Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Siječanj 2020. 18:57

Evana

Pozdrav svima! :)
    Zanima me što mislite o mom slučaju. 13.12.je bila zadnja m, ciklus mi inače traje 31 dan, imam nezaštićene odnose s momkom. Test sam napravila 14.1.ujutro (na dan kad sam trebala dobit menstruaciju), ali test je bio negativan. i dalje nemam mentruaciju4dana poslije i nemam simptoma pmsa. Prošli vikend sam imala kao male grčeve, nadutost i blago povišenu temperaturu, ali sve je proslo. Postoji li vjerojatdaam trudna? Trebam li ponoviti test ili da samo pričekam hoću li dobiti m? Test sam napravila ujutro, ali nisam spavala tijekom noći budući da sam putovala. Test je bio neki turski, jer jedino taj su imali u ljekarni iako sam htjela clearblue. Testu je trebalo duže vremena da uopće pokaže bilo kakvu liniju…

Svakako ponoviti tes ujutro, već 4 dana su prošla, sutra dakle 5,ukoliko se radi o trudnoći, pokazat će pozitivno. U protivnom,  moguće da je došlo do nekog disbalansa hormona ili anovulacijskog ciklusa pa zato menstruacija kasni, te će doći sama o sebe kroz koji dan. U svakom slučaju, sretno. 

• Evana
    18. Siječanj 2020. 10:36

Joj nadam se. Ili da će doći skoro ili da sam trudna jer sve me više strah sto vrijeme prolazi bez m. Danas ću opet napravit test. Hvala ti 

18. Siječanj 2020. 12:30

Evana

Joj nadam se. Ili da će doći skoro ili da sam trudna jer sve me više strah sto vrijeme prolazi bez m. Danas ću opet napravit test. Hvala ti

Ništa to nije neobično, bilo kakav stres, putovanje, viroza, sve to može utjecati na kašnjenje menstruacije. A može se i dogoditi da je ovulacija kasnila pa samim time i menstruacija. Također zna se dogoditi ciklus bez ovulacije, pa i tad kasni. Sva ta povremenu odstupanja nisu nikakav problem, samo da se ne ponavlja često. A najbolje opcija definitivno jest da se radi o trudnoći pa da jednostavno zato kasni 😉 Sretno. 

• Bebac24
    18. Siječanj 2020. 12:46

anata12345

Pozdrav djevojke.Drago mi je sto jos uvijek postoje aktivni forumi kao sto je ovaj.Nikada nisam imala odnos,dosta sam neiskusna u svemu ovom iako imam 19 godina.Jednom prilikom mi je na rukama ostalo malo sperme,to se osusilo i nakon nekih pola sat/sat otisla u toalet i obavila malu nuzdu.Plasim se da li su spermiji mogli za to vrijeme prezivjeti na ruci i dospjeti u vaginu kada sam nakon male nuzde prelazila rukom po spolovilu.Misljenja o njihovom zivotnom vijeku su dosta razlicita.Neki kazu da umiru za koju minutu na zraku,a drugi da mogu prezivjeti 3 sata pa i vise.To je bilo krajem 8.mjeseca.Nakon toga sam 12.9.dobila normalnu menstruaciju,12.10.sljedecu koja je bila sto se tice boje,trajanja potpuno ista samo malo oskudnija prva dana dana.Citala sam da uzrok tome moze biti stres.Evo 9.11.sam dobila menstruaciju,istu kao i prosli mjesec,osjecam grceve u donjem dijelu stomaka.Uradila sam clearblue test za trudnocu,ne na prvi jutarnji urin koji je pokazao negativno ali sam drzala test u urinu vise nego sto pise u uputstvu pa sam odlucila ponoviti test i uradila jos jedan na prvi jutarnji urin koji je pokazao negativno.Prije 3 dana sam uradila test trakicu,pise da se rezultat ocita nakon 3 minute,a da se ne ocitava nakon 10 minuta.Prve 3 minute je stojala samo jedma crtica,ali oko 5.minute se pojavila jos jedna ali ne do kontrolne crte gdje se treba pojaviti vec udaljenije od nje.Sta vi mislite drage moje? Znam da ce nekima biti smjesno ali stvarno trudnocu ne zelim.

Bez brige nisi trudna ako si imala 2-3 menstruacije. I testovi pokazali minuse

• Bebac24
    18. Siječanj 2020. 12:48

Tommyfame

anata12345

Pozdrav djevojke.Drago mi je sto jos uvijek postoje aktivni forumi kao sto je ovaj.Nikada nisam imala odnos,dosta sam neiskusna u svemu ovom iako imam 19 godina.Jednom prilikom mi je na rukama ostalo malo sperme,to se osusilo i nakon nekih pola sat/sat otisla u toalet i obavila malu nuzdu.Plasim se da li su spermiji mogli za to vrijeme prezivjeti na ruci i dospjeti u vaginu kada sam nakon male nuzde prelazila rukom po spolovilu.Misljenja o njihovom zivotnom vijeku su dosta razlicita.Neki kazu da umiru za koju minutu na zraku,a drugi da mogu prezivjeti 3 sata pa i vise.To je bilo krajem 8.mjeseca.Nakon toga sam 12.9.dobila normalnu menstruaciju,12.10.sljedecu koja je bila sto se tice boje,trajanja potpuno ista samo malo oskudnija prva dana dana.Citala sam da uzrok tome moze biti stres.Evo 9.11.sam dobila menstruaciju,istu kao i prosli mjesec,osjecam grceve u donjem dijelu stomaka.Uradila sam clearblue test za trudnocu,ne na prvi jutarnji urin koji je pokazao negativno ali sam drzala test u urinu vise nego sto pise u uputstvu pa sam odlucila ponoviti test i uradila jos jedan na prvi jutarnji urin koji je pokazao negativno.Prije 3 dana sam uradila test trakicu,pise da se rezultat ocita nakon 3 minute,a da se ne ocitava nakon 10 minuta.Prve 3 minute je stojala samo jedma crtica,ali oko 5.minute se pojavila jos jedna ali ne do kontrolne crte gdje se treba pojaviti vec udaljenije od nje.Sta vi mislite drage moje? Znam da ce nekima biti smjesno ali stvarno trudnocu ne zelim.

