Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Veljača 2018. 12:34

Jesam, pila sam nolicin 7 dana. Hvala ti puno, sigurno je i meni od ovog hladnog vremena. Pijem čaj od brusnice i dalje. Nadam se da bude prošlo. :) 

Grizli
    17. Veljača 2018. 12:35

Ako nisi trudna probaj uvin ucinkovitiji je. Jest da nije najukusnije. Imas ga ja mislim i kao cedevitu prah pa se moze piti hladan.

17. Veljača 2018. 12:38

Može, budem (nisam trudna tak da mogu). Ta upala mjehura je stvarno nešt najgore kaj postoji. Fuj! :( Hvala ti puno na savjetima :) 

17. Veljača 2018. 12:42

Imala sam zadnji put na ljeto tu upalu mjehura i znam da mi se menga isto poremetila samo nije bilo tih bolova ko da sam u pmsu. Zato sam se splašila. Gotovo nikad me ništ ne boli, sad pa me i u pmsu sve boljelo i nastavilo se nakon M. A M sam imala 10.2. i to samo 2 dana. :( 

• Ummmaryam
    17. Veljača 2018. 13:50

gujdolinomali

Cure oprostite kaj upadam u ovu grupu. Zanima me je li imala koja ovaj problem: dobila sam menstruaciju i upalu mjehura isti dan- užas, ne znam kaj mi je bilo gore. Menstruacija je trajala 2-2 i pol dana, to je zbog upale sigurno. Međutim, i dalje me bole jajnici kao da budem dobila. Brinem se da mi se upala proširila i na jajnike. Pokušala sam jučer dobiti ginekologicu, ali nisam uspjela. Imate kakav savjet za mene? Inače bila sam na pregledu u 9.mj i nemam nikakve ciste ni policistične jajnike, ništa, sve je u redu. Ako ima koja kakav savjet ili joj se ovo dogodilo molim vas da mi napišete riječi utjehe. Poludit ću do ponedjeljka :(

Ja sam imala upalu mokracnih kanala dva dana kasnije dobila mjesecnicu koja je trajala 14 dana(inace mi traje 7).Otisla sam u bolnicu dobila antibiotike i sve je proslo.

• mummyyummy
    22. Veljača 2018. 10:40

Drage zene, majke, kraljice :)
    Molim savjet ako ste bile u slicnoj situaciji. Muz i ja bi htjeli imati jos jednu bebu. Malecka sad ima 10 mj i jos ju puno dojim, pa nisam ni dobila mjesecnicu nakon porodae sad kad ste vi skuzile da ste trudne, ako ste bile u slicnoj situaciji...Meni vec par dana slabo i imam vrtoglavice, a test negativan...al nada je jos tu...

• Tajči
    22. Veljača 2018. 23:08

Hvala MissE na odgovoru.Naredna menstruacija je pak uradila par dana,tako da to kod mene izgleda još šeta,nakon zadnjeg poroda,prije 8mj.I ja sumnjam na hormonalni disbalans,jer ne mogu da smršam,cijelo vrijeme se osjećam kao u PMS-u, nervozna sam,a imam i dosta stresa oko djece i svega.

• Tajči
    22. Veljača 2018. 23:09

Tajči

Hvala MissE na odgovoru.Naredna menstruacija je pak uranila par dana,tako da to kod mene izgleda još šeta,nakon zadnjeg poroda,prije 8mj.I ja sumnjam na hormonalni disbalans,jer ne mogu da smršam,cijelo vrijeme se osjećam kao u PMS-u, nervozna sam,a imam i dosta stresa oko djece i svega.

• Tajči
    22. Veljača 2018. 23:10

Tajči

Tajči

Hvala MissE na odgovoru.Naredna menstruacija je pak uranila par dana,tako da to kod mene izgleda još šeta,nakon zadnjeg poroda,prije 8mj.I ja sumnjam na hormonalni disbalans,jer ne mogu da smršam,cijelo vrijeme se osjećam kao u PMS-u, nervozna sam,a imam i dosta stresa oko djece i svega.

• Loptica3
    23. Veljača 2018. 00:06

Jamay

Omerta

Mislim da si prerano napravila test. Probaj se jos par dana strpiti pa ponovi. Znam da je tesko.
    Meni su ciklusi uglavnom uredni, 29 dana.. danas mi je trebala doci m, jos uvijek nista. Jucer sam radila test na 13dpo - negativan i ako ne dodje za dan dva onda cu svakako ponoviti.

Sretno Jamay!

Hvalaaaa…nista nego cekati..😊sretno i tebiii

Evo samo da kazem..meni je zadnja M bila 25.1.pred 3dana sam radila test i to obicni i digitalni i oba su mi polazala +.Nakon spontanog u 12mj.boljelo me i do 10dana prije M..za razliku od sad kada me ne boli bas nista..osim lagano grudi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.