Garawa hvala. Dr. moja nije previse optimisticna…kaze dsla mi je beta hcg već trebala biti preko 40 000.. da dođem u pon ns uzv i kso akk ne bude plod u gest. vrećici da prekinem sa twrpijom duphaston i pustim da sve ode… Privatni ginekol. kaze da se strpim tj. dana do id. uzv a da ne idem u pon i da strogo mirujem da mu duphastmlon smiri krvarenje… kaze da nije dobro cesto ici na uzv zbog te vsginalne sonde.. moze prolongirati krvarenje.. da moja ginekol. prebrzo odustaje, da je beta individualna od žene do žene… Uglavnom mala je šansa.. a mislim da ću sw strpiti fo četvrtka idućeg za betu i uzv.. tada će- nadam ss biti neki pimak i nadam se da će dotad krvarenje prestati. :(
Kako si danas? Da li ti je krvarenje stalo?
Garawa hala na pitanju ali ne… i dalje krvarim.. ne smanjuje se… 😔 Jucer sam imsla i malo probadanja u ledima i u preponama, ali ne strasno… nisam orimjetila da je nesto cudno ispalo u wc pa se još nadam 🙏 … Temperaruru i groznicu nenam odlučila sam da do cetvrtka neću ići vadit betu ni na uzv. Nadam se da si neću naskoditi time. Pijem folnu i Duphastin 10mg 3x1 dnevno… Nema mi smisla u pon. ici na uzv a krvarim a i ako je doslo do kasnije oplodnje 2 tj negi sto doktori misle bojim se da opet nece nista vidjeti u GV. .. danas sam 7+4 po menst. (ili 5+4 po oplofnji kako ja mislim)…
Nemam ti ništa pametno za reći. Osim da mirujes i čekaš ishod jer nikako ti na to sada ne možeš utjecati. Znam da te je strah ali pokušaj se maksimalno smiriti.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Pozz ,imam pitanje..nakon bete 443,pa za dva dana 1119.6 ( nakon potpomognute 2 blastice) zakazan mi je uzv u utorak…danas sam 6+2,malo me stomak.bolicka,nemam mucnine…nista eto..
Alii boli me.u plecakma jucer i danas…da to nije mozda nesto loše..a i boiim se uzv da doktor kaze srce ne kuca…aa tako sam prestavljena:( jel koga tako bolilp.a da je sve ok :(
Čitala sam po forumu da su žene znale dugo imati to boluckanje a da na kraju sve bude u redu. Konkreto ja nemam takvo iskustvo.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Garawa hvala. Dr. moja nije previse optimisticna…kaze dsla mi je beta hcg već trebala biti preko 40 000.. da dođem u pon ns uzv i kso akk ne bude plod u gest. vrećici da prekinem sa twrpijom duphaston i pustim da sve ode… Privatni ginekol. kaze da se strpim tj. dana do id. uzv a da ne idem u pon i da strogo mirujem da mu duphastmlon smiri krvarenje… kaze da nije dobro cesto ici na uzv zbog te vsginalne sonde.. moze prolongirati krvarenje.. da moja ginekol. prebrzo odustaje, da je beta individualna od žene do žene… Uglavnom mala je šansa.. a mislim da ću sw strpiti fo četvrtka idućeg za betu i uzv.. tada će- nadam ss biti neki pimak i nadam se da će dotad krvarenje prestati. :(
Kako si danas? Da li ti je krvarenje stalo?
Garawa hala na pitanju ali ne… i dalje krvarim.. ne smanjuje se… 😔 Jucer sam imsla i malo probadanja u ledima i u preponama, ali ne strasno… nisam orimjetila da je nesto cudno ispalo u wc pa se još nadam 🙏 … Temperaruru i groznicu nenam odlučila sam da do cetvrtka neću ići vadit betu ni na uzv. Nadam se da si neću naskoditi time. Pijem folnu i Duphastin 10mg 3x1 dnevno… Nema mi smisla u pon. ici na uzv a krvarim a i ako je doslo do kasnije oplodnje 2 tj negi sto doktori misle bojim se da opet nece nista vidjeti u GV. .. danas sam 7+4 po menst. (ili 5+4 po oplofnji kako ja mislim)…
Nemam ti ništa pametno za reći. Osim da mirujes i čekaš ishod jer nikako ti na to sada ne možeš utjecati. Znam da te je strah ali pokušaj se maksimalno smiriti.
Ma da samo čekati... 😔 Samo me zanima da li je itko imao nepravilan rast bete, praznu gestacijsku u 6 t. i krvarenje slicno menstruaciji a da je na kraju ipak bilo sve ok? Da mi bar beta pravilno raste bilo bi vise nade a ovako sam bas tuzna...