Trudna si! Cestitam!!!

Zasto tako odgovarate? I onda se cudimo sta mladi ne zele nista pitati i srljaju u svasta. 🙁

• Evana
    20. Siječanj 2020. 00:43

Barbara198

Evana

Ništa to nije neobično, bilo kakav stres, putovanje, viroza, sve to može utjecati na kašnjenje menstruacije. A može se i dogoditi da je ovulacija kasnila pa samim time i menstruacija. Također zna se dogoditi ciklus bez ovulacije, pa i tad kasni. Sva ta povremenu odstupanja nisu nikakav problem, samo da se ne ponavlja često. A najbolje opcija definitivno jest da se radi o trudnoći pa da jednostavno zato kasni 😉 Sretno.

Prvi put mi se tako nesto dogodilo (24 su mi godine) i zato me malo strah ako je neki drugi razlog za izostanak mjesecnice. Hvala ti na utjesi :) 

• Evana
    20. Siječanj 2020. 00:44

Bebac24

Tommyfame

anata12345

Trudna si! Cestitam!!!

Zasto tako odgovarate? I onda se cudimo sta mladi ne zele nista pitati i srljaju u svasta. 🙁

Zaista nije bilo razloga za takvim odgovorom, slazem se. 

• lbkcorp123@gmail.com
    21. Siječanj 2020. 08:57

Nằm mơ thấy mang thai tiết lộ nhiều điều thú vị về cuộc sống của bạn
    Nằm mơ thấy mang thai thể hiện nhiều ý nghĩa khác nhau xung quanh cuộc sống của bạn. Cùng thống kê xsvl phân tích rõ giấc mơ mang thai sẽ cho bạn biết những sự thay đổi có liên quan.
    Xem thêm: https://xsvl.me/thong-ke-xsvl.html
    Đêm qua bạn nằm mơ thấy mình mang thai? Điều này khiến bạn băn khoăn tự hỏi tại sao mình lại mơ thấy điều này? Mang thai có nghĩa là sự xuất hiện của một sinh linh mới và sinh linh ấy đang bắt đầu lớn dần và phát triển bên trong cơ thể bạn. Thế nhưng, việc nằm mơ thấy mang thai lại thường phản ánh nhiều thay đổi trong cuộc sống cá nhân bạn hơn là biểu tượng cho đứa bé trong bụng. Đôi lúc, đàn ông cũng mơ thấy mình đang mang thai đấy.

Nằm mơ thấy mang thai, điều này có nghĩa là gì?
    1. Sự bắt đầu của một điều mới mẻ
    Phụ nữ là người tạo ra một sinh mệnh mới, do đó việc bạn nằm mơ thấy mang thai cũng có thể cho thấy bạn đang khao khát được sáng tạo, bắt đầu một điều gì mới mẻ trong cuộc sống thực.

Bạn có thể đang muốn làm một điều gì đó rất nghệ thuật hoặc thú vị.
    Nằm mơ thấy mang thai cũng có thể là điềm báo cho một ý tưởng mới, dự án hoặc một mục tiêu mới trong cuộc sống của bạn.
    Giấc mơ thai kỳ cũng có khả năng tượng trưng cho một khía cạnh của chính bạn hoặc một số hoàn cảnh của cuộc sống cá nhân đang trên đà phát triển.
    Nằm mơ thấy mang thai cũng có thể xuất phát từ việc bạn muốn bắt đầu một điều gì đó mới hoặc đơn giản chỉ là bạn đang muốn thay đổi một điều gì đó.
    2. Giai đoạn mang thai
    Hãy nhớ lại giai đoạn mang thai mà bạn đã nhìn thấy trong giấc mơ.

Nếu bạn thấy mình mang thai ở giai đoạn đầu thì nhiều khả năng là ở một khía cạnh nào đó trong cuộc sống sẽ diễn ra một sự kiện hoặc có một sự thay đổi gần đây.
    Nếu bạn mơ thấy mình đã sinh con thì có nghĩa là sự kiện đó đã diễn ra.
    Nếu bạn mơ thấy mình không quan tâm đến em bé, chẳng hạn như quên cho bé bú, điều đó có nghĩa là một điều gì đó trong đó cuộc sống của bạn cần phải được tập trung.

• Mimica332
    21. Siječanj 2020. 13:09

Pozdrav, moja situacija je sljedeća.... Ja i mm radimo na bebi vec 4 mjeseca...ovaj mjesec mi prvi put kasni i to 4 dana... Osjecam grceve kao da cu svaki cas dobit al nema je na vidiku... Jutros prije posla cim sam ustala radila sam test i to onaj digitalni clearblue i bio je negativan naravno... Inace menstruaciju dobijem uvijek navrijeme, ciklus mi traje 28 dana... Inace prije svake menstruacije bole me grudi, a sada apsolutno nista, osim sto imam umjerene grceve i bijeli iscjedak koji je potpuno bez mirisa... Jel koja bila u slicnoj situaciji i jesam li test mozda radila prerano.... Ovo sad vec postaje igra zivaca 🥺

Pipin
    21. Siječanj 2020. 13:17

Nisam bila u istoj situaciji, ali ako si radila test s 4 dana kasnjenja, tesko da je pre rano. Eventualno ako imas ovulaciju dosta kasnije, znas mozda kad je bila?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.