dva testa i oba su negativna. Jedan 21.01. i jedan danas 24.01. oba sa jutarnjim urinom. Ne znam vise sto sa mislim pa vas molim za pomoc. Jesam li rano radila testove ili to mozda ni nije trudnoca? ispricavam se na uzasno dugom postu

• lola123
    26. Siječanj 2020. 22:31

Vecer drage damice i buduce mamice.
    Pratim vas vec jedno 2 mj sigurno. Ne znam gdje bi se vise javila i pitala ta savjet jer sam narucena kod ginekologa tek za 15 dana..😡
    Imam problem i htjela bih vas pitat za savjet ako mi ga možete dati.
    Znaci inace su mi ciklusi 28-33. Uvijwk ali bas uvijek vjestica kasni. 
    Ovaj mjesec mi je kasnila 3 dana,dobila sam 18.01. navecer oko 23h i to je bilo skrot baby roza i zatim 3 dana boja cokolade🤨🤨 medutim nakon tog se pojavilo krvi svega dan i pol ali krvi u obliki 5 kn ali smedeceg iscjedka je i dalje bilo.
    Ja sam sad u petak 24.01 radila test kad ono negativan,je da sam ga radila oko 11h ujutro. Dal da ga ponovim i kad?? 
    Nije da radimo na bebi ali ako se dogodi dogodi. 
    I stime da nisam imala nikakvih bolova da ce vjestica doc,nego samo sise bolne i natecene(raspolozenje super) naime meni je zadnjih 3 4 dana uzas.... glava me boli,gladna kad pojedem muka mi je-ne jako ali je a o raspolozenju necu ni pricat kao da tek sad imam pms zivcana sam do neba,placemi se,nervozna i da ne pricam dalje...😡🤨
    Hvala vam.💕

• Lola12
    29. Siječanj 2020. 15:41

Pozdrav cure, mame😊 nova sam ovdje te čitam vaše komentare i imam sličan slučaj pa me zanima vaše mišljenje i savjeti. Dakle prošla mjesečnica kao i sve do sad su uredne i zakasne max 2 dana od stresa zbg faksa i ostalih stvari što je normalno. Dečko i ja ne planiramo na bebi ali da se desi bili bi sretni. On je zadnji put svršio u mene taman kad su mi počeli plodni dani.Meni menga po kalendaru kasni 5 dana i nikad mi nije bilo tako imam sve simptome dolaska menge ali kad god mislim sad će nema je.l🙄Danas sam kupila clearblue digital i dobila minus. Nisam planirala trudnoću ali ta neizvjesnost i mogučnost trudnoće me obradovala i kad sam vidila minus malo sam razočarana. Što mi savjetujete, meni još kasni imam mučnine, bole me leđa poprilično i nemam volje za ništa, malo mi se plače malo sam nervozna i toplo mi je stalno.Inače idem u teretanu al sad kako me bole leda intenzivno 5 dana nisam ni pomišljala. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.