Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Rujan 2017. 17:25

Lana73

Drage moje nova sam ovde,prvo da vas pozdravim :) Molim vas da mi odgovorite jer ne znam sta da radim :) Imam nezasticene odnose,medjutim dobijam na svaki 28 dana moj ciklus je ovako trajao u sestom mjesecu to jeste 23.6 sam imala menstruaciju 3 dana posle toga 21.7 pa 19.8 i trajala je dan i po,ali pocelo mi se desavati nesto jako cudno i pre su me grudi bolele ali samo blago i dva dana pre menstruacije,a sada vec dve sedmice me bole a do menstruacije ima jos 10 dana ako uopste i dodje,test sam uradila i jedna crta ali frendica mi kaze da je za test prerano,sta vi mislite?Nemam iskustvo :) A grudi me jako bole bas su mi teske i povecale se kada se probudim malo manje ali uvece su jako osjetljive i bolne toliko da spavam po 3 h samo

Rano je za test ako gledamo po zadnjoj menstruaciji. 
    Da si trudna od prije, test bi ti bia pozitivan.

• Naty1234
    14. Rujan 2017. 19:46

Ciklus mi traje od 24 do 25 dana, uvijek je redovan i tocan i krvarenje traje 5 dana. Predzadnja mi je trajala 4 dana, a sad zadnja 3 dana s tim da sam minimalno krvarila. Testovi za trudnocu su mi negativni, par dana prije menstruacije me uvijek bole grudi s tim da su mi ovaj put bradavice uzasno bolile. Dal se koja mama, zena, cura susrela s tim? Dal je moguca trudnoca?

• Nuricka
    17. Rujan 2017. 17:55

Trebam pomoc. 😔 Inace imam redovan ciklus od 28 dana.Trebala sam da dobijem 2.09. ali nisam.Znaci kasni mi 15 dana. 12.09 . (10 dana kasnjenja) sam radila test i bio je negativan.Jucer su me uhvatili blagi grcici u predijelu maternice i jajnika kao peckanje ali mislila sam da je zbog cvrste i jako bolne stolice.Navecer sam imala svijetlo smedjkasti iscijedak vise kao sekret gusti pa sam se zabrinula.Sad ne znam ni jesam li trudna niti sta mi je ,cekat cu jos koji dan pa uradit opet test ali sam zabrinuta.Sta vi mislite?

• Tanyo
    18. Rujan 2017. 17:24

Zdravo...kasni mi meca 5 dana,uradela sam test dan pre pocetka zaostale menst.i test je pokazao drugu crtu mnogo slabu.jedva vidljivu,uradim drugi za 5 dana i nista,dali je to moguce.

ovo je prvi test.

• Tanyo
    18. Rujan 2017. 20:23

Jer ima nekog jos ovde?

• Tanyo
    19. Rujan 2017. 12:22

Nema nikog..😣

• Tanyo
    19. Rujan 2017. 12:22

Bas mi zao,a tako mi treba pomoc vas nekoliko..

19. Rujan 2017. 12:24

Tanyo osobno nisam imala takvo iskustvo,ali mislim da je moguce. Moj savjet ti je da ponovis test, i odes ginekologu na pregled

19. Rujan 2017. 13:02

Tanyo

Zdravo…kasni mi meca 5 dana,uradela sam test dan pre pocetka zaostale menst.i test je pokazao drugu crtu mnogo slabu.jedva vidljivu,uradim drugi za 5 dana i nista,dali je to moguce.
    ovo je prvi test.

Mozda nisi ispravno napravila test.. jesi radila s prvim urinom? Nakon 5 dana se triba vidit jasna crta ako si trudna..

ikyri
    19. Rujan 2017. 13:05

Napravi još jedan test. Ako je taj negativan ja bi išla do ginekoloice da provjeri. Moguce da je prvi bio lažno pozitivan da si ga očitala nakon 10 min. Moguce da je drugi test bio nepravilan. Moguce da je bila biokemijska trudnoca u pitanju ili pak rani spontani. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.