Lorena, jos malo pa ces vidjeti svog deckica 😀😀 super sta je krv dobra...kad bi trebao biti termin? 😀 hvala ti ja podrsci...dosta sam se smiril od zadnjeg pregleda, al evo svaki iduci mi predstavlja svojevrstan stres. Nemam vise krvarenja i iscjedka pa mi je ipak bolje. 😊
Pozdrav,nova sam
Danas bila kod doktora prije 3 tjedna doktor mi je potvrdio trudnoću ave je bilo okej do sinoć kad sam malo prokrvarila i jutros također .. Danas mi doktor govori ne vidi otkucaje srca i prema tom me odlucio poslati na ciscenje . Kaze da sam u 9 tjednu i da je srce vec trebalo da kuca.. Da li je neka imala slicnog iskustva.. Pomirila sam se s tim ..no svejedno sam se narucila jos jednom doktoru da i on pogleda..Prva mi je trudnoća
eni22, bas mi je zao 🙁 U mojoj prvoj trudnoci srce je prestalo kucati u 8.tjednu i poslana sam na kiretazu. Oni te svakako u bolnici ponovno pregledaju prije nego sta te naruce na postupak. Drzim fige da mozda ipak nije sve gotovo. Ako i je, nisi jedina koja je to prosla, ima nas jako puno, i treba gledati samo pozitivno dalje. Sretno!
eni22, bas mi je zao 🙁 U mojoj prvoj trudnoci srce je prestalo kucati u 8.tjednu i poslana sam na kiretazu. Oni te svakako u bolnici ponovno pregledaju prije nego sta te naruce na postupak. Drzim fige da mozda ipak nije sve gotovo. Ako i je, nisi jedina koja je to prosla, ima nas jako puno, i treba gledati samo pozitivno dalje. Sretno!
Sutra idem drugom doktoru pa ćemo vidjeti..
Kako si prošla sa kiretažom to me najviše zanima tako me je strah toga..
eni22, bila sam pod opcom anestezijom. Stvarno nista nisam osjetila, osim nervoze cekanja ulaska u salu. Bilo je sa mnom taj dan jos sigurno 3 ili 4 zene sa istom sudbinom. Tad tek shvatis koliko je to cesto samo se toliko ne prica o tom. Nakon kiretaze, koja je trajala 15 min, ostala sam u dnevnoj bolnici jos 2 sata, i kad sam dosla sebi skroz od anestezije pustena sam doma uz napisan antibiotik i tablete protiv bolova. Moram priznat da sam samo taj prvi dan popila tabletu protiv bolova, nakon toga me nista nije bolilo, bar ne fizicki. Psihicki mi je trebalo neko vrijeme da se saberem. Nakon toga sam nastavila kolotecinu zivota kakvu sam imala prije trudnoce. Doslo je ljeto brzo, i opustila sam se i prestala razmisljat skroz o tom. Nakon 5 mjeseci od kiretaze opet sam ostala trudna. Nismo ni pokusavali prije, jer je preporuka pricekati 3 mjeseca bar. Sad sam malo pod stresom u ovoj trudnoci upravo radi losih iskustava, ali nekako se drzim. Sigurna sam da ce se i tebi u buducnosti dogadati lijepe stvari. Nemoj ocajavati. Ako je moguce samo, pitaj dr da ti da uputnice za pretrage, jel postoji kakav fizioloski uzrok neuspjeloj trudnoci...tipa stitnjaca, manjak progesterona i slicno. To nije lose znati za buduce trudnoce.
Fluffy malo mi je lakše sad kad si mi to tako fino pojasnila.. Kažeš da si pod stresom ,ja ti preporucujem a i ti sama znaš da to nije nimalo dobro opcenito za zdravlje a ponajvise za jednu trudnicu.. Pokusaj sto vise to izbjegavat ,stres nam je glavni uzrocnik svega .. Zelim ti uspjesnu trudnocu do kraja da rodis akoBogda zivu zdravu i lijepu bebicu.. Hvala ti 😘
eni22, hvala ti na lijepim zeljama :) ti ako ti bude bilo kakva potpora trebala, na ovom forumu imas mnogo nas koje znamo kako ti je. Bit ce sve u redu 😊
Cure u 18 tj trudnoće sam .prije 20 dana sam dobila veliki izljev ( svijetla ,roskasta krv kao pomiješana sa vodim .. odjurila u hitnu pregledali me sa bebicom sve uredu … ostala ležati u bolnici i sutradan mi otkrili hematom veličine 4.5x2… krvarila još 5 dana i urađen mi pregled hematom se smanjio na 1.5x0.5 krvarenje prestalo i pustili me iz bolnice na ležanje kod kuće … bez savijanja nošenja teških stvari i sl… nakon 4 dana opet prokrvarila prvo svijetla krv na malo tamnija pa tamna po danu ima krvi ali ne toliko da napuni uložak ali ujutro kada ustanem mogla bi se napuniti 2 uloška …. zabrinjava me sto strogo mirujem a krvarenje ne prestaje već 10 dana :( jeli itko bio u istoj situaciji ?
Pa kris javi se u bolnicu pod obavezno, moze bit da je hematom iscurio a moze bit sto deugih stvari,pogotovo u tim visim tjednima.
Lavice bila sam kod privatnog ginekologa i rečeno mi je da mirujem samo krevet , vc. ....ali mene brine krvarenje koje je počelo 27.12 trajalo 5 dana i opet nakon 5 dana počelo krvarenje ... dan danas nije stalo ... imam manje bolove u dojmom dijelu stomaka kao grčevi ... bas sam zabrinuta a u Hitnoj uvijek ista priča
Sortiraj odgovore
Najstariji