Nakon 5 dana od blijede crte trebali bi bit jasna jača crta.
Taj test sto sam postavila je radjen dan pre nego sto sam trebala da dobijem..
Hvala vam puno na razumevanju,znaci mi vasi odgovori.
Ciklus mi traje od 24 do 25 dana, uvijek je redovan i tocan i krvarenje traje 5 dana. Predzadnja mi je trajala 4 dana, a sad zadnja 3 dana s tim da sam minimalno krvarila. Testovi za trudnocu su mi negativni, par dana prije menstruacije me uvijek bole grudi s tim da su mi ovaj put bradavice uzasno bolile. Dal se koja mama, zena, cura susrela s tim? Dal je moguca trudnoca?!
Dali se nekom desilo da ima mucninu bas bas bez povracanja kad vam kasni 10 tak dana
Dali se nekom desilo da ima mucninu bas bas bez povracanja kad vam kasni 10 tak dana
Da li si bila na pregledu. Napravila još koji teat. Mučnine su bas bas normalne u trudnoci i bez povracanj
Da li si bila na pregledu. Napravila još koji teat. Mučnine su bas bas normalne u trudnoci i bez povracanj
Nazalost,beta mi je danas bila negativna...a sta je u pitanju videcu
Nazalost,beta mi je danas bila negativna…a sta je u pitanju videcu
Jos nisam dobila,moram otici kod doce,dali de nekom desilo da je beta pogresila
Bila sam kod doce,imam dve ciste koje stoje i ne pucaju,a bile su tu i pre godinu dana..pa idem u ponedeljak opet ako ne dobijem..mozda ih i operisem..sve u svemu nema bebe..😟
Ćaoo...evo mene opet....pokašaj sam Bog zna koji....vještica uredno dođe svaki mjesec. E pa ovaj mjesec nije sve bilo isto... zadnjih par dana imam vrtoglavice,neke lagane mučnine bez povraćanja, i jos dosta toga.... ugl skroz se drugacije osjecam...M sam trebala dobit jucer međutim nije došla....i ja nestrpljiva kakva jesam jutros napravim test, minus, ali mi se tek nakon sto sam drugi put stavila test u urin ocitao kontrolni prozorčić (onaj sto pokazuje da je test ispravno napravljen) a minus se pokazao odmah....sad sama nisam pametna sto i kako...a nemam nikakvih naznaka da bi M mogla doci jer inace su to bolovi vec par dana prije, a sad bas nista.....e sad me zanimaju vasa misljenja...hvalaaa 😘
Moje misli tijelo služe,da svu ljubav tebi pruže ...oduvijek si dio mene
i zauvijek znaj to!!!
Dobar dan :)
Želela bih Vas zamoliti za savet, šta bi bilo pametno učiniti.
Menstruacije mi nisu uredne, kasne mi uglavnom po nedelju-dve. Bila sam kod dva ginekologa zbog toga, oba su mi dala antibebi pilule, međutim, samo je bilo gore pa sam prestala prošle godine da ih pijem, tako da već oko godinu dana imam nezaštićene odnose sa dečkom.
Treba mi savet u vezi sledećeg: poslednji put menstuaciju sam imala pre 7-8 nedelja, tad sam imala krvarenje koje je trajalo 3 dana i bilo je mnogo manje krvi nego što bude inače, uz smeđkasti iscedak četvrtog dana. U poslednje tri nedelje osećam mučninu, vrtoglavice, hvata me nesvestica, imam glavobolje, bolove u leđima, teško dišem nekada, a imam i napade vrućine. Radila sam test pre nedelju dana ali bio je negativan. Zanima me da li bi trebalo da se obratim ginekologu i postoji li šansa da sam trudna.
Unapred zahvalna :)
Cao... kasni mi menstruacija 4 dana,a dva puta sam radila test i negativan je...
Danas idem kod doktora,pa dal mogu necemu da se nadam?
Sortiraj odgovore
Najstariji