Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leonie
    12. Siječanj 2018. 09:26

Zasad ne. Još čekam m... 6 dana mi kasni.  Pocetkom tjedna ću ginekologu jer još imam mučnine ujutro a jutros test opet negativan.  Čudno je sve to...

• Ančica
    12. Siječanj 2018. 11:19

Hele Na

Ančica

Hele Na

Ančica

Hele Na

Ančica

Hele Na

Ja moram reci da sam dns dobila mjesečnicu, malo mr bole leđa i ful je svjetlocrvena. Koje sranjeee 😪😪😪

😑😑😑😑 hebemu….. je li postala obilnija ili je još uvijek isto?

Ma jako je svjetla, ništa obilnija.

Helena, kakva je situacija?

Niš se ne mjenja, znam da nisam trudna.
    Ali bitno da si ti uredu i bebica 😊
    Javljaj svoje promjene na tjelu 🙂

Helena,završilo spontanim….

Ne mogu opisati koliko mi je žao. Nažalost vrlo se cesto događa kod mladih zena, ali kasnije sve dode na svoje. Jesi li bila kod dr i dalj znas koliko si bila trudna?
    ☹️☹️☹️☹️☹️

Bio mi je 6 tjedan. Objašnjavaju to kao prirodnu selekciju. Sreća u nesreći je da nisam morala na kiretažu. Sve je samo otišlo.. to mi je malo bilo lakše podnjeti jer znam da cemo uskoro moci opet raditi na bebici.

• Ančica
    12. Siječanj 2018. 11:21

Leonie

Pozz žene. Imala sam 2 visokorizične trudnoće, carska reza. Zadnji porod prije godinu i mjesec, jedva preživjeli, preeklampsija, hipertenzija, policistucni bubrezi i dr. rodila sam palčića 3mj prije termina. Uglavnom više ne bih smijela ostati trudna. Suprug i ja kso metodu zastite koristimo prekinuti snošaj. Menstruacija mi kasni 3 dana. Jutros sam povratila 3 puta, a test (pregny one step) popodne je bio negativan ili nejasan.. grudi su mi zilave i povecane i osjetljive i podrigujem. Inače mi je ciklus zadnjih pola godine 27-31 dan. A sada je 34. dan i nista. Sada ne znam što da mislim jer već 2 dana sam povratila. Ujutro ću opet test ponoviti… Ima li tko slično iskustvo sa tim testom da jev možda bio lažno negativan??

Meni je ovo pozitivan test. . Tako je meni bio..

Henchy597
    12. Siječanj 2018. 14:51

Ančica

Hele Na

Ančica

Hele Na

Ančica

Hele Na

Ančica

Hele Na

Ja moram reci da sam dns dobila mjesečnicu, malo mr bole leđa i ful je svjetlocrvena. Koje sranjeee 😪😪😪

Ne mogu opisati koliko mi je žao. Nažalost vrlo se cesto događa kod mladih zena, ali kasnije sve dode na svoje. Jesi li bila kod dr i dalj znas koliko si bila trudna?
    ☹️☹️☹️☹️☹️

Bio mi je 6 tjedan. Objašnjavaju to kao prirodnu selekciju. Sreća u nesreći je da nisam morala na kiretažu. Sve je samo otišlo.. to mi je malo bilo lakše podnjeti jer znam da cemo uskoro moci opet raditi na bebici.

Kao što rekoh, normalna pojava nažalost. 
    Sad u nove pobjede 💪💪💪💪💖💖💖

Grizli
    12. Siječanj 2018. 17:02

Ancica citam tvoje postove i zelim ti samo pozeliti puno srece drugi put. Znam kako je i zao mi je sto ti se dogodilo. Prvi put nitko ne smatra ozbiljno ako se dogodi spontani. Al ko sto si rekla sreca je da nisi na kiretazu morala. Sada malo se oporavi i polako u nove pobjede. Sretno!

• Leonie
    13. Siječanj 2018. 01:16

Ančica

Leonie

Pozz žene. Imala sam 2 visokorizične trudnoće, carska reza. Zadnji porod prije godinu i mjesec, jedva preživjeli, preeklampsija, hipertenzija, policistucni bubrezi i dr. rodila sam palčića 3mj prije termina. Uglavnom više ne bih smijela ostati trudna. Suprug i ja kso metodu zastite koristimo prekinuti snošaj. Menstruacija mi kasni 3 dana. Jutros sam povratila 3 puta, a test (pregny one step) popodne je bio negativan ili nejasan.. grudi su mi zilave i povecane i osjetljive i podrigujem. Inače mi je ciklus zadnjih pola godine 27-31 dan. A sada je 34. dan i nista. Sada ne znam što da mislim jer već 2 dana sam povratila. Ujutro ću opet test ponoviti… Ima li tko slično iskustvo sa tim testom da jev možda bio lažno negativan??

