Bok mame. Nova sam ovdje. S deckom sam vec 2 god prakticiramo nezasticeni odnos ali prekinemo na vrijeme. Meng mi nekad zna kasnit dan/dva. Ali tjedan dana prije nego trebam dobiti M bole me grudi i doljnji dio trbuha, te budem jako zivcana i po tome znam da cu uskoro doboti. Ovaj mjesec nista me nije bolilo ni grudi ni trbuh niti sam bila zivcana kao u PMSu. Tocno na dan (25.6.)kad sam trebala dobiti na doljnjem rubu se pojavila mrljica krvi kao na pocetku M svijetlo crveno/ roza. Ali do kraja dana nije nista vise bilo, i sutra dan mi je bilo malo i do navecer nestalo. Vise nista. Cesto imam grceve u stomaku, glava me boli, gladna sam uvijek, trbuh mi se napuhao, i stalno mi se spava sto inace spavam po 5/6 sati sad i do 12 sati. Sve simptome trudnoce imam. Ali sve sam mislila da li sam si umislila dok se jucer nisu pojavile mucnine i povracanje. Danas sam napravila test za trudnocu i negativan je. Da li moze biti lazan ili su pouzdani? Ne znam sad vise sta da radim. Zbunjena sam.

Pozdrav svima, također sam nova ovdje 🙂
Radila sam testove par dana prije izostanka (po naputku ginekologa) i svi su negativni. Bila sam uvjerena da se možda nešto događa, jer sam vadila i progesteron 7 dana prije M, koji je bio blago povišen, inače sam imala uvijek niske vrijednosti. Primijetila sam i da sam toplija nego inače pa sam odlučila mjeriti temp. neko vrijeme. Ugl.bude mi 36,8-36.9 ujutro, popodne i navečer nakon dužeg mirovanja 37.0 i tako već 8 dana. Inače znam imati cca 36,2-36.5 C. Imala sam jučer jake bolove u jajniku koji su se širili u leđa i trebala sam dobiti, ciklus mi je 33 dana, međutim samo iscjedak svijetlo smeđi u tragovima... Jeli imala koja slično iskustvo sa bilo čime od ovoga? Hvala 🌼

Pozdrav svima, također sam nova ovdje 🙂
Radila sam testove par dana prije izostanka (po naputku ginekologa) i svi su negativni. Bila sam uvjerena da se možda nešto događa, jer sam vadila i progesteron 7 dana prije M, koji je bio blago povišen, inače sam imala uvijek niske vrijednosti. Primijetila sam i da sam toplija nego inače pa sam odlučila mjeriti temp. neko vrijeme. Ugl.bude mi 36,8-36.9 ujutro, popodne i navečer nakon dužeg mirovanja 37.0 i tako već 8 dana. Inače znam imati cca 36,2-36.5 C. Imala sam jučer jake bolove u jajniku koji su se širili u leđa i trebala sam dobiti, ciklus mi je 33 dana, međutim samo iscjedak svijetlo smeđi u tragovima… Jeli imala koja slično iskustvo sa bilo čime od ovoga? Hvala 🌼
Imala sam tako u prvoj trudnoci, na ocekivani dan menge mi se pojavio tak neki iscjedak i trajao samo taj dan, jos smo bili u svatovima i ja stalno isla gledati da nisam dobila jos sam cak i ulozak stavila i odem na wc i vidim na ulosku taj iscjedak ooo reko evo stigla menga, ali to je bilo taj dan i drugi prestalo i nekih 5 dana nakon toga meni vrag nije dao mira i odem ja kupit test i bio + ko kuca, stim da sam imala grceve kao da budem svaki cas procurila

Pozdrav svima...trebala sam dobiti prije 3 dana,jutros sam radila test,ali je negativan,znači apsolutno me ništa ne boli...a s prvom bebom me bolili jajnici i sve simptome imala kao da cu dobiti...isto tako 3.jutro radila test i bio je pozitivan...u ovom periodu od 4mj.sam smrsala 15kg...i sad mene zanima,vaše mišljenje..jel moguće da sam trudna,a jos se ne može očitati,il' se možda poremetilo radi mrdanja. Hvala

Vecer. Kasni mi 1 dan tocno, napravila sam test no negativan je, nije raden ujutro vec popodne nakon posla. 
U vrijeme kada je ocekivati implantacijsko, imala sa m jedva primjetnu svijetlo crvenu tockicu, muce me glavobolje i vrtoglavica, te sam simptome pmsa dobila tek 3 dana uoci menge, a obi no budu 10ak dana prije. Također sam prosli tj imala osjećaj kao da cu dobiti svako malo... Ima li nade za trudnoca? Napraviti test sutra ili se strepiti par dana? 

Vecer. Kasni mi 1 dan tocno, napravila sam test no negativan je, nije raden ujutro vec popodne nakon posla.
U vrijeme kada je ocekivati implantacijsko, imala sa m jedva primjetnu svijetlo crvenu tockicu, muce me glavobolje i vrtoglavica, te sam simptome pmsa dobila tek 3 dana uoci menge, a obi no budu 10ak dana prije. Također sam prosli tj imala osjećaj kao da cu dobiti svako malo… Ima li nade za trudnoca? Napraviti test sutra ili se strepiti par dana?
Oprostite na pisanju, autokorekt... 

U vrijeme kada je ocekivati implantacijsko, imala sa m jedva primjetnu svijetlo crvenu tockicu, muce me glavobolje i vrtoglavica, te sam simptome pmsa dobila tek 3 dana uoci menge, a obi no budu 10ak dana prije. Također sam prosli tj imala osjećaj kao da cu dobiti svako malo… Ima li nade za trudnoca? Napraviti test sutra ili se strepiti par dana?
Isto je meni bilo 🙂 znaci, stavljala ulozak misleci da cu dobiti... Jedan dan samo roskasti iscjedak.. 
A imala sam blage menstrualne grčeve.. 
Ja sam napravila test kad mi je kasnila 4 dana i odmah je bio pozitivan 😊
Moj ti je savjet napraviti test ujutro.. Znaci prvi jutarnji urin... 
I sretno 😉😉😉
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

Isto je meni bilo 🙂 znaci, stavljala ulozak misleci da cu dobiti… Jedan dan samo roskasti iscjedak..
A imala sam blage menstrualne grčeve..
Ja sam napravila test kad mi je kasnila 4 dana i odmah je bio pozitivan 😊
Moj ti je savjet napraviti test ujutro.. Znaci prvi jutarnji urin…
I sretno 😉😉😉
Hvala na savjetu draga 💜

Radila sam test jucer na vecer i danas ujutro, 2 dana mi kasni no test je negativan. Imam bolove kao da cu dobiti no imam samo bijelo pranje. Mišljenje?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji