Vjestica mi kasni 5 dana vec da bi jutros na ulosku primijetila svijetlo smedji iscjedak i neko ptobadanje po dnu stomaka da napomenem da sam radila test 3 dan od izostanka sad nezz sto bi znacilo ovo ako neka ima iskustvo neka kaze
Beba
Ako je suditi po mojem iskustvu, izgleda da ti stiže menstruacija.
Vjestica mi kasni 5 dana vec da bi jutros na ulosku primijetila svijetlo smedji iscjedak i neko ptobadanje po dnu stomaka da napomenem da sam radila test 3 dan od izostanka sad nezz sto bi znacilo ovo ako neka ima iskustvo neka kaze
Test je bio negativan?
Pozdrav cure, žene. Čitam vaše komentare i moram podijeliti svoju "brigu" pa mi možda bude lakše. 😔
Naime, radimo muž i ja 7 mjeseci na bebi. Dijagnosticirana mi je endometrioza. Mjesečnicu sam zadnju imala od 30.6. do 4.7. Nakon toga sam imala pregled kod ginekologa 10.7. te mi je isti rekao da s obzirom na endo neću moći ostati prirodno trudna. Ljuta sam otišla privatno po drugo mišljenje 4 dana poslije i rečeno mi je da možda baš ovaj mj ne dobijem M i da nema mjesta stresu, pa sam malo i živnula. Dva dana nakon tog pregleda počelo mi je čudno krvarenje koje je trajalo 3 dana s tim da treći dan nije bilo obilno nego malo. To je počelo 18. dan ciklusa. Inače mi ciklus traje cca 30 dana max i menge su redovite. Evo danas je već 34 dan i nisam dobila, dakle kasni mi 4 dana. Radila jutros test koji je pokazao negativno. Ponadala sam se trudnoći i sad razočaranje. Sad me samo strah da nije nešt u redu zbog tog prethodnog krvarenja, jer ne znam što je to niti mi se kad to desilo. Sada me samo par dana malo trbuh boli al kratko i brzo prođe, leđa me bole i mijenjam raspoloženja, ostale neke simptome nemam. Što vi mislite? Sorry na dužem tekstu. 💙
4 clear blue testa pozitivna svijetle linije na testovima. Kasnila mi tri dana I danas dobijem s Tim da me zadnjih 6 dana leđa užasno bole. Jesu clear blue testovi toliki užas?????
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
4 clear blue testa pozitivna svijetle linije na testovima. Kasnila mi tri dana I danas dobijem s Tim da me zadnjih 6 dana leđa užasno bole. Jesu clear blue testovi toliki užas?????
Dosta se zena zalilo na lazne sjenice na Clearblue testovima, zato ih ja nisam ni koristila. Ja bih ti preporucila da radis test nakon sto ti izostane M, i uzmi neki s rozom reakcijom. Sretno! 😊
Baby P 03/21 💙
Pozdrav,
Ciklus mi je uvijek otprilike 30 dana(+,- 2/3 dana), medutim sad mi vec kasni 20 dana, 2 testa clear blu radena na jutarnji urin negativna.. narucena u ginekologa za pregled za 2 dana ali me zanima da li je trudnoca iskljucena sigurno? Simptoma za men. nemam inace su uvijek izrazeni, tu i tamo me bole jajnici i probadanje u donjem dijelu trbuha.. inace imam problema s cisticnim aknama 😬
Pozdrav,
Ciklus mi je uvijek otprilike 30 dana(+,- 2/3 dana), medutim sad mi vec kasni 20 dana, 2 testa clear blu radena na jutarnji urin negativna.. narucena u ginekologa za pregled za 2 dana ali me zanima da li je trudnoca iskljucena sigurno? Simptoma za men. nemam inace su uvijek izrazeni, tu i tamo me bole jajnici i probadanje u donjem dijelu trbuha.. inace imam problema s cisticnim aknama 😬
I treci test raden danas nakon 21 dan kasnjenja negativan...
Pozdrav,
I treci test raden danas nakon 21 dan kasnjenja negativan…
Nakon 21 dan kasnjenja test bi itekako pokazao plus da je rijec o trudnoci. Vjerojatno je doslo do nekog hormonalnog disbalansa. Ne brini, sve ce biti u redu 😊
Baby P 03/21 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji