Zdravoo svima nova sam i mlada sam radila sam test za trudnocu jucer ujutru i pokazalo mi je ovo da li je negativan ili pozitivan???
https://imgbb.com/upload
uploadaj svoju sliku, kopiraj link i onda ga postavi tu.
Postavljeno hvala puno na info jer pokusavala sam postaviti ovdje ali niije islo...
https://ibb.co/sHS8NNz
ovo je neispravan test. napravi novi.
👩33g
👨42g
👦4g
Pozdrav , baš sam u nekom stresu i zbunjena sam totalno. Treba mi Vaš savjet i preporuke hitno.
Ja i muz smo od 24.07 radili na bebi svaki dan , menstruaciju sam dobila 04.08 a kao da nisam , 3-4 dana je trajalo ali samo malo krvarilo, a inace traje 5 dana i obilna je.
15.08 navece imala sam bijelu sluz sa sukrvicom i vec sam se prepala , pa sam guglala i izbacilo mi je po svemu do sad sto sam napisala da je kao pocetak trudnoce ( rana trudnoca).
17.08 sam otisla kupiti test ( 5 dana ranije pokazuje ) i bila je svijetla crtica , ujutru opet uradim isti i isto pokaze svjetliju crticu i to isto znaci da je trudnoca bez obzira koliko je svijetla. Cekala sam da prodje tjedan dana , jer taj sto sam radila je ranije pokazivao , kontam sada je bolje uraditi obicni-trenutni. Uradim jedan jucer ujutru i jedan maloprije , citam da je najbolje ujutru jer ima najvise trudnickih hormona cHCG u urinu , i pokaze mi na oba po jednu crticu znaci negativan , pa sada ne znam sta da radim i sta da mislim.
Da li sam trudna ili ne ? 😑
Nema trudnoće ukoliko je test negativan..
Hrabro u novi ciklus i pokušavanje.. sretno!! ❤
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Nema trudnoće ukoliko je test negativan..
Hrabro u novi ciklus i pokušavanje.. sretno!! ❤
Hvala Vam ❤ to mi i preostaje da cekam ciklus i vidim sta je i kako je. 😑
Ali me zanima kako onda moze da bude prva 2 pozitivna , pa 2 negativna,jel moguce da moze biti lazno negativan ? o tome sam isto citala , da su mnoge zene bile trudne aa testovi negativni..
Moguće je sve ali više vjerojatno je da je bila biokemijska trudnoća..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Poz svima dali moze pitanje imala sam. Zadnju mengu 26.7 trajala mi je 7 dana nisam se cuvala od tad planiram trudnocu...pa radila sam test trakicu dva puta nista ...grudi me bole glava nervozna sam pospana i tako dali.moze biti da mi je kasno bila ovulacija i dali sam.trudnq
Poz svima dali moze pitanje imala sam. Zadnju mengu 26.7 trajala mi je 7 dana nisam se cuvala od tad planiram trudnocu…pa radila sam test trakicu dva puta nista …grudi me bole glava nervozna sam pospana i tako dali.moze biti da mi je kasno bila ovulacija i dali sam.trudnq
Kad si trebala dobiti iducu m?
Ako ti kasni sad bar 5 dana kupi test i vidjet ces. Ja sam kupila clearblue na plusic, 30 kn je bio i pozitivan je bio gotovo iste sekunde kad sam se popiskila, a cekala sam da mi kasni bar 10 dana, posto otkako smo poceli na bebici raditi mi je znala kasnit po 2 do 5 dana, i svaki puta test bio negativan, a cekala sam bar 10 dana zato sto sam kao ti imala simptome, glavobolja, nervoza, bolne grudi, menstrualne grceve imala i mislila sam da cu dobit m, kad ono trudna. Tako da ti je moj savjet napravit test fino i drzim fige da bude plusic. 😊😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji