Problem, ovakoo kasni mi već 12 dana ali radila sam 2 testa i obadva su negativna. Već 7 mj pokušavamo i nista. Budem se danas probala naručit ginekologu
Problem, ovakoo kasni mi već 12 dana ali radila sam 2 testa i obadva su negativna. Već 7 mj pokušavamo i nista. Budem se danas probala naručit ginekologu
Imaš kakvih novosti?
Pozdrav cure!! Ima tko aktivan da pišemo? Trebam vaše mišljenje mišljenje.
Naime.Nezaštićen odnos smo imali 31.12.2017.Deseti dan ciklusa.Slijedila je naravno ovulacija, menstruacija je kasnila 3 dana,ali došla i bila standardna.Prije nje par puta na papiru krv.Dva testa Clearblue rađena nakon menstruacije.Jedan pet dana nakon,drugi opet nakon još pet.Oba negativna.Zašto sam ih radila nakon? Brzo nakon te menstruacije,počele mi rasti grudi,boliti,peckati,grčevi pri dnu trbuha...ako su testovi negativni,i menstruacija je bila,zašto opet simptomi pms-a? Nova ovulacija, hormoni?
Pozdrav svima,imam pitanje...porodila sam se pocetkom decembra jos uvjek nisam dobila svoju mjesecnicu, bebu ne dojim uradila sam Test Ali je negativan.Da li imate slicna iskustva?
Pozdrav svima,imam pitanje…porodila sam se pocetkom decembra jos uvjek nisam dobila svoju mjesecnicu, bebu ne dojim uradila sam Test Ali je negativan.Da li imate slicna iskustva?
Ja sam cula da je uobičajeno da kasni nakon poroda dok se ciklus ne normalizira,mislim da su i meni tada dosle nakon 2mj stvari,onako normalne..Mislim da kad ti se hormoni vrate u normalu,da ces imat cikluse kao prije.Progooglaj malo,mislim da je to ok.
Naime.Nezaštićen odnos smo imali 31.12.2017.Deseti dan ciklusa.Slijedila je naravno ovulacija, menstruacija je kasnila 3 dana,ali došla i bila standardna.Prije nje par puta na papiru krv.Dva testa Clearblue rađena nakon menstruacije.Jedan pet dana nakon,drugi opet nakon još pet.Oba negativna.Zašto sam ih radila nakon? Brzo nakon te menstruacije,počele mi rasti grudi,boliti,peckati,grčevi pri dnu trbuha…ako su testovi negativni,i menstruacija je bila,zašto opet simptomi pms-a? Nova ovulacija, hormoni?
Mislim da je to moguce zbog utjecaja hormona.Meni je na drugi dan ocekivane(kasnila 2 dana) menstruacije iscjedak bio pravi egg white(kao ovulacija) i to dva dana tako,predpostavljam da je riječ o nekakvom hormonskom disbalansu,jer u to vrijeme je ovulacija gotovo nemoguća.Danas mi je 4.dan da kasni,jucer sam radila popodne test,negativan tako da ocekivam da stigne vještica(iako nada umire zadnja).Vidit cemo ishod.
P.s.ako si imala normalnu mjesecnicu vjerojatno su se malo hormoni poremetili i sve ce doc na svoje,ako vec nije. ☺️
Cure oprostite kaj upadam u ovu grupu. Zanima me je li imala koja ovaj problem: dobila sam menstruaciju i upalu mjehura isti dan- užas, ne znam kaj mi je bilo gore. Menstruacija je trajala 2-2 i pol dana, to je zbog upale sigurno. Međutim, i dalje me bole jajnici kao da budem dobila. Brinem se da mi se upala proširila i na jajnike. Pokušala sam jučer dobiti ginekologicu, ali nisam uspjela. Imate kakav savjet za mene? Inače bila sam na pregledu u 9.mj i nemam nikakve ciste ni policistične jajnike, ništa, sve je u redu. Ako ima koja kakav savjet ili joj se ovo dogodilo molim vas da mi napišete riječi utjehe. Poludit ću do ponedjeljka :(
Jesi pila sto od lijekova za upalu mjehura? Odlican je uvin caj i brusnice kod upale, stvarno pomazu, samo nesmijes ako si trudna. Meni nakon M zna bol u jajnicima ostat jos par dana posebno kad je jako hladno, i dr mi rekla da je to normalno. Sretno i nadam se da ces se brzo tog rijesiti
Sortiraj odgovore
Najstariji