ina_hvar
Draga nazalost nista od trudnoce nije bilo 😞 posto zivimo u njemackoj dobili smo termin pocetkom 2.mj tako da ponovo idemo sve kontrole i ne odustajemo mada je psihicki to meni sve vec tesko izdrzati. Tebi od srca zelim takodjer da ti ze zelja ispuni
Bas mi je zao, ali biti ce i vama i nama ja se nadam...
ja sam isto psihicki umorna, nekad mi se pari da vise nemam snage pa ju opet nadem i tako stalno...kazu da se treba opustit, a to je nemoguce jos ja imam diagnozu endometrioze i operirana sam vec 2 puta...savjet i je trudnoca sto prije ali eto 1 je nazalost zavrsila spontanim...a sad se samo nadam da ce biti jer sve mi je to psihicki ubitacno, jer moram svako 3 mjeseca na kontrolu tako i da hocu ne mogu se opustit...pod presingom sam stalno...
Najvaznije je da te bolja polovica podrzava i da je uz tebe i bebac ce vam doci sam 😊😇😊😇
Drage zene, mame,nova sam ovdje, molim vas savjet/iskustustvo....
Zadnju menstruaciju imala sam 3. sijecnja, i u meduvremenu imala nezasticene odnose (prekinuti snosaj), kao i na dan ovulacije 18.1., i posljednji 26.1.
Eh sad, menstruaciju sam trebala dobiti 2. veljace, ali dan ranije pojavilo se lagano krvarenje (vise kao iscjedak smedkaste boje). 2. i 3. veljace , kao o danas sve je isto, "krvarenje" je neprimjetno, vise kao krvavi iscjedak i to samo dok se brisem. Danas ujutro napravila sam Clearblue test i bio je negativan. Je li moguce da se radi o implementacijskom krvarenju i da je bilo prerano za test? od nekih simptoma trenutno samo glavobalja, poneki grcevi u trbuhu, lagana mucnina i podrigivanje, i nedostatak apetita...
Oprostite na cjelom eseju, al vise ne znam dal sam luda i prividam si trudnocu ili postoji mogucnost...
Mogućnost svakako postoji, tako je i meni bilo, par dana jako blagog krvarenja ali test je pokazao plus. Nemaš druge nego raditi testove svako jutro ili ići izvaditi betu iz krvi :)
A u prvoj trudnoći test mi je isto pokazivao negativno do negdje 3.-4.dana kašnjenja.
Sretno!!
Mogućnost svakako postoji, tako je i meni bilo, par dana jako blagog krvarenja ali test je pokazao plus. Nemaš druge nego raditi testove svako jutro ili ići izvaditi betu iz krvi :)
A u prvoj trudnoći test mi je isto pokazivao negativno do negdje 3.-4.dana kašnjenja.
Sretno!!
hvala!
Bok cure ....nova sam ovdje .
Zanima me dal se neka susrela sa situacijom kao sto sam ja .....
Znaci radila sam test 5 dana prije ocekivane menstruacije Clearblue plus i dobila sam plusic al druga crta je bila jako slabo vidljiva i nakon 10 min se bas bas vidila a sutra dan sam napravila digitalni i pokazao je minus a trebam dobiti za 4 dana ....
Napravila sam ranije jer radimo na bebici a sa sinom mi je pokazao tj dana prije menstruacije i bila sam trudna pa e5o sad pokusala opet ....al mi nije jasno kako ovaj ppkaze a ovaj ne ....dali je moguce da sam trudna ili ne ...
to sam jucer napravila al sa drugim urinom ...na svjetlu se ljepo vidi
Pozdrav, nazire se neka crtica, no kod ovih testova to zna biti evaporacijska crta, a ne testna posebno ako je rezultat ocitan nakon 10 minuta. No moze biti i da je trudnoca u pitanju samo si prerano radila i nisi sa prvim urinom pa nije detektirao dovoljnu razinu hcg. Predlazem ti da kupis neki osjetljivi test (muller trakice ili dm, geratherm, first sign, i sl.) pa pokusas na dan ocekivane M ako ne stige. Sretno i 🤞!
Hvala na odgovoru ....cekat cu menstruaciju ..radila sam 100 testova al mi ovako nikad nije pokazalo i kad prode deset min nista se nije vidilo ..
Nazalost ja imam losa iskustva sa tim clearblue i negativan test a bila trudna jer test je vec u startu bio pokvaren, i pozitivan odnosno evaporacijska crta a nisam bila l trudna. Tako da ih bas ne voli i izbjegama. Sretno i da ne dodjem menga nego plus veliki i lijep
Sortiraj odgovore
Najstariji