Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dajanaaaa
    10. Lipanj 2021. 11:36

Dajanaaaa

Pozdrav žene,trenutno sam nova ovdje. Prije 15 dana sam uradila test i bio je pozitivan,pojavljivalo se ponekad lagano krvarenje,al doktor mi je rekao da je to hematom,da je sa plodom sve okej,zatim 7 dana posle toga odlazim na kontrolu,on nalazi samo neku crnu mrlju,tj kaze da ne vidi plod od krvi i hematoma,govori mi da sam imala spontani pobačaj,s tim da ja nisam krvarila ništa pretjerano,to sve što sam krvarila moglo je stati u jedan uložak. Izvadio mi je betu,al će rezultati biti tek u utorak. Ja imam bolove kod desnog jajnika i mučnine ujutro,al jutros sam uradila test ClerBlue Digital i negativan je. Je l moguće da se desio spontani,a da nisam iskrvarila ili je ovaj test od jutros bio lažan? 😏

10. Lipanj 2021. 11:43

Dajanaaaa

Pozdrav žene,trenutno sam nova ovdje. Prije 15 dana sam uradila test i bio je pozitivan,pojavljivalo se ponekad lagano krvarenje,al doktor mi je rekao da je to hematom,da je sa plodom sve okej,zatim 7 dana posle toga odlazim na kontrolu,on nalazi samo neku crnu mrlju,tj kaze da ne vidi plod od krvi i hematoma,govori mi da sam imala spontani pobačaj,s tim da ja nisam krvarila ništa pretjerano,to sve što sam krvarila moglo je stati u jedan uložak. Izvadio mi je betu,al će rezultati biti tek u utorak. Ja imam bolove kod desnog jajnika i mučnine ujutro,al jutros sam uradila test ClerBlue Digital i pozitivan je. Je l moguće da se desio spontani,a da nisam iskrvarila ili je ovaj test od jutros bio lažan? 😏

Pozdrav. Tesko je reci ovako bez rezultata bete barem dva puta. Moguce je da je to krvarenje bilo biokemijska trudnoca pa beta jos nije pala,a moguce je i da je sve ok s plodom a hematom ga prekriva. Moj savjet je ponoviti betu drugi dan od zadnje da se vidi jel se pravilno dupla.sretno! 

• Dajanaaaa
    10. Lipanj 2021. 11:44

Pozdrav žene,nova sam ovdje i ispravljam se na prošlu poruku,test zadnji je bio NEGATIVAN.Prije 7 dsna sam uradila test i bio je pozitivan,pojavljivalo se ponekad lagano krvarenje,al doktor mi je rekao da je to hematom,da je sa plodom sve okej,zatim 7 dana posle toga odlazim na kontrolu,on nalazi samo neku crnu mrlju,tj kaze da ne vidi plod od krvi i hematoma,govori mi da sam imala spontani pobačaj,s tim da ja nisam krvarila ništa pretjerano,to sve što sam krvarila moglo je stati u jedan uložak. Izvadio mi je betu,al će rezultati biti tek u utorak. Ja imam bolove kod desnog jajnika i mučnine ujutro,al jutros sam uradila test ClerBlue Digital i NEGATIVAN JE. Je l moguće da se desio spontani,a da nisam iskrvarila ili je ovaj test od jutros bio lažan? 😏

Tommyfame
    10. Lipanj 2021. 14:36

Dajanaaaa

Pozdrav žene,nova sam ovdje i ispravljam se na prošlu poruku,test zadnji je bio NEGATIVAN.Prije 7 dsna sam uradila test i bio je pozitivan,pojavljivalo se ponekad lagano krvarenje,al doktor mi je rekao da je to hematom,da je sa plodom sve okej,zatim 7 dana posle toga odlazim na kontrolu,on nalazi samo neku crnu mrlju,tj kaze da ne vidi plod od krvi i hematoma,govori mi da sam imala spontani pobačaj,s tim da ja nisam krvarila ništa pretjerano,to sve što sam krvarila moglo je stati u jedan uložak. Izvadio mi je betu,al će rezultati biti tek u utorak. Ja imam bolove kod desnog jajnika i mučnine ujutro,al jutros sam uradila test ClerBlue Digital i NEGATIVAN JE. Je l moguće da se desio spontani,a da nisam iskrvarila ili je ovaj test od jutros bio lažan? 😏

Najvjerojatnije biokemijska 😔 budes vidjela sta ce beta reci, takoder bi ju valjalo i ponoviti.. sretno ❤️

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• Dajanaaaa
    16. Lipanj 2021. 09:27

Pozdrav cure,juče sam išla kod doktora Beta mi je 5,on kaže žao mi je,al nema trudnoće više,da se desio spontani,nije me pregledao kaže nema potrebe i sad napišem drugoj doktorici da mi je beta 5,kaže ona ti si trudna. Šta vi mislite? 

