Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    20. Lipanj 2021. 22:24

Kika21

Pozdrav žene
    Ovako planiramo drugu bebu, pokušavamo samo za plodne dane, menstruacije su mi redovite sve kako treba, 3 dana pred M napravim test koji je pozitivan vidi se crta odmah u roku od 2 min ali je puno slabija , napravila sam ih još 5 kroz par dana svi su pokazali crtu istu takvu slabiju ali vidljiva, dan poslje očekivane M, stigla menstruacija, grči me u trbuhu i normalno krvarim samo je boja puno svijetljija.
    I sad je moje pitanje što se tu dogodilo?!?
    Jel moguće bit trudan i imat M?!?
    Cure pomoć! Slična iskustva?!?!

Vjerojatno biokemijska.. ja sam ih imala nekoliko...
    Znam da nije neka utjeha ali doktori na nju gledaju kao na pozitivno..znači da do oplodnje može doći..e sad, implantacija je neka druga priča.. krene se implanitrati..zato i dobijete pozitivan test, no nešto ne bude u redu i beba ode.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Nuna5
    16. Srpanj 2021. 00:51

Dobro veče!
    nadam se da će već neko biti na temi 🙂.
    Ukratko, hoću, jer sam već negdje napisao, ali nema odgovora. Menstruacija je trebala biti ( vodeći se po prethidnim dvjema menstruacijama koje su bile nakon operacije) 05.07.,ali nije stigla. Primjetila sam da je ovulacija bila kasnije, te sam čekala da prođe 14 dana od O. Taj14. ili 15. dpo sam uradila test koji je( sad ne mogu da se sjetim, ali mislim da nije peošlo više od 5 minuta) je pokazao drugu svijetlu ali vidljivu crticu,test je rašen poslije podne. Sutra dan ( jučer) sam isto poslije podne uradila test, negativan, danas u jutro sa prvim urinom uradila test - negativan. M. još nema, bojim se radovati i nadati trudnoći nakon dva negativna testa. Da li je neko imao sl iskustvo? 

Zagrljaj djeteta je zagrljaj svijeta 🤗.

Nuna5
    16. Srpanj 2021. 00:52

Pošto je doktorica na odmoru do 19.07.,ne želim kupovati novi test. Ako ne dobijem M, ako Bog da, u ponedjeljak zovem da zakažem termin. 

Zagrljaj djeteta je zagrljaj svijeta 🤗.

• omerisa12345
    02. Kolovoz 2021. 23:01

Pozzz nova sam tuu kasni mi mjesec dana trebala sam dobiti al nisam.radila sam.test za trudnoću negativan je al radimo na tome da imamo treću bebu trebam vase misljenje 

SAYURI
    03. Kolovoz 2021. 01:17

omerisa12345

Pozzz nova sam tuu kasni mi mjesec dana trebala sam dobiti al nisam.radila sam.test za trudnoću negativan je al radimo na tome da imamo treću bebu trebam vase misljenje

Trudna nisi. Ili je psiha ili neki konkretan uzrok, koji ce doktor otkriti. Idi ginekologu..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

simba
    03. Kolovoz 2021. 10:45

omerisa12345

kad si radila test? ako si ga radila samo jednom i to npr na dan očekivane M, pa je bio negativan, lako moguće da si imala kasniju ovulaciju, pa da zbilja jesi T. Ako si pak nedavno radila pa je negativan, onda svakako nisi trudna.
    Eh sad ja imam pitanje. Kako žena koja već imaju dvoje djece, znači dva puta trudna, dva puta rodila, ima takva bedasta pitanja. Ja to ne razumijem. Otkud da mi tu znamo išta o tebi, tvojim ciklusima, o tvojim simptomima. Napišeš jednu rečenicu i pitaš za mišljenje?! 
    evo uputa:
    -nazoveš ginekologa
    -objasniš situaciju
    -odeš na pregled
    -saznaš uzrok tolikog kašnjenja.

👩33g
    👨42g
    👦4g

Garawa¤
    03. Kolovoz 2021. 10:53

simba

omerisa12345

kad si radila test? ako si ga radila samo jednom i to npr na dan očekivane M, pa je bio negativan, lako moguće da si imala kasniju ovulaciju, pa da zbilja jesi T. Ako si pak nedavno radila pa je negativan, onda svakako nisi trudna.
    Eh sad ja imam pitanje. Kako žena koja već imaju dvoje djece, znači dva puta trudna, dva puta rodila, ima takva bedasta pitanja. Ja to ne razumijem. Otkud da mi tu znamo išta o tebi, tvojim ciklusima, o tvojim simptomima. Napišeš jednu rečenicu i pitaš za mišljenje?!
    evo uputa:
    -nazoveš ginekologa
    -objasniš situaciju
    -odeš na pregled
    -saznaš uzrok tolikog kašnjenja.

XX

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• mmaammyy130
    23. Kolovoz 2021. 11:56

Zdravoo svima nova sam i mlada sam radila sam test za trudnocu jucer ujutru i pokazalo mi je ovo da li je negativan ili pozitivan???

simba
    23. Kolovoz 2021. 13:48

mmaammyy130

Zdravoo svima nova sam i mlada sam radila sam test za trudnocu jucer ujutru i pokazalo mi je ovo da li je negativan ili pozitivan???

https://imgbb.com/upload 
    uploadaj svoju sliku, kopiraj link i onda ga postavi tu.

👩33g
    👨42g
    👦4g

• mmaammyy130
    23. Kolovoz 2021. 16:01

https://ibb.co/SwW5GHG

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.