Cure, malo sam aktivirala ovu temu..
Danas sam 4+2 i krvarim od danas..
U 11,20 imam zakazan pregled (držite mi palčeve)..
Imam pitanje, u svemu tome sam izgubljena.. Kad sam nazvala ginekološku, sestra mi je rekla da će me doktor ultrazvučno pregledati pa da ćemo više znati.. Hoće li mi doktor raditi vanjski ili vaginalni ultrazvuk? Imate li još kakav savjet ili nešto.. Luda sam…
Vaginalni uzv ce raditi. Sretnoooo, javiii
Cure, malo sam aktivirala ovu temu..
Danas sam 4+2 i krvarim od danas..
U 11,20 imam zakazan pregled (držite mi palčeve)..
Imam pitanje, u svemu tome sam izgubljena.. Kad sam nazvala ginekološku, sestra mi je rekla da će me doktor ultrazvučno pregledati pa da ćemo više znati.. Hoće li mi doktor raditi vanjski ili vaginalni ultrazvuk? Imate li još kakav savjet ili nešto.. Luda sam…
Samo se opusti, stres ce pogorsat stvari. Ja sam krvarila s 5tt i bio je samo hematom, sve je ok sada. Znam puno takvih primjera tako da samo pozitivno. Drzim fige
Cure moje, evo mene od doktora..
Kaže da ne vidi trudnoću, da je dosta krvi i da bi prema zadebljanju maternice rekao da je to mjesečnica koja je zakasnila. Isto tako kaže da neće u potpunosti isključiti trudnoću obzriom da su mi testovi bili pozitivni i da sam tek 4+2 (kaže da je još pre rano da se išta vidi), ali da njemu sve ovo liči na klasično menstrualno krvarenje i da se mnogim ženama to dogodi ali da one još ni ne znaju možda da su trudne pa se ne razočaraju..
Za svaki slučaj me je poslao vaditi betu, za dva sata bi mi trebao stići nalaz na mail pa se čujemo onda..
Cure moje, evo mene od doktora..
Kaže da ne vidi trudnoću, da je dosta krvi i da bi prema zadebljanju maternice rekao da je to mjesečnica koja je zakasnila. Isto tako kaže da neće u potpunosti isključiti trudnoću obzriom da su mi testovi bili pozitivni i da sam tek 4+2 (kaže da je još pre rano da se išta vidi), ali da njemu sve ovo liči na klasično menstrualno krvarenje i da se mnogim ženama to dogodi ali da one još ni ne znaju možda da su trudne pa se ne razočaraju..
Za svaki slučaj me je poslao vaditi betu, za dva sata bi mi trebao stići nalaz na mail pa se čujemo onda..
Sritno. Javi rezultate. Nadan se da si ipak trudna 😊
Pozz nova sam na forunu.Trudna sam 8+3 i zadnja 3 dana imam lagani smedji iscjedak al samo kad se obrisem.Inace od pocetka trudnoce me to prati jedan dan bude pa je tj.dana mir al sad 3 dana.Danas ponovno idem doktoru jer je rekao da dodjem ali do sad mi nije dao nikakav razlog zasto se to dogadja.Luda sam vise.Inace na zadjem pregledu je bilo sve ok
Pozz nova sam na forunu.Trudna sam 8+3 i zadnja 3 dana imam lagani smedji iscjedak al samo kad se obrisem.Inace od pocetka trudnoce me to prati jedan dan bude pa je tj.dana mir al sad 3 dana.Danas ponovno idem doktoru jer je rekao da dodjem ali do sad mi nije dao nikakav razlog zasto se to dogadja.Luda sam vise.Inace na zadjem pregledu je bilo sve ok
I meni se isto do dogadja, svakih par dana, s tim da sam ja imala bas pravu svjezu krv isto.
Smijem pitati koje je boje taj smedji iscjedak??
Trebam pomoc. 😔 Inace imam redovan ciklus od 28 dana.Trebala sam da dobijem 2.09. ali nisam.Znaci kasni mi 15 dana. 12.09 . (10 dana kasnjenja) sam radila test i bio je negativan.Jucer su me uhvatili blagi grcici u predijelu maternice i jajnika kao peckanje ali mislila sam da je zbog cvrste i jako bolne stolice.Navecer sam imala svijetlo smedjkasti iscijedak vise kao sekret gusti pa sam se zabrinula.Sad ne znam ni jesam li trudna niti sta mi je ,cekat cu jos koji dan pa uradit opet test ali sam zabrinuta.Sta vi mislite?
Pozdrav! Nova sam ovdje i imam problem, molim vas pomozite :(
Saznala sam prosli tjedan da sam trudna 6 tjedana i sve je bilo u redu, no rana je trudnoca pa se otkucaji jos ne vide (tek iduci tjedan bi trebalo). Danas kad sam isla na wc primjetila sam malo krvi na wc papiru., dakle ne krvarim ovako i nemam iscjedak, samo na wc papiru je malo krvi kad se obrisem. Odmah sam isla na hitnu i rekli su da se nevide nikakvi tragovi krvi i dali su mi tablete Dulphaston i kad sam dosla kuci opet isto. Jako sam uplasena, prva mi je trudnoca, strah me da se nesto ne desi
Da li je netko imao slicnu situaciju?
Sortiraj odgovore
Najstariji