bok, zanima me koje testove za trudnocu najcesce koristite? Hvala
Svaki put drugi. :)
Bio on od 10 kn ili od 100 pokazat ce ono sto je. Naravno ako ga radis na dan ocekivane , ili cak par dana kada izostane. :) .cula sam da su one jeftine trakice jako dobre. Eto..moja kolegica uzela clear blue i tu trakicu. Pravila nakon 2 dana kasnjena. Trakica pokazala ➕ a clear blue ⛔. Obadva rađena u isto vrijeme. Ne bacajte novac na skupe testove.
🍒🍒
Da samo napomenem ciklusi su mi redoviti. Zadna 2 mj 29 dana. Prije toga ciklusi 27-28. Najradije bi sada prespavala par dana. Ovo iscekivanje ubija 😭😭😭
Draga Mary,
Meni je kasnila 7 dana i tek tada mi je test pokazao pozitivno. Sve do tada sam bacila 10 testova koji su bili negativni. Nažalost završilo je spontanim. Ali isto sam dosta čekala do +. Jesi li dobila u međuvremenu?
Ima li vas koje ste zatrudnile poslije spontanog bez kiretaže? U drugim grupama su stari postovi. Da čujem neke lijepe vijesti! 😊
Ancica ja sam ostala trudna nakon spontamog bez kiretaze, 4 puta, al ni jedom mi trudnoce nisu opstale. Ne zelim te strasiti, samo zelim rec moze se lako ostata ponovno trudna. Zelim ti su srecu i da sto prije ostvaris uspjesnu trudnocu
Hajoj....ne mogu zamisliti kroz što prolaziš. Što su ti rekli zbog čega ti se to događa? U kojim si tjednima bila i da li si morala na kiretažu. Oprosti ako previše pitam..
Pravi razlog nisu nasli, sve pretrage obavili muz i ja, osim sta ja imam trombofiliju pai 1 heterozigot, al to se rijesava andolom 100, a muz ima nesto sporije spermije medjutim njima to nista nije 100% razlog za spontane. Sreca u nesreci je sto nisam ni jednom morala na kiretazu, a svi su bili u ranoj fazi izmedju 6-7tt. Moras ostat pozitivna i nadat se da ce drugi put sve biti super. Nakon 1 nitko ti skoro nece raditi pretrage neke osim briseva eventualno, al ako ti netko u obitelji je imao spontane ili probleme sa venama ima, infarkt,mozdani isl., probleme sa stitnjacom svakako to reci gin i onda inzistiraj na pretragama jer puno problema je rijesivo a bezveze se patimo.
Pravi razlog nisu nasli, sve pretrage obavili muz i ja, osim sta ja imam trombofiliju pai 1 heterozigot, al to se rijesava andolom 100, a muz ima nesto sporije spermije medjutim njima to nista nije 100% razlog za spontane. Sreca u nesreci je sto nisam ni jednom morala na kiretazu, a svi su bili u ranoj fazi izmedju 6-7tt. Moras ostat pozitivna i nadat se da ce drugi put sve biti super. Nakon 1 nitko ti skoro nece raditi pretrage neke osim briseva eventualno, al ako ti netko u obitelji je imao spontane ili probleme sa venama ima, infarkt,mozdani isl., probleme sa stitnjacom svakako to reci gin i onda inzistiraj na pretragama jer puno problema je rijesivo a bezveze se patimo.
Slažem se. Ostati pozitivan je najbitnije u svemu tome. Radila sam pretrage i sve je ok. Nemam ništa nasljedno. Ali opet sam se psihički pripremila da mi se to opet može dogoditi. Sreća u nesreći da nisi morala na kiretaže. Koliko si vremenski nakon spontanog ostala trudna opet?
Mi smo nakon spontamog svaki put pazili 3 mjeseca i odmah 1. ili eventualno 2. mjesec u kojem nismo pazili bi ostajala trudna. Tako da u pravilu vrlo brzo. Iako neki su mi rekli da trebamo pauzirat 3 mj neki ne, al mi smo jer je meni tako bilo psihicki bolje.
Mi smo nakon spontamog svaki put pazili 3 mjeseca i odmah 1. ili eventualno 2. mjesec u kojem nismo pazili bi ostajala trudna. Tako da u pravilu vrlo brzo. Iako neki su mi rekli da trebamo pauzirat 3 mj neki ne, al mi smo jer je meni tako bilo psihicki bolje.
Ha da.. ja sam imala u 1.mj i sada pokušavamo opet. Nema smisla čekati kada to smatraju zakašnjelom menstruacijom. Mi smo radili na bebici god. Dana i tek smo u 12. Uspjeli. I sada nema smisla opet čekati 6mj. Da krenemo opet. Radite li vi opet na bebici ili ste odlučili čekati?
Mislim da to cekanje je individualno kad nije bilo kiretaze. Ti najbolje znas dal si spremna opet probat ili ne. Mi smo sad prvi mjesec pokusali nakon zadnjeg spontamog tako da sad sam u fazi iscekivanja M kroz 2-3 dana. Samo smireno i pozitivna budi i sve ce biti ok
Sortiraj odgovore
Najstariji