krvarenje u ranoj trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iv428
    27. Veljača 2020. 16:23

Ima tko iskustva ili savjet, u 8tj sam, i jutros sam primijetila malo sukrvice na papiru pri brisanju., roza, ali ono jako malo, sad se jos vidi nijasa mozda, ali jako malo.. Ovo mi je prva trudnoća pa sam u strahu.. Doktorice mi nema do ponedjeljka, ne znam sto napraviti.. Je li razlog za brigu ili malo pretjerujem? 

Pipin
    27. Veljača 2020. 16:41

Ne mora biti nista, ali i moze biti. Dokle god nije svjeza krv nije panika. Miruj maksimalno i u pon idi na pregled. Nadam se da ce sve biti ok i da ces za 7 mjeseci drzati svoju strucu ljubavi😍

Fluffy
    28. Veljača 2020. 10:29

Iv, ja sam imala svjeza krvarenja...tako na papiru ili na ulosku sve do 13.tjedna trudnoce. Najprije se javilo u 6.tj, pa 8. I tako u fazama konstantno do kraja prvog tromjesecja. Bila sam napola luda. Prva dva puta sam odma trcala ginekologici i bilo je sve ok. Rekla mi je dok god nije obilno krvarenje i bolovi da nije zabrinjavajuce. Medutim, ja sam bila na svoj potrebnoj terapiji. Tako da bih ti savjetovala ako ti ginekologica ne radi da se javis na hitnu...oni ce ti sigurno dati terapiju pa ces biti mirnija. A i vidit ces jeli sve u redu s bebicom. Sretno i javi sto je bilo! 

Iv428
    28. Veljača 2020. 11:21

Hvalaaa vamm, kasnije navecer je bilo sve ok, zvala sam doktoricu, rekla je ako se bude ponavljalo da odem na hitnu, ali danas je sve ok..Rekla je da trebam odmarati sto vise. Ali svakako cu na pregled pocetkom tjedna 

• Marijamagda
    01. Ožujak 2020. 19:10

Drage zene
    Htela bih da pitam da li neko ima slicnih iskustva.
    Naime,,od pocetka trudnoce imam menstrualne tegobe... blagi bol u stomaku.
    Cak sam vise puta mislila da cu dobiti ali je sve bilo ok.
    Jutros mi se pojavio braon iscedak. Veoma malo..   i dalje me stomak isto bili. Uzela sam vaginalno utrogestan od 200. 
    Takodje zelim da naglasim da sam takav iscedak imala i prosle nedelje. Tacno pre sedam dana ali tada nisam znala za trudnocu te sam mislila da je najava ciklusa. Za trudnocu sam saznala u utorak/ sredu i inace sam 6.nedelja..  

Koliko ovo moze biti pogubno??  

Fluffy
    01. Ožujak 2020. 19:34

Marija,samo uzimaj utrogestane redovito i biti ce sve ok. Ne mora uooce biti pogubno, mnoge zene imaju smedkaste pa cak i krvave iscjetke u trudnoci, sto sam i sama iskusila. Bitno je da je na ultrazvuku sve u redu. Samo uzimaj terapiju i naravno uspori tempo. Sretno😀

Pipin
    01. Ožujak 2020. 19:35

Moze i ne mora biti. Svakako se javi doktoru i miruj cim vise! Drzim palceve da sve ostane uredu i da za 8 mjeseci drzis svoju bebicu.

• Marijamagda
    01. Ožujak 2020. 19:43

Vec sutra idem kod doktora.... 
    Ali mnogo sam zabrinuta. Evo vec sam stavila 2.utogestan . 
    Pre 4 dana embrion je pulsirao sto znaci da je krenula srcana radnja. 
    Moze li da se desi da je srcana radnja prestala? 
    Mislim da cu da umrem do sutra.

Pipin
    01. Ožujak 2020. 19:45

Bit ce sve ok, samo disi i smiri se - to je najbitnije za bebicu. A sutra odi doktoru, sigurno je sve dobro!

• Marijamagda
    01. Ožujak 2020. 19:56

Hvala vam drage.... 
    I ja se nadam da ce sve biti dobro. 
    Mnogo sam se napatila oko zatrudnjivanja, mozda mi je ovo i poslednja sansa.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.