Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • En.da
    21. Studeni 2017. 16:15

Zdravo...mjesecnica mi kasni vec  sedmicu dana,radila sam kucni test i pokazao mi negativno...vec par dana imam blage bolovr kao predmenstrualni ali na kratko se pojavljuju ..mene zanima dali su ti testovi tacni da napomenem radila sam ga predvecer

Confused
    21. Studeni 2017. 16:55

Adna Pajalic

Zdravo…mjesecnica mi kasni vec sedmicu dana,radila sam kucni test i pokazao mi negativno…vec par dana imam blage bolovr kao predmenstrualni ali na kratko se pojavljuju ..mene zanima dali su ti testovi tacni da napomenem radila sam ga predvecer

Ponovite test sa prvim jutarnjim urinom da budete sigurni

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Lovenami555
    25. Studeni 2017. 09:01

ฉันอ่านที่สำคัญที่สุดคือการผ่อนคลายไม่คิดเช่นนี้เราจะทำงานนี้เพราะฉันต้องการที่จะตั้งครรภ์ สิ่งนี้สร้างความกดดันและเพศเป็นเคล็ดลับอีกอย่างหนึ่งtของ bzvz อย่างน้อยฉันมีนี้

https://goo.gl/Hv9h3B
    -------------------------------------
    สมัคร sbobet

• lenar
    27. Studeni 2017. 18:18

Kasni mi menstruacija skoro 5 dana, a inače je uglavnom od 23 do 28 dana, stalno imam osećaj kao da ću da dobijem a nikako da stigne, imam blage grčeve u donjem stomaku, grudi su malo uvecane a areole tamnije, osetljivost na mirise, konstantna mucnina, i ceste glavobolje i vrtoglavice, i stomak mi je strašno naduven, i uradila sam dva testa, jedan danas i jedan dan pre menstruacije i jedan danas i oba su negativna, ne znam šta bi moglo biti?

• lenar
    27. Studeni 2017. 18:18

lenar

Kasni mi menstruacija skoro 5 dana, a inače je uglavnom od 23 do 28 dana, stalno imam osećaj kao da ću da dobijem a nikako da stigne, imam blage grčeve u donjem stomaku, grudi su malo uvecane a areole tamnije, osetljivost na mirise, konstantna mucnina, i ceste glavobolje i vrtoglavice, i stomak mi je strašno naduven, i uradila sam dva testa, jedan danas i jedan dan pre menstruacije i jedan danas i oba su negativna, ne znam šta bi moglo biti?

lenar

Kasni mi menstruacija skoro 5 dana, a inače je uglavnom od 23 do 28 dana, stalno imam osećaj kao da ću da dobijem a nikako da stigne, imam blage grčeve u donjem stomaku, grudi su malo uvecane a areole tamnije, osetljivost na mirise, konstantna mucnina, i ceste glavobolje i vrtoglavice, i stomak mi je strašno naduven, i uradila sam dva testa, jedan danas i jedan dan pre menstruacije i oba su negativna, ne znam šta bi moglo biti?
  • Student24
    27. Studeni 2017. 19:00

lenar

lenar

lenar

Kasni mi menstruacija skoro 5 dana, a inače je uglavnom od 23 do 28 dana, stalno imam osećaj kao da ću da dobijem a nikako da stigne, imam blage grčeve u donjem stomaku, grudi su malo uvecane a areole tamnije, osetljivost na mirise, konstantna mucnina, i ceste glavobolje i vrtoglavice, i stomak mi je strašno naduven, i uradila sam dva testa, jedan danas i jedan dan pre menstruacije i oba su negativna, ne znam šta bi moglo biti?

Meni je ciklus znao strasno varirati zbog stitnjace. Moze biti milijun uzroka. Najbolje je otici na pregled.

• Mita
    11. Prosinac 2017. 16:15

Cao drage. Mama sam jednog predivnog decaka starog godinu dana i 7 meseci. Ciklus mi je uvek bio uredan i tacan. Cak i nakon porodjaja obilniji ali i dalje tacan. Muz i ja se pazimo prirodnm putem sto znaci ne koristimo nikakve zastite. Proslog meseca je ciklus stiao nesto ranije nego stoje trebao. I trajao je krace nego inace. Trajao je 4 dana a, inace traje 6_7_8 dana. Ovog meseca kasni vec 4 dana. Osecam bol u donjem dolu stomaka i donjem delu ledja kao pre nego sto cu dobiti. Mada sam ovaj bol imala i u pocetnoj fazi prve trudnoce. Nemam drugih simptoma ili bar ja tako mismislim malo sma se ulenjila. Uradila sam.dva testa prvi  3.dana kasnjenja a drugi test danas. Oba negativna. Da li sam prerano radila testove koliko moram da sacekam do sledeceg i kada ginekologu? Hvala unapred

blossom
    11. Prosinac 2017. 16:40

Ciklusi znaju varirati.....u vrijeme ovulacije od trenutka odnosa do implementacije prode oko 7-8 dana (tada se moze pokazati malo krvi - kod nekog ni to) 
    ali od trenutka implementacije u tijelu se krene lučiti beta 
    - tako da sa kasnjenjem M od 4 dana test bi pokazao plus u slucaju trudnoce ili bi vadenje krvi pokazao povecanje bete

Bez obzira na sve najbolje otići ginekologu jer on moze detaljnije pogledati 
    Neka je sa srecom

• Bebicaa
    16. Prosinac 2017. 15:08

Zdravo, evo me tu da vam kazem sta me brine. Kasni mi M 8 dana, 6 dan test je bio negativan, mene vec 10 dana boli kao pred menstruaciju ali nema nista, grudi me bole svaki dan sve vise, na stomaku ne mogu da spavam, i ponekad imam mučnine, voljela bih da sam trudna ali me muci negativan test, inace vec 1 god. zelimo bebu.. Pozdrav

• Bebicaa
    16. Prosinac 2017. 15:32

Adna Pajalic

Zdravo…mjesecnica mi kasni vec sedmicu dana,radila sam kucni test i pokazao mi negativno…vec par dana imam blage bolovr kao predmenstrualni ali na kratko se pojavljuju ..mene zanima dali su ti testovi tacni da napomenem radila sam ga predvecer

Zdravo, meni je 6 dan kasnjenja test pokazao minus, a kasni mi vec 8 a M nema, i ja sam radila navece. Nadam se da si trudna 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.