Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hazal
    22. Ožujak 2018. 13:04

Pozz Garavusa
    Nazalost nisam trudna,kasnilo mi je 11 dana tacno :(
    Sada me sve stiglo sto je kasnilo,vjeruj mi da se ne mogu pomaketi raspadam se od bolova :( a ide kao iz cesme :(
    Pijem brufen pa mi bude malo lakse,samo da mi prestane idem do ginekolga da saznam razlog kasnjenja jer mi je i prije dvije godine takodje kasnilo 11 dana i ovako mi bilo mora postojati neki razlog..
    Nikad vise od 11 dana,i ako kasni 11 je plafon pa mi malo to cudno....sta mislite vi o o tome??
    Ljubim vas sve :*

• Mala_7
    22. Ožujak 2018. 18:24

Pozdrav svima :) moja situacija je slijedeća: dečko i ja ne koristimo zaštitu nego idemo metodom vađenja prije ejakulacije.. Menga koja mi je inače redovita, kasni 6 dana.. Danas sam radila test ali popodne i iako mi je teta u ljekarni rekla da istrpim 3,4 sata za mokrenje, ja nisam mogla jer idem na wc svakih 5 min, i napravila sam test ali je bio negativan.. Koliko često su krivi rezultati testa? Sutra ujutro ću napraviti još jedan, ali što ako i on bude negativan a menge i dalje nema ? 

22. Ožujak 2018. 18:34

Mala_7

Pozdrav svima :) moja situacija je slijedeća: dečko i ja ne koristimo zaštitu nego idemo metodom vađenja prije ejakulacije.. Menga koja mi je inače redovita, kasni 6 dana.. Danas sam radila test ali popodne i iako mi je teta u ljekarni rekla da istrpim 3,4 sata za mokrenje, ja nisam mogla jer idem na wc svakih 5 min, i napravila sam test ali je bio negativan.. Koliko često su krivi rezultati testa? Sutra ujutro ću napraviti još jedan, ali što ako i on bude negativan a menge i dalje nema ?

Strpi se do ujutro,  napravi test s prvom jutarnjom mokraćom, ako je negativan javi se svom ginekologu i dogovori pregled. Pošto spominješ često pišanje, možda imaš neku upalu, bakteriju ili slično, što ti je moglo utjecati na ciklus...ili si trudna pa je još prerano da bi test očitao...nemožeš znati dok ne provjeriš...sretno😀

• Mala_7
    22. Ožujak 2018. 18:41

Ena31

Mala_7

Strpi se do ujutro, napravi test s prvom jutarnjom mokraćom, ako je negativan javi se svom ginekologu i dogovori pregled. Pošto spominješ često pišanje, možda imaš neku upalu, bakteriju ili slično, što ti je moglo utjecati na ciklus…ili si trudna pa je još prerano da bi test očitao…nemožeš znati dok ne provjeriš…sretno😀

Joj, hvala ti, tako sam nestrpljiva, svaki dan dam u pogonu po cijele dane  uopće ne znam kad ću imat vremena za ginića, a tako bih htjela znati 😅

22. Ožujak 2018. 20:36

Cure moje citam vas danima
    Ne znam što da radim kasni mi 9 dana
    Pravila sam test nakon sto mi je kasnila 3dana i - ujutro cu opet
    Raditi test valjda ce nakon 10 dana pokazati +
    Jer 6godina pokušavamo

22. Ožujak 2018. 20:40

Anja Sb

Cure moje citam vas danima
    Ne znam što da radim kasni mi 9 dana
    Pravila sam test nakon sto mi je kasnila 3dana i - ujutro cu opet
    Raditi test valjda ce nakon 10 dana pokazati +
    Jer 6godina pokušavamo

Sretno🤞🤞🤞🤞🤞🤞

22. Ožujak 2018. 20:40

I da dodam da kod svog ginica necu probala se prebaciti a ni jedan u brodu ne prima nove pacijente  tako da sam malo u banani

22. Ožujak 2018. 20:46

Ena hvala

Sta mislite dal je  onaj prvi mogao biti lazno neg
    Nemam više  snage za još jedan negativan 

22. Ožujak 2018. 20:53

Anja Sb

Ena hvala

Sta mislite dal je onaj prvi mogao biti lazno neg
    Nemam više snage za još jedan negativan

Ovisi, kolko traje ciklus, dal su redovite menstruacije pa s obzirom na to kad je bila ovulacija..puno se faktora treba poklopiti..ali moguće da je bilo prerano...

22. Ožujak 2018. 21:11

Ena31

Anja Sb

Ena hvala

Sta mislite dal je onaj prvi mogao biti lazno neg
    Nemam više snage za još jedan negativan

Ovisi, kolko traje ciklus, dal su redovite menstruacije pa s obzirom na to kad je bila ovulacija..puno se faktora treba poklopiti..ali moguće da je bilo prerano…

Opcenito su redovne 31dan i 32 dobijem

Ne pamtim kad mi je toliko kasnila
    Nadam se da sam ja jedna od onih koji će sutra dozivjeti napokon taj +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.