Osobno nisam radila s prvim urinom,tako da ne mislim da nije neispravno ako nije prvi urin. A svi smo razliciti, tako da.
Tanyo u svakom slucaju ponovi test.
Danas cu ici da radim betu..ne mogu vise da se mucim razmisljanjem,javicu preksutra sta sam uradela,trenutno mi je bas muka..pa cemo videti...hvala vam
Osobno nisam radila s prvim urinom,tako da ne mislim da nije neispravno ako nije prvi urin. A svi smo razliciti, tako da.
Tanyou svakom slucaju ponovi test.
Nisan rekla da je neispravno ako nije s prvim urinom. U prvom urinu je najvise hormona i zato je najsigurnije napravit s prvim. Ipak je to rani stupanj trudnoce (ako trudnoca uopce postoji). Iskljucivo radi tog
Zdravo…kasni mi meca 5 dana,uradela sam test dan pre pocetka zaostale menst.i test je pokazao drugu crtu mnogo slabu.jedva vidljivu,uradim drugi za 5 dana i nista,dali je to moguce.
ovo je prvi test.
Mozda nisi ispravno napravila test.. jesi radila s prvim urinom? Nakon 5 dana se triba vidit jasna crta ako si trudna..
Zdravo…kasni mi meca 5 dana,uradela sam test dan pre pocetka zaostale menst.i test je pokazao drugu crtu mnogo slabu.jedva vidljivu,uradim drugi za 5 dana i nista,dali je to moguce.
ovo je prvi test.
Mozda nisi ispravno napravila test.. jesi radila s prvim urinom? Nakon 5 dana se triba vidit jasna crta ako si trudna..
Nisam jutarnjim urinom,popodne sam radela oba
ovo je prvi test.
Mozda nisi ispravno napravila test.. jesi radila s prvim urinom? Nakon 5 dana se triba vidit jasna crta ako si trudna..Zdravo…kasni mi meca 5 dana,uradela sam test dan pre pocetka zaostale menst.i test je pokazao drugu crtu mnogo slabu.jedva vidljivu,uradim drugi za 5 dana i nista,dali je to moguce.
ovo je prvi test.
Nisam jutarnjim urinom,popodne sam radela oba
Ok. Ali i na uputstvima pise da je najbolje radit prvim urinom.. kako god.. izvadi betu u znat ces na cemu si ;)
ovo je prvi test.
Dali vi vidite drugu mnogo bledu crtu,dali se nekome tako desilo.
Dakle kontrolna crta mira bit jaka a ova druga može bit ovisno o koncentraciji hormina... od jako svijetle do jednake kontrolnoj liniji. Ako je kontrolna linija slaba...znaci da je test loš. Test se očitava unutar 10min...nakon može pokazati drugu liniju koja ništa ne znači.
Sortiraj odgovore
Najstariji