Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Henchy597
    04. Siječanj 2018. 12:35

Ja moram reci da sam dns dobila mjesečnicu, malo mr bole leđa i ful je svjetlocrvena. Koje sranjeee 😪😪😪

• Ančica
    04. Siječanj 2018. 16:35

Hele Na

Ja moram reci da sam dns dobila mjesečnicu, malo mr bole leđa i ful je svjetlocrvena. Koje sranjeee 😪😪😪

😑😑😑😑 hebemu..... je li postala obilnija ili je još uvijek isto?

Henchy597
    04. Siječanj 2018. 19:40

Ančica

Hele Na

😑😑😑😑 hebemu….. je li postala obilnija ili je još uvijek isto?

Ma jako je svjetla, ništa obilnija. 

• Ančica
    05. Siječanj 2018. 13:37

Hele Na

Ančica

Hele Na

Helena, kakva je situacija?

Henchy597
    05. Siječanj 2018. 15:13

Ančica

Hele Na

Ančica

Hele Na

Niš se ne mjenja, znam da nisam trudna. 
    Ali bitno da si ti uredu i bebica 😊
    Javljaj svoje promjene na tjelu 🙂

• Ančica
    08. Siječanj 2018. 18:23

Hele Na

Ančica

Hele Na

Ančica

Hele Na

Niš se ne mjenja, znam da nisam trudna.
    Ali bitno da si ti uredu i bebica 😊
    Javljaj svoje promjene na tjelu 🙂

Helena,završilo spontanim.... 

• K_95
    09. Siječanj 2018. 12:16

Cao svima. Mens mi kasni vec 11dana. Kad je bio 6. Dan uradila sam test i bio je negativan. Planiram ga opet uraditi za 7 dana. Interesuje me da li je moguce da je bio lazno negativan? Nemam nikakve bolove u stomaku, samo mi se spava, i imam ucestalije mokrenje? 

Kikiriki

Pixii
    09. Siječanj 2018. 12:38

Moguce da je bio lazno negativan ako ti je ovulacija bila kasnije pa s time ce ili biti kasnija menstruacija ili trudnoca...

• K_95
    09. Siječanj 2018. 12:43

Pixii

Moguce da je bio lazno negativan ako ti je ovulacija bila kasnije pa s time ce ili biti kasnija menstruacija ili trudnoca…

Zadnja menstruacija mi je bila 2. 12. 2017. I inace mi nikad ne kasni, uvijek dodje na vrijeme. Voljela bih kad bi za par dana pokazalo +. :///

Kikiriki

Pixii
    09. Siječanj 2018. 18:02

Da li znas kad ti tocno bila ovulacija? U slucaju trudnoce 12-14dana nakon ovulacije test pokaze plus

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.