Lalatia,
Žao mi je. Događa se nažalost.
Slijed.put ce biti sve ok :))
Pozdrav..imam pitanje..do sad mi menstruacija nikad nije kasnila,dobivala ju svakih 28 dana,no sad mi kasni 8 dana,jucer popodne napravila test ali je negativan..bole me grudi,imam osjecaj da cu je dobiti..dali postoji mogucnost da ipak trudna?
Bebice,
Mislil da bi ti test pokazao već. Za svaki slucaj napravi jos sutra jedan test.
Drage moje
Meni juce stigla M
Mislim da nemam vise suza da sam jucer sve isplakala
Da li je neko od vas mozda pio caj od vrkute i macine trave i kakva su vas iskustva i da li se smije piti tokom M .
Maida
Žao mi je radi M.
Nadam se da će plus doći brzo :)
Mislim da se vrkuta ne pije za vrijeme M, jer negdje sam procitala da smanjuje krvarenje, i smanjuje vrijeme trajanja M,mislim možda nekome tko ima obilne M je to dobro, iako mislim da bi se to sve trebalo iscistiti...
Da li je macina trava - marulja???
Ako je, ne piješ ju za vrijeme M. Nego od M do O, i na dan O ju ne piješ.
Ako sam u krivu, netko će me ispraviti :)
Ja planiram kupiti vrkutu, marulju i maca prah !
Pozdrav svim mamama i onim koje to zele postati. U braku sam 10 mjeseci. Od prvog dana intenzivno radimo na bebi, aktivni smo sve plodne dane. Medjutim, nece lako da se zakaci. Menstruacije kao djevojci su mi bile tacne kao sat. Imala sam malo vece kasnjenje menge (12 dana), a nisam bila trudna. Iskoristim priliku da uradim sistematski ginekološki (papu, ultrazvuk, polne hormone). Svi nalazi uredu.
Sad ponovo 15 dana kasni. Dva testa negativna, ja razocarana, imam ili umišljam, sve simptome trudnoće. Sta da radim?! Bojim se razocarenja, eventualnih problema. Trideset jedna mi je god. Izvinite na dugom postu. Imate li kakav savjet, utjehu? :-(
Cao svima
Hvala na odgovoru
I ja sam se raspitala i vrkuta se ne pije za vrijeme M.jedna drugarica pila 3 mjeseca i ostala je trudna dok druga pije vec 6 mjeseci i nista jos uvijek. Jedino za koji sam caj cula da je dobar al moze samo da preko interneta naruci zove se Klaperstorchtee i njega sam narucila pa cemo da vidimo i ako sam od gineko.dobila klomifen
Sortiraj odgovore
Najstariji