Mislim da to cekanje je individualno kad nije bilo kiretaze. Ti najbolje znas dal si spremna opet probat ili ne. Mi smo sad prvi mjesec pokusali nakon zadnjeg spontamog tako da sad sam u fazi iscekivanja M kroz 2-3 dana. Samo smireno i pozitivna budi i sve ce biti ok
Želim nam puno sreće! :) Nadam se da ćemo si nastaviti tipkati! :)
Svakako ako zelis pridruzi nam se na temi tko planira i radi na bebi. Ima nas dosta tamo i pomazemo si savjetima jer ima nas sa svakakvim iskustvom
bok, zanima me koje testove za trudnocu najcesce koristite? Hvala
Clearblue
Ima li vas koje ste zatrudnile poslije spontanog bez kiretaže? U drugim grupama su stari postovi. Da čujem neke lijepe vijesti! 😊
Eto ja ..u 12 bila biokemijska..6tt i sad dva tjedna prije ocekivane vjestice radila dva testa oba plus i dva nakon izostanka i opet oba plus.sada 7.3. Idem kog gin nadam se da cu vidjeti srceko
Jos uvek nista, a evo 17 dana vec kasni.
Test si radila? Bila kod ginića?
Test sam poslednji radila pre nedelju dana tada mi je kasnila 10 dana i negativan je. Mada kako mi je jedna medic. Sestra rekla koja radi na ginekologiji da je mogice da mi test ne pokaze jer mora da prodje bae 14 dana od oplodjenja. Posto su meni menstrucije vrlo blizu na 24 dan, moguce da mi je ovulacija malo zakasnila. Tako da ne znam sta da mislis. Ja sam donekle sigurna da sa trudna jer nikakve siptome nemam da cu da dobijem, a pritom mi nikada u zivotu nije kasnilo. Bas su mi redovne. Planiram sutra da ponovim test. Pa da vidim dok mi ginekolog ne zakaze.
Koje je tvoje misljenje?
Test sam poslednji radila pre nedelju dana tada mi je kasnila 10 dana i negativan je. Mada kako mi je jedna medic. Sestra rekla koja radi na ginekologiji da je mogice da mi test ne pokaze jer mora da prodje bae 14 dana od oplodjenja. Posto su meni menstrucije vrlo blizu na 24 dan, moguce da mi je ovulacija malo zakasnila. Tako da ne znam sta da mislis. Ja sam donekle sigurna da sa trudna jer nikakve siptome nemam da cu da dobijem, a pritom mi nikada u zivotu nije kasnilo. Bas su mi redovne. Planiram sutra da ponovim test. Pa da vidim dok mi ginekolog ne zakaze.
Koje je tvoje misljenje?
A neznam, mislim da bi nakon 10 dana kašnjenja test trebao pokazati..hm..al nikad se nezna, napravi sutra test pa vidi al u svakom slučaju zakaži kod ginekologa, da budeš sigurna o čemu je riječ. Sretno, javi rezultat😀
Koje je tvoje misljenje?
A neznam, mislim da bi nakon 10 dana kašnjenja test trebao pokazati..hm..al nikad se nezna, napravi sutra test pa vidi al u svakom slučaju zakaži kod ginekologa, da budeš sigurna o čemu je riječ. Sretno, javi rezultat😀
Hvalaaaa 😙😍 Javljam 😊
Jutrooo ja sam nova ovdje!!
Ja i suprug radimo na bebi,i sad mi ova m kasni 8!
Inače imam neredovitu,ali ne baš da kasni ovoliko dana!!
Grudi me bole već otprilike 2 tj,po noći ne spavam jer kao da mi nesta neda ,a onda ujutro sam jako pospana i još tokom dana moram odspavati jednu turu !!
Radila sam dva testa o oba su negativna!!
Dali sam možda prerano napravila!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji