Još ništa 😀 bol u leđima je i dalje prisutna a cike samo bradavice kad stisnem.
Helena, upravo napravila test. Pozitivan :D
Ajmeee čestitam ti od srca 😍😍😍
Zelim ti školsku trudnoću i zdravu bebicu 😘😘😘
Hvalaaa. :) ti obavezno javljaj promijene.
Helena. Ima li novosti??
Hej, ma nema još nista, nadam se da ce tako i ostati.
Bojim se raditi još jednom test pa ako opet bude negativan opet cu se razočarati 😔😔
Koliko ti kasni? Dobar je znak da nema M još uvijek. :)
Još ništa 😀 bol u leđima je i dalje prisutna a cike samo bradavice kad stisnem.
Helena, upravo napravila test. Pozitivan :D
Ajmeee čestitam ti od srca 😍😍😍
Zelim ti školsku trudnoću i zdravu bebicu 😘😘😘
Hvalaaa. :) ti obavezno javljaj promijene.
Helena. Ima li novosti??
Hej, ma nema još nista, nadam se da ce tako i ostati.
Bojim se raditi još jednom test pa ako opet bude negativan opet cu se razočarati 😔😔
Koliko ti kasni? Dobar je znak da nema M još uvijek. :)
Dns je 8 dana 😁
Helena to je superrrr znak!! :) Meni ti je crtica na testu bila kao sjena. Jaaaako svjetla. Jutros sam ponovila test i isto je tako bilo. Znam da se bojiš da se ne razočaraš ali ovo je jaaako dobar znak. :)
Helena to je superrrr znak!! :) Meni ti je crtica na testu bila kao sjena. Jaaaako svjetla. Jutros sam ponovila test i isto je tako bilo. Znam da se bojiš da se ne razočaraš ali ovo je jaaako dobar znak. :)
Iz tvojih usta u božije uši 🤗
Ali dobivam puno negativnih odg da ipak nisam trudna zbog negativnog testa blabla.
Imam termin 22.01.pa cemo vidjeti 😊
Ali dobivam puno negativnih odg da ipak nisam trudna zbog negativnog testa blabla.
Ne mora značiti. Tko zna kada je došlo do oplodnje! Držim 🤞🤞🤞🤞. Ja imam termin za 8 dana i nadam se da će sve biti u redu. Mislim na tebe! 🤗🤗🤗
Ne mora značiti. Tko zna kada je došlo do oplodnje! Držim 🤞🤞🤞🤞. Ja imam termin za 8 dana i nadam se da će sve biti u redu. Mislim na tebe! 🤗🤗🤗
Nadam se 😊
Hvala na podršci draga Ančice.
Javim ako budu promjene i ti kako je bilo na pregledu 😘
🤰🤰🤰👣👣👣👼👼👼
Pozdrav. Zadnju menst imala sam 30.11 trajala je do 09.12. Nova jos nije stigla. Test je negativan, beta 0.1! Endometrij je 9mm, maternica prazna. Dali sam rano radila testove? Dali bi beta pokazala nekakav rezul i da je oplodnja bila kasnije? Ili je trudnoca iskljucena?
Koliko ti inace traju ciklusi i kad si vadila betu?
Vrijednost bete je vec 5 dana nakon ovulacije oko 5, tako da sve i da je ovulacija bila tek na 25 dc vec bi beta pokazala trudnocu. S betom 0.1 bojim se da nije bilo prerano vadenje nego je uzrok kasnjenja nesto drugo.
17.7. 💝💝
Koliko ti inace traju ciklusi i kad si vadila betu?
Vrijednost bete je vec 5 dana nakon ovulacije oko 5, tako da sve i da je ovulacija bila tek na 25 dc vec bi beta pokazala trudnocu. S betom 0.1 bojim se da nije bilo prerano vadenje nego je uzrok kasnjenja nesto drugo.
Betu sam vadila jucer. Izmedu 28 i 31 dan! 🤔
Da, rekla bih da nisi sigurno vadila betu prerano. Pricekaj eventualno jos koji dan pa napravi opet test, za slucaj da je ovulacija bila bas toliko kasno. Ako je i tad sve isto zovi gin da se vidi zbog cega menstruacija kasni.
17.7. 💝💝
Sortiraj odgovore
Najstariji