Možda se javi netko s pozitivnim iskustvom. Ja vjerujem da ce sve kod tebe biti u redu.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Možda se javi netko s pozitivnim iskustvom. Ja vjerujem da ce sve kod tebe biti u redu.
Garawa, evo javljam da sam nažalost prije par sati izgubila bebu. 😔 Baš sam se vratila sa hitne. Danas cijeli dan krvarenje obilno sa ugruscima (i probadanja u preponama, leđima) i prije par sati na wc-u e nešto izašlo iz mene čudno... boje kože smežurani "komadić"... odmah sam znala.. Na hitnoj kazu da je još nesto ugrusaka ostalo.. imam jake bolove u preponi i krvarim još... za 3 dana moram na uzv da vide je li sve otišlo... 😔 Nadala sam se do zadnjeg... tužna sam jako jer ovo mi je vjerojatno bila zadnja šansa za trudnoću, bebu... 😔 Drugim curama želim više sreće nego što sam ja imala... Garawa hvala ti na potpori i želim ti sreću... ❤
Žao mi je jako. Budi hrabra i jaka.
Takvo iskustvo sam ja imala prošle godine i osjećala sam se užasno, kao da mi je netko nešto oteo. Zašto kažeš zadnja šansa?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Takvo iskustvo sam ja imala prošle godine i osjećala sam se užasno, kao da mi je netko nešto oteo. Zašto kažeš zadnja šansa?
Dosad smo se "igrali" u neplodne dane i ovo se slucajno dogodilo.. sad će suprug biti oprezniji jer je u strahu za mene. Inače, doktorii mi ne preporucuju novu trudnoću zbog prosle dvije teske trudnoće i komplikacija zbog moje kronicne bolesti i hipertenzije... dva carska reza... U prosloj trudnoći sam imala i preeklampsiju jedva prezivila... rodila u 6.mj. trudnoće bebu od 1kg... a imam i puno godina... ali eto mi žene smo ili hrabre ili lude... Ja sam u ovu trudnoću išla hrabro i sa nadom da će biti bolja nego prosle dvije, da se necu toliko napatiti, ali evo ode beba 😔 Jesi ti ponovo zatrudnila?
Hej curke nova sam ovdje željela sam pitati dali je normalan prvo rozkasti pa onda smeđkasto crveni iscjedak?
Dosta sam mlada i ginic mi je reko da sam trudna tri tjedna i da je beba mala tako se bojim da ne izgubim bebu jer ju zelim pa ako tko sta zna..moze pomocc?😁
Garawa, evo javljam da sam nažalost prije par sati izgubila bebu. 😔 Baš sam se vratila sa hitne. Danas cijeli dan krvarenje obilno sa ugruscima (i probadanja u preponama, leđima) i prije par sati na wc-u e nešto izašlo iz mene čudno… boje kože smežurani "komadić"… odmah sam znala.. Na hitnoj kazu da je još nesto ugrusaka ostalo.. imam jake bolove u preponi i krvarim još… za 3 dana moram na uzv da vide je li sve otišlo… 😔 Nadala sam se do zadnjeg… tužna sam jako jer ovo mi je vjerojatno bila zadnja šansa za trudnoću, bebu… 😔 Drugim curama želim više sreće nego što sam ja imala… Garawa hvala ti na potpori i želim ti sreću… ❤
Tako mi je žao što sam ovo pročitala. Doista ti želim brz oporavak nažalost znam kako je to. ❤️❤️🍀
Dosad smo se "igrali" u neplodne dane i ovo se slucajno dogodilo.. sad će suprug biti oprezniji jer je u strahu za mene. Inače, doktorii mi ne preporucuju novu trudnoću zbog prosle dvije teske trudnoće i komplikacija zbog moje kronicne bolesti i hipertenzije… dva carska reza… U prosloj trudnoći sam imala i preeklampsiju jedva prezivila… rodila u 6.mj. trudnoće bebu od 1kg… a imam i puno godina… ali eto mi žene smo ili hrabre ili lude… Ja sam u ovu trudnoću išla hrabro i sa nadom da će biti bolja nego prosle dvije, da se necu toliko napatiti, ali evo ode beba 😔 Jesi ti ponovo zatrudnila?
Zbilja potresna priča.
Ja imam dvije kćeri. Jedna 20g a drugoj je 13 g.
Pred 40g sam.. nakon ovog iskustva sam se bojala uopće pokušati do ovog mjeseca..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji