Pozdrav žene😊 Imala sam spontani prije 5 godina, i nakon brojnih pokušaja ostanem trudna. Trenutno sam 6 tjedan iprije 4 dana sam pocela malo krvariti kao sukrvica doktor mi je uključio progesteron ampule koje cu da primam svaki 7 dan, s tim da mi je na početku trudnoće odma uključio duphaston i sada pijem 4 x1 na dan. Krvarenje je prestalo za 2 dana ali ja i dalje imam povremene bolove u dnu stomaka. Maternica mi je zavaljena i imam pregradu na maternici tako da jako želimo ovu bebu i molimo se d sve bude uredu 🙏🙏🙏. Da li se koja od vas susrela sa svim ovim i uspjela iznijeti trudnoću do kraja. Lp❤️
Pozdrav svima
Voljela bih cuti vase misljenje
Imala sam jedan spontani prije 4 god a prije 2 god sam se porodila opet spontani jer je bebi prestalo srce da kuca
Eh sad,prije 4 dana uradim test i pozitivan mi radosni,ali juce ujutro odem u wc i cisto svjeza krv,odma sam se razocarala pri pomisli da sam dobila mens a test pozitivan..bolova nemam a i danas je isto islo..za 2 dana narucena na pregled al ludim pitajuci se sta se desava,da li je normalno???
Pozdrav žene😊 Imala sam spontani prije 5 godina, i nakon brojnih pokušaja ostanem trudna. Trenutno sam 6 tjedan iprije 4 dana sam pocela malo krvariti kao sukrvica doktor mi je uključio progesteron ampule koje cu da primam svaki 7 dan, s tim da mi je na početku trudnoće odma uključio duphaston i sada pijem 4 x1 na dan. Krvarenje je prestalo za 2 dana ali ja i dalje imam povremene bolove u dnu stomaka. Maternica mi je zavaljena i imam pregradu na maternici tako da jako želimo ovu bebu i molimo se d sve bude uredu 🙏🙏🙏. Da li se koja od vas susrela sa svim ovim i uspjela iznijeti trudnoću do kraja. Lp❤️
Prolazim kroz slično... imam uterus duplex sa pregradom. 6+6 sinoć mi bilo. Završila na hitnoj jer sam počela krvariti.. slično kao menstruacija... nekakve niti krvave i mali ugrusci. Na uzv se vidila samo gestacijska vrećica, sumbjaju na mladu trudnoću. Dali mi duphastone. I dalje krvarim 😔... jutros je izaslo nesto smede sivo maleno sluzavo.. kao ugrusak.. Prije svega toga beta mi sporo rasla.. ne dupla se pravilno. Prognoze nisu dobre. Sutra idem vaditi betu a uzv ce biti kroz 1 tj ovisno o beti... preplasena sam i tuzna. Jako zelim to dijete, nadam se čudu..🙏
Leonie, bascmi je žao cuti da to prolazis, no nadajmo se da ce se sutra dogoditi cudo i da bude sve ok. Jel ti ovo prva trudnoca?
Leonie, bascmi je žao cuti da to prolazis, no nadajmo se da ce se sutra dogoditi cudo i da bude sve ok. Jel ti ovo prva trudnoca?
Hvala. Nije mi prva trudnoća nego treća. Imam dva sina koja sam rodila na carski rez, bile su visokorizične trudnoće zbog mojih zdr.problema. Nisu mi preporucavali novu trudnoću ali dogodila se. U zadnjoj trudnoći sam jedva preživila i ja i beba, imala preeklampsiju, rodila u 6. mj. trudnoće, beba bila 3 mj. u inkubatoru, imao 1 kg kad se rodio. ali je sada zdrav dječak. Nadam se sada curici i jako želim da sve dobro prođe... 😔🙏 ali koji god da spol bude samo da preživimo... Nadam se da ću biti u ovih 50% cura na forumu kojima je ipak dobro prošlo sve unatoč krvarenju.. ali meni se još ni plod ne vidi 😔 sami je gest.vrećica narasla u tjedan dana dista a nema ni žumanj. vrećice ni EO. Zadnja menst. mi bila 18.12.2018.g. Danas mi 7+0 ... sumnjam mi je ovulacija kasnila.. i da je trudnoća mlađa... jer mi je prosla m kasnila 9 dana dosla 39. dan pa je moguće da je i ivaj mj tako bilo.. izludit ću od brige...
Pozdrav svima.. zadnja mjesecnica je 18.1.
Odnose smo imali 28.1.,pa 31.1.
Dva dana nakon zadnjeg odnosa pocinjem osjećati grčeve i grudi me ne prestaju boljeti.. na 18dc(jučer) pojavljuje se blago roza krvarenje i traje i danas..uz grčeve.. prerano mi je za bilo što znati..al naravno da pomalo ludim jer se osjećam drugačije nego inače..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Mame pomozite koliko dana nakon toga krvarenja prije menstruacije koje mi je bilo 2 ipo dana nalo crveno pa smede veceras nemam nista nego kad se malo izbrisem a ni onda bas , kad ste napravile test ja sam odma veceras i bilo je - jel prerano 🤦♀️nisan se mogla suzdrzati jer bas zelim bebu nakon sta sam.imala spontani prije 7 mijeseci …malo me ohrabrite hehe ❤ a menstruaciju tribam dobiti 10og
Mislim da je za test prerano ipak.. napravi ga dva dana prije nego trebaš dobiti ako već ne možeš čekati izostanak <3
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Garawa i zabrinuta…strpite se jos koji dan. I ja sam stvarno zeljela trudnocu i radila sam test 4 dana prije ocekivane M i bio je +. Razumijem iscekivanje, al probajte se malo radi sebe strpiti jer ta napetost i razmisljanje o tom vam sigurno remeti kvalitetu zivota. Nadam se plusicima uskoro, a ako ne...bit ce iducih ciklusa koji ce bit uspjesni. Ne brinite.
Leonie, moguce da je mala trudnoca kad je tako dug ciklus. Nadam se da ce sve proci kako treba. Javljaj situaciju 😘
Garawa i zabrinuta…strpite se jos koji dan. I
Strpljen spašen, ionako ne možemo utjecati na rezultat...
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji