Pricekat cu pon kad tribam dobiti ako nedobijem icu napraviti pa javim ...hvala drage puno javim svakako sta mi pokaze ❤
Garawa i zabrinuta…strpite se jos koji dan. I ja sam stvarno zeljela trudnocu i radila sam test 4 dana prije ocekivane M i bio je +. Razumijem iscekivanje, al probajte se malo radi sebe strpiti jer ta napetost i razmisljanje o tom vam sigurno remeti kvalitetu zivota. Nadam se plusicima uskoro, a ako ne…bit ce iducih ciklusa koji ce bit uspjesni. Ne brinite.
Leonie, moguce da je mala trudnoca kad je tako dug ciklus. Nadam se da ce sve proci kako treba. Javljaj situaciju 😘
Upravo sam išla vadit betu... nalaz će biti gotov do 16h. Još krvarim (već 3.dan) ali malo slabije. Krvarenje je slicno menstruaciji da malim ugruscima.. nemam temp. ni neke grceve.. malo je znalo probosti u preponama... ali grudimi vise nisu osjetljive i tonije dobar znak kao ni spori rast bete.. :(
Upravo sam išla vadit betu… nalaz će biti gotov do 16h. Još krvarim (već 3.dan) ali malo slabije. Krvarenje je slicno menstruaciji da malim ugruscima.. nemam temp. ni neke grceve.. malo je znalo probosti u preponama… ali grudimi vise nisu osjetljive i tonije dobar znak kao ni spori rast bete.. :(
Javi nam rezultate. <3
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Stugao mi je nalaz bete. Sada je 9930.7 a prije 6 dana je bila 7980.2. Znači raste unatoč krvarenju ali sporo i nepravilno. Ipak bomje i tonego da je palo. Poslala sam e-mail ginekologinji da vidimo što dalje ima li ikakve nade ta trudnoća. Sada sam 7+1.. ali ponavljam moguće da je mlađa trudnoća nwgo po izračunu od menstruacije. Ima li tkood vas tu da mu beta nije pravilno rasla i da je krvario a svejedno na kraju bilo sve ok? Kod mene se nw radi o izvanmat. Tr. Sa 6+6 se vidjela gest.vrecica bez ploda.. s tim da je narasla u tj dana znatno
Stugao mi je nalaz bete. Sada je 9930.7 a prije 6 dana je bila 7980.2. Znači raste unatoč krvarenju ali sporo i nepravilno. Ipak bomje i tonego da je palo. Poslala sam e-mail ginekologinji da vidimo što dalje ima li ikakve nade ta trudnoća. Sada sam 7+1.. ali ponavljam moguće da je mlađa trudnoća nwgo po izračunu od menstruacije. Ima li tkood vas tu da mu beta nije pravilno rasla i da je krvario a svejedno na kraju bilo sve ok? Kod mene se nw radi o izvanmat. Tr. Sa 6+6 se vidjela gest.vrecica bez ploda.. s tim da je narasla u tj dana znatno
Draga, samo miruj.. to je jedino što ti sa svoje strane možeš učiniti . Nitko od nas se ne voli osjećati nemoćno a upravo se tako osjećamo svi. Nadam se da ćeš uskoro neke nove dobre vijesti imati!
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Draga, samo miruj.. to je jedino što ti sa svoje strane možeš učiniti . Nitko od nas se ne voli osjećati nemoćno a upravo se tako osjećamo svi. Nadam se da ćeš uskoro neke nove dobre vijesti imati!
