Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tamarishka
    10. Ožujak 2018. 00:45

Pa meni nije bilo. Ali ima dosta slucajeva gdje pomaze.

• Cokaa
    10. Ožujak 2018. 09:13

Tamarishka

Pa meni nije bilo. Ali ima dosta slucajeva gdje pomaze.

Добро хвала ти

Aidicaa
    10. Ožujak 2018. 12:03

Pozdrav ženice, molim pomoć. Izvini te na dugačkom postu. Imala sam 2 pobačaja, prvi bez kiretaže, samo se očistilo, druginput sa kiregažom. Kiretaža je bila prije 6 mj. Uzrok pobačaja bila je bakterija ureaplasma, koje sam se uspješno riješila. Od kiretaže imam redovite menstruacije. Ovaj mjesec smo se jako trudili. I napokon kasni 3 dana. Trebala sam da dobijem 07.03. Radila sam jučer test, ali je negativan. Drugačije se osjećam, povremeno imam blage menstrualne bolove, i imam osjećaj da je procurilo, ali nema menge. Imam proljev 2 dana, nemam apetita, nemam snage, a sve bi mogla jest, ali opet nebi ništa mogla. Spava mi se mnogoo. Redovnije idem u vc. Da li je moguće da je bio lažno negativan test. Da ponovim ujutro? Jer jučer sam radila u popodnevnim satima, nije bio prvi jutarnji urin, da probam sa prvim? Jel imala neka od vas slične simptome? I da, oko bradavica su mi se pojavili prištići bijeli, za nijansu su tamnije.

• Cokaa
    10. Ožujak 2018. 12:20

Mallaa .

Pozdrav ženice, molim pomoć. Izvini te na dugačkom postu. Imala sam 2 pobačaja, prvi bez kiretaže, samo se očistilo, druginput sa kiregažom. Kiretaža je bila prije 6 mj. Uzrok pobačaja bila je bakterija ureaplasma, koje sam se uspješno riješila. Od kiretaže imam redovite menstruacije. Ovaj mjesec smo se jako trudili. I napokon kasni 3 dana. Trebala sam da dobijem 07.03. Radila sam jučer test, ali je negativan. Drugačije se osjećam, povremeno imam blage menstrualne bolove, i imam osjećaj da je procurilo, ali nema menge. Imam proljev 2 dana, nemam apetita, nemam snage, a sve bi mogla jest, ali opet nebi ništa mogla. Spava mi se mnogoo. Redovnije idem u vc. Da li je moguće da je bio lažno negativan test. Da ponovim ujutro? Jer jučer sam radila u popodnevnim satima, nije bio prvi jutarnji urin, da probam sa prvim? Jel imala neka od vas slične simptome? I da, oko bradavica su mi se pojavili prištići bijeli, za nijansu su tamnije.

Ћао, сачекај још мало... могуће је јер тест може да измери на 25млл, а могуће да теби.није достигло 25млл сачекај бар још 8дана... мени касни 8 дана, чекам још неки дан да пробам поново, ја сам радила на 6 дан кашњења и показало нег, а имам исте симпт као ти.. 

Aidicaa
    13. Ožujak 2018. 21:18

Ženice moje, molim vas pomoć, danas mi 7 dana kasni, radila sam danas test, opet negativan, radila sam ga pred noć. Imala sam odnos sa mužem 7 dana prije menstruacije. Jel moguće da je lažno negativan. Danas me baš zabolio stomak kao da ću da dobijem, ali ništa samo jako bijelo pranje, ponekad me boli, češće ujutro, ali blaži menstrualni bolovi.

• Loptica3
    14. Ožujak 2018. 00:07

Idi vaditi betu,moze biti i ne mora.Ja recimo nisam imala nikakvo bijelo pranje do sada kad sam usla u 6,tj.

• Ančica
    14. Ožujak 2018. 16:14

Tamarishka

Ančica

Tamarishka

Cekamo vesti od loptice ☺
    Ja cekam jos par dana,pa ako ne stogne menga,radim opet test i nadam se najboljem 🙏

Tami ja ne bih trebala dobiti ovih dana. Držim nam 🤞🤞🤞da zabebimo!

Anci,meni stigla. Nakon 9 dana kasnjenja. Skroz sam razocaraanaa 😭
    Tebi zelim srecuu i drzim fige. 🤞🤞🤞 pa javljaj… 😘

Nije me bilo.. ali meni je vještica stigla točno u dan! 😏😏😏

• Hazal
    20. Ožujak 2018. 14:30

Pozz lijepe moje ja sam nova ovdje 😊
    Ovako ja sam zadnju menstruaciju imala 11.2.2018 i sada mi kasni 9 dana ☺,radila sam test kada mi je kasnilo 5 dana bio je negativan 😠,ponovo sam jucer radila test opet negativan (radjen popodne )
    Od simptoma imam teske grudi,povecane areole na grudima,i promjena boje na malim stidnim usnama 😞grceve u jajnicima i jak bol u donjem dijelu ledja koji mi udara u bubrege😢
    Zanima me vase misljenje da li moze biti da su testovi rano uradjeni pa ne pokazuje trudnocu ilii.....i da kada se obrisem na papiru sam vidjela sluzavi iscjedak slicno belancetu 😑
    Izvinite na dugom postu ali vec sam preplasena bojim se da nije nesto lose u pitanju 😢😢

21. Ožujak 2018. 09:29

Senada Husarkić - meni jedan od 4 bio lažno negativan. Probaj za 48 sati opet jer bi se do tada beta trebala uduplati. Strpi se do sutra ujutro i s prvom jutarnjom... držim fige

• malicvjetak
    22. Ožujak 2018. 13:01

Evo da se i ja javim...meni su bila 2 testa negativna u prvoj trudnoći, a bila sam trudna 2 mjeseca skoro! Tako da sve je moguće...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.