cure, žene, pomagajte...prvi put radim test i ne snalazim se baš, jesam li trudna ili ne? :/
cure, žene, pomagajte…prvi put radim test i ne snalazim se baš, jesam li trudna ili ne? :/
Test je negativan ! Znaci nije T u pitanju.
cure, žene, pomagajte…prvi put radim test i ne snalazim se baš, jesam li trudna ili ne? :/
Test je negativan ! Znaci nije T u pitanju.
Hvala puno :)
Pozzz...zadnju menstruaciju sam imala full slabu 8.10. i trajala je 4 dana a inace traje 6-7dana ....sad sam trebala dobit a nisam kasni mi 6dana a full sam gladna , mucnina mi , vrtoglavica ,zarenje grudi ,umor ,bol kicme i prepona ...maternica mi je straga i rodila sam vec cetvero bebica 😍 a vec tri mjeseca imam nezasticene odnose ....sta mislite kad da napravim test ....
Pozdrav svima koji ste ovdje. Tiho i strpljivo pratim vaše savjete i iskustva već neko vrijeme.
Potpuni odnos imala sam 7.i 8 dc poslije m (koja traje 4 dana), te prekinute odnose idućih nekoliko dana. Zadnja m bila je 22.10. Ovulacija, koja inace prepoznam bude gusta, nije bila 14dc ni poslije, sad mene grize i zaokuplja je li bila ranije u vrijeme kad sam imala odnose. Sljedeća m treba biti za 6 dana. Grudi su bolne i otekle već danima, bradavice od jučer bole. Drugo ništa.
Jučer popodne sam radila test First sign, pričekala 5 min, bio je negativan. Znam da je još rano za test, ali znatiželja to ne sluša. U svemu ovome shvatila sam da se možda nadam tom plusu! Ponoviti ću test krajem tjedna...
Evo test negativan a menstruacije nema vec devet dana ....sad sam na sto cuda
Neznam sta da ti kazem osim da posjetiš ginekologa.... možda ti je trudnoca premala...
Meni kasni 7 dana svi su testovi negativni, danas kad sam bila kod ginekologa sestra mi je rekla da je trudnoca vjerojatno premala pa zato test ne pokazuje plusic.... držim fige za + ako ga želiš!
🍀 34 godine
🍀 5 spontana
malamumu6gmail.com
28.11. Idem kod ginice a stvari od nikud vec 12 dana ...nadam se pozitivnom ....
Sortiraj odgovore
Najstariji