Garawa hvala. Dr. moja nije previse optimisticna...kaze dsla mi je beta hcg već trebala biti preko 40 000.. da dođem u pon ns uzv i kso akk ne bude plod u gest. vrećici da prekinem sa twrpijom duphaston i pustim da sve ode... Privatni ginekol. kaze da se strpim tj. dana do id. uzv a da ne idem u pon i da strogo mirujem da mu duphastmlon smiri krvarenje... kaze da nije dobro cesto ici na uzv zbog te vsginalne sonde.. moze prolongirati krvarenje.. da moja ginekol. prebrzo odustaje, da je beta individualna od žene do žene... Uglavnom mala je šansa.. a mislim da ću sw strpiti fo četvrtka idućeg za betu i uzv.. tada će- nadam ss biti neki pimak i nadam se da će dotad krvarenje prestati. :(
Garawa hvala. Dr. moja nije previse optimisticna…kaze dsla mi je beta hcg već trebala biti preko 40 000.. da dođem u pon ns uzv i kso akk ne bude plod u gest. vrećici da prekinem sa twrpijom duphaston i pustim da sve ode… Privatni ginekol. kaze da se strpim tj. dana do id. uzv a da ne idem u pon i da strogo mirujem da mu duphastmlon smiri krvarenje… kaze da nije dobro cesto ici na uzv zbog te vsginalne sonde.. moze prolongirati krvarenje.. da moja ginekol. prebrzo odustaje, da je beta individualna od žene do žene… Uglavnom mala je šansa.. a mislim da ću sw strpiti fo četvrtka idućeg za betu i uzv.. tada će- nadam ss biti neki pimak i nadam se da će dotad krvarenje prestati. :(
Kako si danas? Da li ti je krvarenje stalo?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Garawa hvala. Dr. moja nije previse optimisticna…kaze dsla mi je beta hcg već trebala biti preko 40 000.. da dođem u pon ns uzv i kso akk ne bude plod u gest. vrećici da prekinem sa twrpijom duphaston i pustim da sve ode… Privatni ginekol. kaze da se strpim tj. dana do id. uzv a da ne idem u pon i da strogo mirujem da mu duphastmlon smiri krvarenje… kaze da nije dobro cesto ici na uzv zbog te vsginalne sonde.. moze prolongirati krvarenje.. da moja ginekol. prebrzo odustaje, da je beta individualna od žene do žene… Uglavnom mala je šansa.. a mislim da ću sw strpiti fo četvrtka idućeg za betu i uzv.. tada će- nadam ss biti neki pimak i nadam se da će dotad krvarenje prestati. :(
Kako si danas? Da li ti je krvarenje stalo?
Garawa hala na pitanju ali ne... i dalje krvarim.. ne smanjuje se... 😔 Jucer sam imsla i malo probadanja u ledima i u preponama, ali ne strasno... nisam orimjetila da je nesto cudno ispalo u wc pa se još nadam 🙏 ... Temperaruru i groznicu nenam odlučila sam da do cetvrtka neću ići vadit betu ni na uzv. Nadam se da si neću naskoditi time. Pijem folnu i Duphastin 10mg 3x1 dnevno... Nema mi smisla u pon. ici na uzv a krvarim a i ako je doslo do kasnije oplodnje 2 tj negi sto doktori misle bojim se da opet nece nista vidjeti u GV. .. danas sam 7+4 po menst. (ili 5+4 po oplofnji kako ja mislim)...
Pozz ,imam pitanje..nakon bete 443,pa za dva dana 1119.6 ( nakon potpomognute 2 blastice) zakazan mi je uzv u utorak...danas sam 6+2,malo me stomak.bolicka,nemam mucnine...nista eto..
Alii boli me.u plecakma jucer i danas...da to nije mozda nesto loše..a i boiim se uzv da doktor kaze srce ne kuca...aa tako sam prestavljena:( jel koga tako bolilp.a da je sve ok :(
Pozz ,imam pitanje..nakon bete 443,pa za dva dana 1119.6 ( nakon potpomognute 2 blastice) zakazan mi je uzv u utorak...danas sam 6+2,malo me stomak.bolicka,nemam mucnine...nista eto..
Alii boli me.u plecakma jucer i danas...da to nije mozda nesto loše..a i boiim se uzv da doktor kaze srce ne kuca...aa tako sam prestavljena:( jel koga tako bolilp.a da je sve ok :(
Sortiraj odgovore
Najstariji