Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijet
    14. Travanj 2021. 19:28

eemine4

cvijet

Pozdrav žene!😊 nova sam ovdje i jako mi se sviđa stranica 😄 imam jedno pitanje. M mi treba doći naredna 4 dana ali ja sam bila tako nestrpljiva,jer već zadnjih deset dana imam bolove u donjem dijelu stomaka svakodnevno,kao da ću dobit menstruaciju. Inače imam bolove u stomaku dan prije m ili točno taj dan. Bio je prisutan i smeđi iscjedak prije par dana. Radila sam test za rano otkrivanje trudnoce (clearblue) ali je nažalost bio negativan.Jel možda to ipak rano za prepoznat iako je test za rano otkrivanje koji djeluje već 6 dana prije menst. Jel netko imao slična iskustva?

Joj znam da piše na testovima da mogu pokazati tacnost i 7 dana prije, kod mene to nije bio slučaj. Pokazao je negativno i nakon 5 dana kašnjenja pa onda tek nakon 7 dana je bio pozitivan. Mada se ne mogu sjetiti koji je bio onaj neki na štapiću sigurno,clearblue nije bio mada ne znam koliko ne sad koji pouzdan,sačekajprvi dan očekivane menstruacije pa onda uradi🙏želim ti dvije crtice od srca❤️

Onda možda ima nade još i kod mene ☺️
    Hvala vam puno! ❤️

cvijet
    14. Travanj 2021. 19:36

Tonia

cvijet

Pozdrav žene!😊 nova sam ovdje i jako mi se sviđa stranica 😄 imam jedno pitanje. M mi treba doći naredna 4 dana ali ja sam bila tako nestrpljiva,jer već zadnjih deset dana imam bolove u donjem dijelu stomaka svakodnevno,kao da ću dobit menstruaciju. Inače imam bolove u stomaku dan prije m ili točno taj dan. Bio je prisutan i smeđi iscjedak prije par dana. Radila sam test za rano otkrivanje trudnoce (clearblue) ali je nažalost bio negativan.Jel možda to ipak rano za prepoznat iako je test za rano otkrivanje koji djeluje već 6 dana prije menst. Jel netko imao slična iskustva?

Da li znaš kada ti je ovulacija bila?

Da,znam🙂 05.04

cvijet
    14. Travanj 2021. 19:49

cvijet

Tonia

cvijet

Da,znam🙂 05.04

cvijet

Tonia

cvijet

Da,znam🙂 05.04

Ovulacije 05.04. I jako bolne grudi uz te ostale simptome 

Tonia♥️
    14. Travanj 2021. 20:08

Moguće da je bila implantacija pa zato taj iscjedak 🤞 pricekaj jos nekoliko dana pa ponovi test, tek je prošlo 9 dana od O, mozda je taman implantacija pa još ne može biti pozitivan test

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

cvijet
    14. Travanj 2021. 21:03

Tonia

Moguće da je bila implantacija pa zato taj iscjedak 🤞 pricekaj jos nekoliko dana pa ponovi test, tek je prošlo 9 dana od O, mozda je taman implantacija pa još ne može biti pozitivan test

Hoću,ponovit ću test za par dana ako ne dođe menstruacija 😃 Hvala vam 🥰

• lotusić
    30. Travanj 2021. 20:33

Pozdrav, divne žene, majke i kraljice 🥰

Trebala bi Vašu malu pomoć. 😊
    Dragi i ja radimo na bebici već cca 4 mj., menstruacije su mi uvijek točne, u dan, dva, e sada, kasni mi evo danas već 5. dan, radila sam kućni test, prije dva dana popodne i bio je negativan.
    Da li je moguće da je test bio lažno negativan ? Jesam li ga radila prerano ?
    Inače grudi me ne bole, a uvijek bi me boljele prije nego što bih dobila, sada ništa, dole me tu i tamo malo zaboli kao da ću dobiti, pa malo neka tupa bol, i osjećam tu i tamo neku toplinu dole.
    I ima li ikakve veze s trudnoćom što mi je maternica više iza, kao prema leđima ?

Stvarno želimo bebicu i veselimo se da postanemo roditelji. 🥰

Aleksandra55
    04. Lipanj 2021. 14:19

Cao drage Zenice imam jednu dilemu menstruaciju sam trebala dobiti pre dva dana i jos uvek nisam ! A inace dobijem redovno na 28 dana sada nema !! Imam grceve u stomaku koji traju po 5 minuta i stane i tako dva dana 
    Da napomenem imali smo nezaštićeni odnos ali nije zavrsio unutra izvinite na izrazu!! Radila sam test sinoc uvece al da napomenem pila sam dosta tečnost i bio je negativan !! Ne znam da li trebam ujutru da napravim ili nema to veze ili je jos uvek rano nije mj se desilo da mi kasni toliko !!! 

• daja12
    09. Lipanj 2021. 09:22

Pozdrav zene, 
    imam jedno pitanje, jucer sam radila test bio je pozitivan a danas negativan, dali se to nekome desilo?  Danas mi je menga trebala stici i jos nista. 

little baby
    09. Lipanj 2021. 09:32

Izvadi beta HCG pa ces vidjeti najbolje,ili ponovi test

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Dajanaaaa
    10. Lipanj 2021. 11:35

Pozdrav žene,trenutno sam nova ovdje. Prije 15 dana sam uradila test i bio je pozitivan,pojavljivalo se ponekad lagano krvarenje,al doktor mi je rekao da je to hematom,da je sa plodom sve okej,zatim 7 dana posle toga odlazim na kontrolu,on nalazi samo neku crnu mrlju,tj kaze da ne vidi plod od krvi i hematoma,govori mi da sam imala spontani pobačaj,s tim da ja nisam krvarila ništa pretjerano,to sve što sam krvarila moglo je stati u jedan uložak. Izvadio mi je betu,al će rezultati biti tek u utorak. Ja imam bolove kod desnog jajnika i mučnine ujutro,al jutros sam uradila test ClerBlue Digital i pozitivan je. Je l moguće da se desio spontani,a da nisam iskrvarila ili je ovaj test od jutros bio lažan? 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.