hej ,cure ..
pomagajte ,jer polako ludim!!!
situacija ,14 dan od transfera dva embria..
danas radim digitalni test clear blue i koji kaže onaj čudnjikav minus...
čitala sam o njemu..ali nitko nije pisao ishod !
a u nedjelju sam radila običan clear blue,koji je pokazao slabašan ,ali +..
sutra radim betu,meni su sve lađe potonule...
danas sam oplakala more suza !!
Lalatia,
Ne znam o kojem cudnom minusu mislis??
Ako je drugi test pokazao plus, onda je T u pitanju !
Možda je premala beta da bi se jace vidio.
Odi radje vadi betu.
Cestitam :)))
Lalatia,
Pa to je plus. I ako je slabi, opet se priznaje kao pozitivan. Vjerovatno je T mala, tj beta niska.
I ja kad sam radila test nekih 12 dana nakon O, pokazalo mi je jedva vidljivu crtu, vidjela se pod određenim kutem, iako je to bio drugi test, ali to ti je pozitivno :))
Cao svima.nova sam ovde al sam jako zbunjena i uplasena.zadnja men.sam imala 28.8 i bili smo aktivni citavo vrijeme tokom plodnih dana.3 testa radjena i sva tri negativni.juce sam vadila krv kod ginekologa i sutra cu znati rezultate.od simptoma imam bolne grudi kao pred men.bol u donjem dijelu stomaka kao grceve neke i jako sam nervozna a mucnine mi se pojave nekad u vece pred spavanje.ovo je prvi put da mi kasni vise od 2 sedmice
Cao svima.nova sam ovde al sam jako zbunjena i uplasena.zadnja men.sam imala 28.8 i bili smo aktivni citavo vrijeme tokom plodnih dana.3 testa radjena i sva tri negativni.juce sam vadila krv kod ginekologa i sutra cu znati rezultate.od simptoma imam bolne grudi kao pred men.bol u donjem dijelu stomaka kao grceve neke i jako sam nervozna a mucnine mi se pojave nekad u vece pred spavanje.ovo je prvi put da mi kasni vise od 2 sedmice
Maida,
Pozdrav.
Mislim da bi ti test sigurno vec pokazao ako je T u pitanju. Pricekaj nalaze krvi.
Sortiraj odgovore
Najstariji