Ja moram reci da sam dns dobila mjesečnicu, malo mr bole leđa i ful je svjetlocrvena. Koje sranjeee 😪😪😪
😑😑😑😑 hebemu….. je li postala obilnija ili je još uvijek isto?
Ma jako je svjetla, ništa obilnija.
Helena, kakva je situacija?
Niš se ne mjenja, znam da nisam trudna.
Ali bitno da si ti uredu i bebica 😊
Javljaj svoje promjene na tjelu 🙂
Helena,završilo spontanim….
Ne mogu opisati koliko mi je žao. Nažalost vrlo se cesto događa kod mladih zena, ali kasnije sve dode na svoje. Jesi li bila kod dr i dalj znas koliko si bila trudna?
☹️☹️☹️☹️☹️
Pozz žene. Imala sam 2 visokorizične trudnoće, carska reza. Zadnji porod prije godinu i mjesec, jedva preživjeli, preeklampsija, hipertenzija, policistucni bubrezi i dr. rodila sam palčića 3mj prije termina. Uglavnom više ne bih smijela ostati trudna. Suprug i ja kso metodu zastite koristimo prekinuti snošaj. Menstruacija mi kasni 3 dana. Jutros sam povratila 3 puta, a test (pregny one step) popodne je bio negativan ili nejasan.. grudi su mi zilave i povecane i osjetljive i podrigujem. Inače mi je ciklus zadnjih pola godine 27-31 dan. A sada je 34. dan i nista. Sada ne znam što da mislim jer već 2 dana sam povratila. Ujutro ću opet test ponoviti... Ima li tko slično iskustvo sa tim testom da jev možda bio lažno negativan??
Ovo je rub testa, test izgleda negativno. Ponovi test za par dana. Uz sve navedeno mozda da razmislis o nekoj pouzdanoj metodi kontracepcije.
Meni je dr ponudila spiralu Mirena kao jako dobar izbor nakon trudnoce.
Ovo je rub testa, test izgleda negativno. Ponovi test za par dana. Uz sve navedeno mozda da razmislis o nekoj pouzdanoj metodi kontracepcije.
Zbog nekih spec. problema ne mogu spiralu koristiti a kontracepciju zbog bolesnih bubrega ne smijem piti. Tako da nemam puno opcija. I meni se cini da je sjena od ruba ali kad sam ogulila gornji sloj baca na crvenu boju. I na uputstvu su te crte razmaknute dosta... nejasno su to napravili... iako znam da na vecni testova crte jedna blize drugoj moraju biti. Nadam se da je sve lazna uzbuna... iako bih da sam boljeg zdravlja i da ne strahujem za svoj zivot voljela imati još jednu bebicu. Kako god ponovit cu test...
Zbog nekih spec. problema ne mogu spiralu koristiti a kontracepciju zbog bolesnih bubrega ne smijem piti. Tako da nemam puno opcija. I meni se cini da je sjena od ruba ali kad sam ogulila gornji sloj baca na crvenu boju. I na uputstvu su te crte razmaknute dosta… nejasno su to napravili… iako znam da na vecni testova crte jedna blize drugoj moraju biti. Nadam se da je sve lazna uzbuna… iako bih da sam boljeg zdravlja i da ne strahujem za svoj zivot voljela imati još jednu bebicu. Kako god ponovit cu test…
Zbog nekih spec. problema ne mogu spiralu koristiti a kontracepciju zbog bolesnih bubrega ne smijem piti. Tako da nemam puno opcija. I meni se cini da je sjena od ruba ali kad sam ogulila gornji sloj baca na crvenu boju. I na uputstvu su te crte razmaknute dosta… nejasno su to napravili… iako znam da na vecni testova crte jedna blize drugoj moraju biti. Nadam se da je sve lazna uzbuna… iako bih da sam boljeg zdravlja i da ne strahujem za svoj zivot voljela imati još jednu bebicu. Kako god ponovit cu test…
A jesi li mozd razmisljala o sterilizaciji?
Iako se preporučuje sterilizacija muskarca jer je manje bolna, opasna...
Podvezivanje jajnika tek nakon 3.carskog reza nude. Morat cemo ubuduce kondome svaki plodni dan koristiti 😁 da se rijesim stresa kod iscekivanja m. Jos nisam dobila m. i ujutro test isto negativan... a opet povratila... i grudi su mi i dalje osjetljive. Cudno mi sve to... kupit cu neku drugu vrstu testa pa jos jednom probat sutra a ako ne budem dobila nazvati cu ginekologa da vidim sto dalje. Zbunjena sam.
Podvezivanje jajnika tek nakon 3.carskog reza nude. Morat cemo ubuduce kondome svaki plodni dan koristiti 😁 da se rijesim stresa kod iscekivanja m. Jos nisam dobila m. i ujutro test isto negativan… a opet povratila… i grudi su mi i dalje osjetljive. Cudno mi sve to… kupit cu neku drugu vrstu testa pa jos jednom probat sutra a ako ne budem dobila nazvati cu ginekologa da vidim sto dalje. Zbunjena sam.
Preporuči ti muzu Steril.mozda i pristane 😊
Vec sam mu rekla… zgrozio se od same pomisli 😂
😂😂😂
Vrh
Nezz, probaj ako si pri lovi privatno sterilitaciju napravit.
Sortiraj odgovore
Najstariji