Baš taj pregny onestep? Ma jucer sam ujutro i gravignost mini radila i negativan... a m i dalje ne dolazi. Kasni 7 dana.. vise ni nemam osjecaj da cu dobiti... Grudi su mi osjetljve. Smeta mi grudnjak.  Povremeno neke treskavice imam i kao da mi se malo manta, slabost neka.  Ginekolog mi je na tel. rekao da mucnina ne mora biti od trudnoce (kao rano je za to) da je veci znak osjetljive grudi  ali i da su testovi danas jako pouzdani i tesko lazno  negativni i da odem na hitnu ako nest gore bude preko vikenda... hmmm... sad me totalno zbunio. Bojim se da nije nest gore...  🤔 nocima ne spavam.  Ne mogu docekat m ili pregled pocetkom tj. da saznam sto mi je. 

Henchy597
    13. Siječanj 2018. 11:11

Leonie

Ančica

Leonie

Baš taj pregny onestep? Ma jucer sam ujutro i gravignost mini radila i negativan… a m i dalje ne dolazi. Kasni 7 dana.. vise ni nemam osjecaj da cu dobiti… Grudi su mi osjetljve. Smeta mi grudnjak. Povremeno neke treskavice imam i kao da mi se malo manta, slabost neka. Ginekolog mi je na tel. rekao da mucnina ne mora biti od trudnoce (kao rano je za to) da je veci znak osjetljive grudi ali i da su testovi danas jako pouzdani i tesko lazno negativni i da odem na hitnu ako nest gore bude preko vikenda… hmmm… sad me totalno zbunio. Bojim se da nije nest gore… 🤔 nocima ne spavam. Ne mogu docekat m ili pregled pocetkom tj. da saznam sto mi je.

Ako iščekuješ trudnoću, onds ti to samo tijelo radi. Toliko si napeta i nervozna da se hormoni pobrkaju i mjesečnica ne dolazi i po 10 dana. Mi radimo na bebi i svaki mjesec čekam oče doc nece i dokle god se ja ne prestanen obazirati ti nedolasci, kašnjenja i bolovi ce biti prisutni 

• Ančica
    13. Siječanj 2018. 11:39

Hele Na

Ančica

Hele Na

Ančica

Hele Na

Ančica

Hele Na

Ančica

Hele Na

☹️☹️☹️☹️☹️

Kao što rekoh, normalna pojava nažalost.
    Sad u nove pobjede 💪💪💪💪💖💖💖

Tako je. U nove pobjede. :)

• Ančica
    13. Siječanj 2018. 11:49

Grizli

Ancica citam tvoje postove i zelim ti samo pozeliti puno srece drugi put. Znam kako je i zao mi je sto ti se dogodilo. Prvi put nitko ne smatra ozbiljno ako se dogodi spontani. Al ko sto si rekla sreca je da nisi na kiretazu morala. Sada malo se oporavi i polako u nove pobjede. Sretno!

Hvala na obazrivosti. Iskreno se nadam da mi se ovo više neće ponoviti. 

• Leonie
    13. Siječanj 2018. 12:42

Hele Na

Leonie

Ančica

Leonie

Baš taj pregny onestep? Ma jucer sam ujutro i gravignost mini radila i negativan… a m i dalje ne dolazi. Kasni 7 dana.. vise ni nemam osjecaj da cu dobiti… Grudi su mi osjetljve. Smeta mi grudnjak. Povremeno neke treskavice imam i kao da mi se malo manta, slabost neka. Ginekolog mi je na tel. rekao da mucnina ne mora biti od trudnoce (kao rano je za to) da je veci znak osjetljive grudi ali i da su testovi danas jako pouzdani i tesko lazno negativni i da odem na hitnu ako nest gore bude preko vikenda… hmmm… sad me totalno zbunio. Bojim se da nije nest gore… 🤔 nocima ne spavam. Ne mogu docekat m ili pregled pocetkom tj. da saznam sto mi je.

Ako iščekuješ trudnoću, onds ti to samo tijelo radi. Toliko si napeta i nervozna da se hormoni pobrkaju i mjesečnica ne dolazi i po 10 dana. Mi radimo na bebi i svaki mjesec čekam oče doc nece i dokle god se ja ne prestanen obazirati ti nedolasci, kašnjenja i bolovi ce biti prisutni

Strah me je moguce trudnoce jer sam se napatila jako u prethodne dvije a posebno u zadnjoj.  Doktori su mi rekli da bi svjesno riskirala i da bolje ne idem na trece dijete. Prvih 9 mj. (od zadnjeg poroda) smo  koristili kondome za vrijeme ovulacije a zadnja 3 mj povremeno  + metoda prekinuti snosaj. Znaci nismo pravili dijete. I da sam zdrava cekala bih sa trudnocom bar jos godinu (jer sam vec 2 carska imala) a nisam ni tako mlada vise..  A isto tako da se ispostavi da sam trudna ne bih mogla pobaciti svije dijete… Usput jutros sam opet povratila. U pon. ili utorak cu ici ginekologu valjda ce vidjeti sto mi je. Hvala Tebi i svim curama koje su mi odgovorile. 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.