16. Lipanj 2021. 10:19

Dajanaaaa

Pozdrav cure,juče sam išla kod doktora Beta mi je 5,on kaže žao mi je,al nema trudnoće više,da se desio spontani,nije me pregledao kaže nema potrebe i sad napišem drugoj doktorici da mi je beta 5,kaže ona ti si trudna. Šta vi mislite?

Sve ovisi kada je bila O. Ako je proslo vise od 15 dana,onda je beta premala,ali ako M tek treba nastupiti onda je to jako rana trudnoca i moguce je da sve prode u redu. Ja bi na vasem mjestu ponovila vadenje bete sutra posto je jucer bila vrijednost 5 da se vidi je li sve u redu ili kemijska. Sretno 🤞🏻

• missmia
    17. Lipanj 2021. 14:27

Bok cure! Trenutno sam u 34. danu ciklusa, a inače mi traju 28-29 dana. Prema aplikaciji koju koristim sam na 18 dpo. Zadnjih 5 dana osjecam se kao da cu dobiti svaki cas, ali nista ne dolazi. Imam ocekivane lagane grceve, ali sam primijetila da mi je stalno jako vruce, lako se umorim i ostanem bez daha, imam osjecaj da mogu namirisati stvari koje nema sanse da bih inace namirisala (ne znam umisljam li) i odjednom me spopadne da bih pojela nesto sto nikad inace ne bih (jucer sam pojela krastavac iz cista mira?). Jucer i danas sam radila first sign duo test iz dm-a i oba su negativna bez ikakve naznake icega (nisam ih radila odmah ujutro, ali sam pokusala sto duze izdrzati bez piskenja prije testa). Koliko su ti testovi pouzdani? Da pokusam s nekim drugim?
    Inace mi je M skroz redovita i nema razloga da budem pod ikakvim stresom, radim od kuce i dani su mi stress-free koliko god bi mogli biti. Cak ni od ovog izostanka M ne mogu reci da sam pod stresom, vise sam zbunjena jer ne znam sto se dogadja.
    Hvala svakome tko odgovori :)

• Ana98
    18. Lipanj 2021. 14:14

Pozdrav!
    Imam jedno pitanje, jako sam uplašena!😔
    Menstruacija mi kasni 2 dana, inače je na 31 dan. Imam simptome trudnoće, otečene i teške grudi, stalno idem u vc, mučnine, osetljivost na mirise i grčeve i donjem delu stomaka. Jutros sam uradila test bio je negativan. Da li sam ga možda rano uradila i ima li nade? Ima li neka ovakvo iskustvo? Inače, pre dva meseca sam imala spontani pobačaj.😔

19. Lipanj 2021. 08:46

Ana98

Pozdrav!
    Imam jedno pitanje, jako sam uplašena!😔
    Menstruacija mi kasni 2 dana, inače je na 31 dan. Imam simptome trudnoće, otečene i teške grudi, stalno idem u vc, mučnine, osetljivost na mirise i grčeve i donjem delu stomaka. Jutros sam uradila test bio je negativan. Da li sam ga možda rano uradila i ima li nade? Ima li neka ovakvo iskustvo? Inače, pre dva meseca sam imala spontani pobačaj.😔

Moguce je negativan test ako se ne zna tocno dan kad je bila ovulacija,tim vise ako su vam ciklusi neredoviti. A moguce je samo da imate virozu koja se poklapa sa svim simptomima pa malo remeti ciklus. Ako imate mogucnosti i ne rade vam se testovi svakih par dana,privatno izvadite betu pa cete sve znati. Sretno! 

• Kika21
    20. Lipanj 2021. 22:08

Pozdrav žene 
    Ovako planiramo drugu bebu, pokušavamo samo za plodne dane, menstruacije su mi redovite sve kako treba, 3 dana pred M napravim test koji je pozitivan vidi se crta odmah u roku od 2 min ali je puno slabija , napravila sam ih još 5 kroz par dana svi su pokazali crtu istu takvu slabiju ali vidljiva, dan poslje očekivane M, stigla menstruacija, grči me u trbuhu i normalno krvarim samo je boja puno svijetljija. 
    I sad je moje pitanje što se tu dogodilo?!?
    Jel moguće bit trudan i imat M?!?
    Cure pomoć! Slična iskustva?!?! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.