Trebam pomoc. 😔 Inace imam redovan ciklus od 28 dana.Trebala sam da dobijem 2.09. ali nisam.Znaci kasni mi 15 dana. 12.09 . (10 dana kasnjenja) sam radila test i bio je negativan.Jucer su me uhvatili blagi grcici u predijelu maternice i jajnika kao peckanje ali mislila sam da je zbog cvrste i jako bolne stolice.Navecer sam imala svijetlo smedjkasti iscijedak vise kao sekret gusti pa sam se zabrinula.Sad ne znam ni jesam li trudna niti sta mi je ,cekat cu jos koji dan pa uradit opet test ali sam zabrinuta.Sta vi mislite?
10i dan kašnjenja bi ti test svakako trebal pokazati ako je trudnoća u pitanju. Kupi još jedan test, po mogućnosti ga napravi s prvim jutarnjim urinom,a u svakom slučaju se javi svojem ginekologu da se uvjeriš jel sve oki zašto ti kasni. Sretno i javi...
Pozdrav! Nova sam ovdje i imam problem, molim vas pomozite :(
Saznala sam prosli tjedan da sam trudna 6 tjedana i sve je bilo u redu, no rana je trudnoca pa se otkucaji jos ne vide (tek iduci tjedan bi trebalo). Danas kad sam isla na wc primjetila sam malo krvi na wc papiru., dakle ne krvarim ovako i nemam iscjedak, samo na wc papiru je malo krvi kad se obrisem. Odmah sam isla na hitnu i rekli su da se nevide nikakvi tragovi krvi i dali su mi tablete Dulphaston i kad sam dosla kuci opet isto. Jako sam uplasena, prva mi je trudnoca, strah me da se nesto ne desi
Da li je netko imao slicnu situaciju?
Troši tablete i nazovi svog ginekologa, reci za krvarenje i pitaj kaj da radiš, ili će reći da dođeš na pregled odmah ili da pričekaš kad te naručio, što je vjerojatnije, ali barem će te umiriti. Sretno.
Pozdrav! Nova sam ovdje i imam problem, molim vas pomozite :(
Saznala sam prosli tjedan da sam trudna 6 tjedana i sve je bilo u redu, no rana je trudnoca pa se otkucaji jos ne vide (tek iduci tjedan bi trebalo). Danas kad sam isla na wc primjetila sam malo krvi na wc papiru., dakle ne krvarim ovako i nemam iscjedak, samo na wc papiru je malo krvi kad se obrisem. Odmah sam isla na hitnu i rekli su da se nevide nikakvi tragovi krvi i dali su mi tablete Dulphaston i kad sam dosla kuci opet isto. Jako sam uplasena, prva mi je trudnoca, strah me da se nesto ne desi
Da li je netko imao slicnu situaciju?
Troši tablete i nazovi svog ginekologa, reci za krvarenje i pitaj kaj da radiš, ili će reći da dođeš na pregled odmah ili da pričekaš kad te naručio, što je vjerojatnije, ali barem će te umiriti. Sretno.
Budem hvala! Nadam se da ce biti sve u redu. I hvala puno na brzom odgovoru
Ima li neko da mi pomogne, kasnilo mi je 12dana odem na pregled jedan ginekolog ne vidi nista sve uredno ali ne vidi nista, izvadim betu preko 3 hiljade, trebalo bi da sam 5 nedelja, imam krvarenje ali ne na ulosku vec kad idem u wc, odem kod drugog ginekologa on takodje ne vidi nista ali je 90 posto siguran da je vanmatericna i da moram operaciju raditi. Moze li se to pogresiti ima li nade ? Prva mi je trudnoca i ne znam sta da radim.
Ima li neko da mi pomogne, kasnilo mi je 12dana odem na pregled jedan ginekolog ne vidi nista sve uredno ali ne vidi nista, izvadim betu preko 3 hiljade, trebalo bi da sam 5 nedelja, imam krvarenje ali ne na ulosku vec kad idem u wc, odem kod drugog ginekologa on takodje ne vidi nista ali je 90 posto siguran da je vanmatericna i da moram operaciju raditi. Moze li se to pogresiti ima li nade ? Prva mi je trudnoca i ne znam sta da radim.
Takva beta bi se trebala vidjeti vec na uzvu. Odi po trece misljenje, za svaki slucaj, da budes sigurna. Izvadi i betu opet, da se vidi jel mozda pocela padati ili i dalje raste. Puno srece ti zelim!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Danas mi je beta 4300, oni i dalje ne znaju sta je. Ipak idem na 5 misljenje jer vise e znam sta je, kazu da mi je endometrjum preko 18mm, kazu na desnom jajniku nesto ali kao zuto telo, pa kao sa mastom mozda je trudnoca tu ne znaju ni oni sami
Danas mi je beta 4300, oni i dalje ne znaju sta je. Ipak idem na 5 misljenje jer vise e znam sta je, kazu da mi je endometrjum preko 18mm, kazu na desnom jajniku nesto ali kao zuto telo, pa kao sa mastom mozda je trudnoca tu ne znaju ni oni sami
Ma ta se beta mora vec vidjet na uzvu, ako je nemau maternici nije dobro. Zuto tijelo na jajniku je normalna pojava kod trudnoce.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bok! Nova san molim vas iskustva ! Druga trudnoca 13 tjedan tocno prije tjedan pojavilo mi se kao svjetla krv i iza toga me prati smedi iscjedak, bila kod ginekologa dobila terapiju duphaston 3x1( preko telefona mi ih dao ) i utrogestan 3x2( dobila nakon danasnje pregleda) i mirovanje! Eh sad mene najvise zanima sobzirom da iman curicu doma koja trazi svoje a sama san doma nemoguce je bas stalno mirovat ima te li iskustva sa ovakim pocetkom trudnoce dali ste morale citavu trudnocu mirovat?!
Bok, nova sam ovdje...Trudna sam 6 tjedana,druga trudnoca-prva je bila prije 10 godina bez ikakvih komplikacija, prije 2 dana sam pocela osjecati jake bolove u trbuhu- poput menstrualnih i prokrvarila sam. Otisla kod ginekologa, napravio uzv pregled i evo rezultata: gest.vrecica 5mm, embr odjek i zumanjcana vrecica nema...Dao mi je duphaston tablete 3×2 i kontrola za 10 dana...Taj dan kad sam dosla od gin sam bas jako krvarila(pripisala sam to gin pregledu), a jucer i danas se krvarenje znatno smanjilo-ima ga malo u tragovima...Jako sam uplasena i ne nadam se sretnom ishodu....Da li je netko imao slicne simptome i da li je sve ipak proslo ok?
Bok, nova sam ovdje…Trudna sam 6 tjedana,druga trudnoca-prva je bila prije 10 godina bez ikakvih komplikacija, prije 2 dana sam pocela osjecati jake bolove u trbuhu- poput menstrualnih i prokrvarila sam. Otisla kod ginekologa, napravio uzv pregled i evo rezultata: gest.vrecica 5mm, embr odjek i zumanjcana vrecica nema…Dao mi je duphaston tablete 3×2 i kontrola za 10 dana…Taj dan kad sam dosla od gin sam bas jako krvarila(pripisala sam to gin pregledu), a jucer i danas se krvarenje znatno smanjilo-ima ga malo u tragovima…Jako sam uplasena i ne nadam se sretnom ishodu….Da li je netko imao slicne simptome i da li je sve ipak proslo ok?
Da li inace imas uredne cikluce? I O ti je na sredini ciklusa??
Ako je, onda bi se svakako vec trebala vidjeti ZV bar...
Sortiraj odgovore
Najstariji