Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leonie
    15. Siječanj 2018. 22:31

Cure samo da javim da sam radila betu i 1.2 je. Endometrij 6mm. Dakle, trudna nisam, ali i dalje povracam ujutro  i menstruacija mi kasni već 9 dana.. (a cijelu proslu godinu i  prije je redovita bila) šalju  me na pretrage neurologu (zbog vrtoglavica) i za tjedan dana moram opet ginekologu ako m. ne dobijem.  Ne znam još uvjek što se događa.  Mučnine mi nitko ne može objasniti... ciste nemam, papa uredu... i tako.. zbunjena sam totalno.

• Ančica
    15. Siječanj 2018. 22:48

Totalno zbunjujuće.... ispričavam se što sam ti krivo napisala za onaj test. Krivo sam vidjela. .. a i sama si dodatno saznala da nisi trudna.. nadam se da nije ništa ozbiljno. Drži se. I javi kada obaviš pregled.

• Leonie
    15. Siječanj 2018. 23:02

Hoću. Hvala @Ančica Imam gotovo sve simptome kao da sam trudna.. bolne bradavuce, mucnine, izistanak menstruacije, povremeno probadanje u jajniku... ali eto kazu da je beta nepogrešiva jefino ako u lab.nije zamijenjena krv. Voljela bih da mi se javi ako je netko imao slicne probleme i  javi mi sto je bilo na kraju. Ne znam. Mozda je stitnjaca ili neki horm.poremecaj... nadam se da nije nesto gore. Voljela bih dobiti cim prije da se ne brinem. 🙁  Cujemo se..😘

Henchy597
    19. Siječanj 2018. 19:46

Mislim da se ne moras brinuti, meni je tako povremeno, cak i krvarenja u sredini ciklusa ali ipak nisam trudna. To si mi svi zelimo i radilo nesvjesno veliki presing na tijelo i tako nam ono vraća. 
    Drzi se 😉

• Jamay
    20. Siječanj 2018. 11:37

Pozdrav svima. 😊treba mi pomoc..ovako zadnja men 20.12.17 poslije toga odnos bez zastite 8.01.18 ciklus mi je inace neredovan i varira izmedju 32 i 36 cak dana..osjecam se strasno umorno moram na wc svako malo i da razdrazljiva sam maksimalno..place mi se na sve zivo i nikad nisam takva bila..prije dva dana uradim test a ono negativan..sta mislite da li je ipak bilo rano

Henchy597
    21. Siječanj 2018. 11:13

Jamay

Pozdrav svima. 😊treba mi pomoc..ovako zadnja men 20.12.17 poslije toga odnos bez zastite 8.01.18 ciklus mi je inace neredovan i varira izmedju 32 i 36 cak dana..osjecam se strasno umorno moram na wc svako malo i da razdrazljiva sam maksimalno..place mi se na sve zivo i nikad nisam takva bila..prije dva dana uradim test a ono negativan..sta mislite da li je ipak bilo rano

Prekinuti snošaj ili sve unutra? 

• Jamay
    21. Siječanj 2018. 13:22

Hele Na

Jamay

Prekinuti snošaj ili sve unutra?

Sve 😊

Omerta
    21. Siječanj 2018. 17:59

Mislim da si prerano napravila test. Probaj se jos par dana strpiti pa ponovi. Znam da je tesko. 
    Meni su ciklusi uglavnom uredni, 29 dana.. danas mi je trebala doci m, jos uvijek nista. Jucer sam radila test na 13dpo - negativan i ako ne dodje za dan dva onda cu svakako ponoviti.

Sretno Jamay! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Jamay
    21. Siječanj 2018. 18:02

Omerta

Mislim da si prerano napravila test. Probaj se jos par dana strpiti pa ponovi. Znam da je tesko.
    Meni su ciklusi uglavnom uredni, 29 dana.. danas mi je trebala doci m, jos uvijek nista. Jucer sam radila test na 13dpo - negativan i ako ne dodje za dan dva onda cu svakako ponoviti.

Sretno Jamay!

Hvalaaaa...nista nego cekati..😊sretno i tebiii 

Henchy597
    24. Siječanj 2018. 08:07

Jamay

Omerta

Sretno Jamay!

Hvalaaaa…nista nego cekati..😊sretno i tebiii

Također mislim da sj prerano nap test, samo jednom si imala taj snošaj ili? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.