Moze biti puno razloga za kasnjenje, mozda ti je bila kasnija ovulacija pa je time i ciklus produzen. Svaki test bi nakon 8 dana kasnjenja u slucaju trudnoce pokazao pozitivan rezultat bez obzira na doba dana.
Ako jos koji dan ne dobijes najbolje da odes kod ginekologa, da se vidi u cemu je problem
Drage cure. Situacija kod mene je ovakva. 5 godina sam pila pilule. Što zbog zaštite što zbog neredovitih ciklusa. Prestala sam ih piti u 10.mj i menstruacije je stigla 29.dan, a ne 28.kao obično. To je bilo 20.11. Danas je 31.dan ciklusa menstruacije nema, a mi smo se trudili raditi na bebi jer jako to želimo. Međutim. 26.dan ciklusa sam napravila test jer nisam mogla dočekati i naravno bio je negativan. Ali napravila sam i jučer test koji je također negativan. Danas sam zvala ginicku koja mi je samo odbrusila da ide na godišnji do 2.1.da će menga doći ako je test negativan. Doslovno tim riječima. Ja još uvijek želim vjerovati da je prerano bilo za test, ali ne želim ga opet raditi i razočarati. Osjećam grceve u trbuhu tek danas. Grudi su mi povećane ali ne previše osjetljive jer da jesu bila bi sigurna da ću dobiti. Mislite li da ima još sanse da je test pogriješio???
Treba vremena da se nakon pilula ciklus izregulira. Meni je znao varirati od 28 do 45 dana u prvim mjesecima nakon prestanka pilula. Ako menga ne dode ponovi test za tjedan dana.
Pozdrav Žene, nova sam ovdje i čitam vaša iskustva i ne vjerujem kako nas samo lažu i troše nsše živce pritom mislim na testove.
Moja priča je slijedeća, i još nigdje nisam pronsla takvo iskustvo. Dakle imam cikluse redovito svakih 36 dana. Radimo na bebi kratko vrijeme točnije od 7.11.nakon čega je uslijedila mjesečnica 21.-26.11.
Da bi stvar bila smjesnija, ja sam na dan 12.12 dobila smedi iscjedak, dakle točno sredina ciklusa i to je trajalo 10tak dana. Bila kod gin. I rekla je da je sve okey i dala mi je tbl tj. Vitamine za trudnice,kao ako ostanem trudna pa da je sve po ps-u.
Mjesečnica je trebala doći 24.12 i sad kasni. Jutros sam napravila test ali je bio negativan.
Šta činiti?
Hvala cure
I moram reći da od simptoma imam bol u križima i lijevi jajnik. Grudi, malo bradavice ali samo kad stisnem. Tjt.
Pozdrav Žene, nova sam ovdje i čitam vaša iskustva i ne vjerujem kako nas samo lažu i troše nsše živce pritom mislim na testove.
Moja priča je slijedeća, i još nigdje nisam pronsla takvo iskustvo. Dakle imam cikluse redovito svakih 36 dana. Radimo na bebi kratko vrijeme točnije od 7.11.nakon čega je uslijedila mjesečnica 21.-26.11.
Da bi stvar bila smjesnija, ja sam na dan 12.12 dobila smedi iscjedak, dakle točno sredina ciklusa i to je trajalo 10tak dana. Bila kod gin. I rekla je da je sve okey i dala mi je tbl tj. Vitamine za trudnice,kao ako ostanem trudna pa da je sve po ps-u.
Mjesečnica je trebala doći 24.12 i sad kasni. Jutros sam napravila test ali je bio negativan.
Šta činiti?
Hvala cure
Hele Na mislim da trudna nisi..znaci m.ti kasni 6 dana tako da mislim da nisi test radila prerano...inace u mom slucaju ja sam smedji iscjedak imala na 10ti dan kasnjenja menge i test mi je bio pozitivan i to onaj najjeftiniji od 10 kn...sta se tice simptoma i moze biti,a i ne mora..smedji iscjedak ne mora uvijek znaciti pocetak trudnoce..ako ne dobijes za 3-4 probaj test ponoviti..ja osobno nemam iskustva sa lazno neg.testovima..ako si zelis trudnocu,sretno😊😊
Pozdrav ženice. :) Ja sam u istoj situaciji kao i vi. Mi radimo na bebici 10mj. Redovna M svi nalazi čisti. Ovaj mjesec sam prvi put imala lagano krvarenje 5 dana i to u sredini ciklusa. Ginekologica mi je rekla da je to ovulacijsko krvarenje. Inače mi je M kasnila najviše 2 dana, a sada je nema već 5 dana. Radila sam testove i svi su bili negativni. Od tog iscjedka imam lagana žiganja u jajniku. A zadnjih 5 dana napetost i bolni donji dio leđa. Grudi ništa. I iskreno se nadam da sam trudna unatoč testu. :) Za koji dan ću opet test raditi ako vještica ne dođe. :) Želim nam svima sreću.
Pozdrav ženice. :) Ja sam u istoj situaciji kao i vi. Mi radimo na bebici 10mj. Redovna M svi nalazi čisti. Ovaj mjesec sam prvi put imala lagano krvarenje 5 dana i to u sredini ciklusa. Ginekologica mi je rekla da je to ovulacijsko krvarenje. Inače mi je M kasnila najviše 2 dana, a sada je nema već 5 dana. Radila sam testove i svi su bili negativni. Od tog iscjedka imam lagana žiganja u jajniku. A zadnjih 5 dana napetost i bolni donji dio leđa. Grudi ništa. I iskreno se nadam da sam trudna unatoč testu. :) Za koji dan ću opet test raditi ako vještica ne dođe. :) Želim nam svima sreću.
O daaa definitivno identična situacija. Obavezno obavještavaj ako imas nesto novo 😊
Puno sreće 🤞🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji