krvarenje u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mica123
    17. Veljača 2018. 14:59

Da, imam uredne cikluse, tocno u dan i o je na sredini  ciklusa. Ginekologinja kaze da je moguce da je trudnoca nastupila kasnije u odnosu na zadnji dan mjesecnice i da sam trudna manje od 6 tjedana...Ne znan uopce sta da mislim. Suprug i ja vec duze radimo na bebi, isli smo na sve testove (ipak je 10 god izmedju trudnoca dug period) i svi su nalazi ok. Bojim se da se nesto nije zakompliciralo, ali ginekologinja nije djelovala zabrinuto, kaze da do krvarenja moze doci u tako maloj trudnoci. Ne mogu docekati 26.da idem na kontrolu. Nadam se ds ce se nesto promijeniti na bolje....

mono1111
    17. Veljača 2018. 21:26

Mnoge cure krvare u T, i ja sam skroz do 10 tt krvarila i, sve je ok...
    Ali s obzirom da je O na sredini ciklusa, a sad si vec 6 tt, smatram da bi se unutar GV trebali vidjeti jos nesto...
    Jedino eto ako si imala dvostruku O, na sredini i na kraju ciklusa.

• Mica123
    26. Veljača 2018. 21:00

mono1111, bila sam danas na pregledu i na zalost, vise se ne vidi trudnoca na UZV :-(  Gin kaze da je s krvarenjem nastupio spontani pobacaj....Jako smo razocarani, ali idemo dalje i nadamo se bebici....

• Becky
    12. Ožujak 2018. 16:25

Pozdrav cure. Nova sam ovdje, pa me interesuju iskustva clanica. Trudna sam 7 tjedana. Prije 15 dana sam prokrvarila, tacnije, krenuo je smedji iscjedak i tamnija krv. Od tada sam bila 2 puta na UZ. Dobila sam Utrogestan 2×1 oralno i dr mi je rekao da mirujem. Bebi kuca srce, nemam nikakvih bolova. Nemam hematom i rekao mi je da krvarenje u ranoj trudnoci nije rijetka pojava i da ova moja trudnoca moze biti "sve ili nista", da mirujem i opustim se. Imam 34 godine i prva mi je trudnoca. Ono sto me brine jeste zasto iscjedak ne prestaje i pored terapije? Koliko dugo ste vi imale iscjedak? Za 2 dana idem na kontrolu, trebale bi stvari biti jasnije. Ali eto ipak da pitam 

ami25
    12. Ožujak 2018. 17:39

Becky sve isto kao tebi,meni krvarenje počelo za 6 + 3 i dobila 3x1 utrogestan i mirovanje al je svejedno trajalo 10 ak dana. Bilo je toga podosta,nesto kao 4-5 dan menstruacije,krv al tamno tamno.I samo je stalo i tada se hvala bogu nije vracalo vise. Nije bio hematom,ja sam se tada prestrašila,al koliko sam kasnije čitala i vidim iskustva na forumu da je to dosta normalna pojava. sretno

💙Bartol💙

• Becky
    12. Ožujak 2018. 17:45

Hvala puno na odgovoru. Vidim po forumu da je dosta cura imalo slican problem. Mene je samo zabrinulo sto se nekako oduzilo. Ili mi se uz ovo mirovanje dan cini mnogo duzi ☺ 

12. Ožujak 2018. 19:00

Becky

Hvala puno na odgovoru. Vidim po forumu da je dosta cura imalo slican problem. Mene je samo zabrinulo sto se nekako oduzilo. Ili mi se uz ovo mirovanje dan cini mnogo duzi ☺

Meni se uz terapiju i mirovanjr vuklo dobrih 2tjedna.
    Samo slusaj upute doktora! Sretno! 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Becky
    12. Ožujak 2018. 19:49

Hvala Proud Momy, nadam se da cu i ja uskoro biti proud 😊

• marina30
    13. Ožujak 2018. 07:46

Pozz...ja sam.sada 16+2 i to blizanacka trudnoca i uz duphaston mi se jos uvjek vuce smede....a s bebama je sve u redu....

• Becky
    13. Ožujak 2018. 09:29

Marina, je li moras i dalje mirovati?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.